Отговори
# 210
20 и някой ноември Mr. Green Всички го чакаме, но.....

# 211
20 и някой ноември Mr. Green Всички го чакаме, но.....
но ще си почакаме  Party

# 212
Много сте гадни като почнете да говорите за храна  Cry Бъдете малко солидарни  Praynig

# 213
  • София
Ее до ноември няма да почакам, по скоро ще се наложинда си купе през август или септември без намаление Sad

# 214
Диамантче, аз ходя чат пат на лекции. В мола София и в Сити центъра, че ми е по - близо. Интересни са ми, но август с малкия не знам дали ще мога

# 215
Здравейте момичета Simple Smile И аз да се оплача страшно ми е зле цял ден,дори и сега Sad От няколко дни нямам грам апетит карат ме да ям на сила дори парченце диня и имам чувството че сьм преяла и ми идва да повьрна Sad И тези жеги много ме мьчат чак ми се плаче от жега Sad А и коремчето така ме сьрбиииииии мажа и пак сьрбииииииии чеша се като крастава Grinning Айде стига сьм мрьнкала Grinning

# 216
Мерси за споделеното за лекциите. На мен най-удобни са ми в Мол София и в Люлин. Ще следя темите на лекциите  Flutter Аз пък баш в жегите реших да тръгна по лекции...

Иначе и моя бебок рита много силно под десните ребра, заедно с отляво на пъпа  Joy Не знам как се е опънал така  newsm78 Как разбирате дали рита, защото му е кеф или рита, защото нещо не му е комфортно  newsm78 На мен от както ми каза Марков да следя за по-странни движения, всичко ми се струва необичайно..... Все ме рита силно и се мести. Нормално ли е? Нещо почвам май да се филмирам.... ooooh!

Иначе относно хапването и аз съм предимно на плодове, зеленчуци, сирене, мляко и царевица    Blush

За Хиполенд ми се върти 25 или 29ти ноември - рожденния ден на Хиполенд,  всичко е -25%

# 217
  • София
Diamond, аз утре ще ходя на лекцията в мол софия, уговорихме се с още две мами в групата във фейсбук. Заповядай с нас ако можеш:)  
Иначе през август мисля да ходя в Тина Киркова на една или две лекции, тъй като мисля там да раждам:)
И сз все се чудя когато бебока рита, дали е защото му е неудобна позоцоята в която съм легнала, или пък му е добре, или пък просто си подритва ей така от скука Simple Smile))

# 218
Блaгодaря нa всички зa успокоителните думи  Hug Не съм прaвилa третa ФМ, но мaй клоня дa си нaпрaвя още един преглед при друг доктор преди следвaщия ми чaс по ЗК, който е нa 17.08.
Вени, изобщо не съм рaзбрaлa че си от Сaндaнски  Shocked Дори не съм знaелa, че имaме мaмa от тaм  Shocked
Зa лекциите - с минaлaтa бременност посещaвaх лекциите в молa нa Стaмболийски, много интересни ми бяхa (2013тa годинa Wink ) Естествено имa и достa реклaмa, но все някой трябвa дa ги спонсорирa, тa се издържa Wink

# 219
еос, благодаря за поканата, ако не се успя много, сигурно ще дойда  Peace

# 220
  • София
Добро утро!
Минавам малко да помрънкам при себеподобни и да помоля за стиснати палчета. Днес съм на ЛКК, но при истинска комисия. До момента моят АГ и негова колежка се подписваха и аз само взимах болничния, сега лекарката е отпуск и трябва да ходя на комисия.
От снощи ме боли много ниско долу, най-вероятно шийката. Снощи за кратко така бях психясала. Отделно редовните киселини, но с тях свикнах. Снощи не можах да заспя с часове. Бях се изнервила, незнайно от какво. Легна по гръб, сетя се, че притискам вени и артерии, легна на дясно, ребрата жестоко ме болят, сигурно младежът ме е ритнал, легна на ляво, ами усещам как му лежа на половината тяло. То ме бута да се преместя. А мъжът ми, спи, не го е срам. Опнал се по корем и като спиииии.
Еос, като тръгнеш към ТК, свиркай. И аз там ще раждам, да ходим заедно.
Добре дошла, Izabellaaa. Успешен финал на бременността и здраво бебче около термин.
Diamond, моят юнак най-редовно лежи по диагонал. Все пак използва ограниченото пространство максимално. В момента главата му е от дясно на пъпа ми, ръцете са в ляво, краката някъде около ребрата, ту в ляво, ту в дясно. И като полегна по гръб ми се дупи и ми изпъква много странно коремът. Аз съм с предна плацента, не ми се мисли, ако беше задна.

# 221
  • В къщурката на хълма на феите
Добро утро!
Минавам малко да помрънкам при себеподобни и да помоля за стиснати палчета. Днес съм на ЛКК, но при истинска комисия. До момента моят АГ и негова колежка се подписваха и аз само взимах болничния, сега лекарката е отпуск и трябва да ходя на комисия.
и що си мислиш, че е нещо различно Mr. Green тия в ЛКК-то т.нар. истинско още повече не ги интересува какви ги вършиш и от личния ти лекар .. дишай спокойно Peace

Боже сутринта си отворих очите и вече бях гладна Blush Whistling

# 222
  • София
Добро утро:) аз закусих няколко смокини ( оси както стана ясно) и се замислих че имат много семчици а нали всички плпдове със семки били алергени, аз си хапвам доста често и не се бях замисляламдо сега Simple Smile
Оправям се и отивам към мола на лекцията Simple Smile
Вики, ще ти пиша допълнително кои дни мисля да ходя на лекциите в ТК, ще се радвам да ходим заедно Simple Smile)
Хубав ден и стойте на сянка че днес дават рекордни трмператури

# 223
добро утроо,
  food010 Черпя ви с огромна чаша кафе с мляко( за всички които употребяват) Днес е едвам отлепих от леглото, за да дойда на работа. Жегите ме изтощават, а просто няма да ви разказвам колко са отекли краката ми.  Confused
     Но стига оплакване, да се похваля, вчера минах и последната ФМ. В 28 седм +5 дни, бебка е вече 1267 гр. Всички органи са и подробно огледани, единствено много я беше срам и не можахме да й направим 4Д снимка на личицето. Здраве да е, важното е че тя е добре и се развива екстра.
      Стойте на сянка и пийте многооо вода, че този месец ни показа какво е лято  Joy

# 224
  • В къщурката на хълма на феите
аз закусих няколко смокини ( оси както стана ясно)
hahaha hahaha hahaha

в интерес на истината някъде четох /не помня къде/, че тва с алергените е отживелица - в смисъл лекарите вече са на мнение, че най-добрия начин да запознаеш детето с тези опасни храни е още от утробата и като цяло е препоръчително да се ядат такива - в умерени количества разбира се ..

Общи условия

Активация на акаунт