Отговори
# 225
  • София
Mecani, не че съм притеснена. Но ми е леко напрегнато. Винаги някой може да ми се прави на интересен. Реално аз имам лека и не проблемна бременност, но работата ми е такава, че в това състояние не мога да я работя(нощен труд и 12ч дневни смени права).
Еос, не ги мисли смокините. Аз също много ги обичам. Не знам да са алерген, но според мен в умерени количества нищо не може да попречи на бебо. Супер съвет си дала за стоенето на сянка, но аз в 14:30ч(най-големият мор) съм на ЛКК. Не можаха ли тези хора да я направят тази комисия в 08:30-09:00ч. И да съм здрава като кон, пак ще изпукам.

# 226
  • В къщурката на хълма на феите
Реално аз имам лека и не проблемна бременност, но работата ми е такава, че в това състояние не мога да я работя(нощен труд и 12ч дневни смени права).
това е достатъчна причина да те пуснат в болничен Peace

# 227
Добро утро  Hug Hug
Shmoksi нищо де  Hug Друг път ако някоя мама идва насам да пише  Hug
Днеска пак жега,гледам 37 градуса го дават  ooooh! Искам да идва 3-ти и да заминаваме на море  Crazy Crazy
Отмених си часа за 5.08 и ме вика след почивката,мислех си че ще иска сега тази  седмица да отида ама тцЪ  Laughing
И аз пия кафе ама повече мляко си слагам  Laughing Мисля да закусвам диня нещо по леко,че не знам от какво почнах да получавам едни пъпки на корема  newsm78  Не съм параноясала още мисля да ги намажа с нещо ама с какво ?  Thinking
Аз съм на йога довечера  Laughing има пак да ни карат да се чекнем  Joy

# 228
  • В къщурката на хълма на феите
аз си купих безкофеиново кафе - и да ви кажа много добре се получи - хем не ми блъска сърцето, хем пък не гледам жално как другите пият Mr. Green

# 229
  • Пловдив
И при мен безсънието започна, тази нощ като се събудих в 12 и до 3 няма заспиване. Вече тотално ме е налегнал всякакъв мързел, а имам една камара прегледи да правя за 2 седмици

# 230
Ааааййййде и аз при недоспалите  smile3507
До онзи ден нямах кой знае какви проблеми, но две вечери вече и аз голямо въртене, шугава работа ... И на някой от комшиите на горните етажи, външното тяло на климатика им е точно над нашето, но тръбичката за водата явно им е къса и кап....кап....кап.....цяла нощ, направо в мозъка ми бъркаше  smile3511 Мъжо ще ходи довечера да говори с тях, да си удължат тръбата, че....точно на нашия прозорец...направо ....
Дремя сега с кафе пред компа, но май ще полегна малко да си отспя....че едвам гледам.... Ще пусна 3-те климатика, отварям всички врати на стаите и се живее в нас  newsm03
Нямам излизане днес, само ще се излежавам, след обед готвене и дребен от градина да го взема и така Simple Smile
Хубав и усмихнат ден мамита, стойте на хладно и много вода   smile3525

# 231
Момичетаа, и аз да се оплача на себеподобни Simple Smile) След като ми беше паднал хемоглобина на 107 на последните изследвания, и ме пратиха на хематолог, той ме прати на какво ли не, включително да се изследвам за талалсемия. То не е лошо, че за всичко се изследвах, ама в тия жеги направо ми се разказа играта!!! И в крайна сметка нищо ми няма, нито желязото ми е ниско, нито таласемия имам! Явно детето си е взело каквото му трябва и толкоз. И днеска пак ще трябва да ида при хематолога, за да му покаже и последните изследвания... Да не говорим, че като се обадих да питам за резултатите в невероятния Институт по хематология, дамата ми отговори, че не можела да ми каже с една дума и така ме притесни, било добре и таткото да се изследва!!! И като отидох до там се оказа, че всичко е наред, просто те били длъжни  (!!!!) на всички да го препоръчват ( защото изследването е 60 лв!). Много се ядосах, обърнали са го на велико печалбарство!
Та така де, извинявам се за оплакването ама толкова кръв ми източиха напоследък, че и да нямах анемия вече ще имам.
За лекциите в София и аз мислех да ходя миналия петък в мола на Цариградско, ама ме домързя леко. Но мисля като излиза официално почивка да съм редовна и много ще се радвам да се засечем с други мами Simple Smile)
Лек и прохладен ден от мен!

# 232
Здравейте, момичета Hug
искам да питам, някой навремето си беше купил доплер за слушане на тоновете. Помня, че цената му не беше голяма. От някъде се поръчваше, но не мога да се сетя от къде  Rolling Eyes
Някой може ли да помогне. Hug

# 233
Здравейте, мами Simple Smile Бях без комп 1 седм. и сега не мога да ви изчета.
За втората употреба - не съм им фен изобщо, обаче от познати бих взела. При нас обаче няма от кого, така че накупихме всичко. Току-що взех и козметиката за Беб и съм готова. От утре влизам в 8ми астрономически месец и август почвам да пера и гладя.
Легло взехме тип люлка засега, а после се застопорява с едни нещица и става стабилно. Матракът е с кокос, похвалиха ми го , да видим.
И аз имам ужасни отоци, но...само пръстите на ръцете, краката не. До такава степен, че нощем стоят като чуканчета и не мога да ги свия изобщо. А ММ милият ми е купил подарък пръстен за рождения ми ден в четвъртък  Simple Smile (Не можал да изтърпи и ми го даде миналата седмица) Знам че е моя мярка, но... засега влиза до средата на пръста ми  hahaha
Днес пусках изследвания, страх ме е за хемоглобина, че и преди бременността ми беше нисък, а сега не знам, на своя глава не пия лекарствата, които док ми каза.
Вчера правих запис на тонове за първи път (32 седм съм). Ужас, държаха ме 50 мин, без да смея да мръдна. Момичето ме пита дали ще издържа още малко, щото Беб се местеше като луд, и разместваше всичко. Имам си центрофуга в корема, днес обаче си почива от екшъна вчера. Казаха ми, че е с главичката надолу вече, ама май единият док се съмнява, че съм с тесен таз, та ще видим.
И последно....утре съм на отворени врати в МД. Любопитно ми е ....

# 234
И аз съм много доволна от лекциите в МД. Наистина е жега в залата, но са полезни. Записала съм си много неща, особено лекцията за грижи за Беб като се приберем вкъщи и се сблъскаме с действителността  Laughing
А току-що ми звъннаха, че се налага да отменят Отворените врати за другата седмица, така че ще споделя по-късно, ако някоя мама се е насочила към МД.

# 235
Айде и аз в отбора на недоспалите  Whistling Изобщо не можех да спя през нощта от тази жега. Заспах чак сутринта като ММ тръгна за работа  Cry Поне сега ставам, малко си наваксах. Така че проспах лекцията.... нищо другия път  Peace

# 236
Здравейте, момичета Hug
искам да питам, някой навремето си беше купил доплер за слушане на тоновете. Помня, че цената му не беше голяма. От някъде се поръчваше, но не мога да се сетя от къде  Rolling Eyes
Някой може ли да помогне. Hug
Aз си взех доплер под нaем от продaвaлник. Тaм имa и зa продaжбa нa хубaви цени  Peace
Момичетa, стрaхотнa жегa е нaвън, aз съм пуснaлa климaтикa, но ММ изведе мaлкия и вместо дa почивaм чистя, готвя, перa и т.н. Но друг тaкъв шaнс нямa дa ми се отвори  Laughing
С ММ решихме, че нямa смисъл от още един преглед зa изостaвaщото коремче нa бебкa. Тaкa или инaче и дa изостaвa нищо не можем дa нaпрaвим... Сaмо дa се успокоя и кaквото - тaковa. След три сесмици имaм чaс по ЗК и ще видим кaк върви. Тогaвa ще съм в 34тa сесмуцa, ще ми пуснaт 45 дневния болничен, ПКК, микробиология, уринa и ще ми дaдaт нaпрaвлението зa рaждaне. Моментa нaближaвa Wink
И дa се хвaля ли незнaм - вчерa си изчислпвaх болничните дни, които съм взелa през рaзи бременност - 179  Shocked Дa ги бях смятaлa нямaше дa могa дa ги нaглaся тaкa... Дaно сaмо сметките ми излязaт верни, че дa не ми спрaт последния болничен от НОИ и дa трябвa дa се връщaм нa рaботa зa мaлко  newsm78

# 237
 Stop Добро утро мамчета! Аз днес се надигнах в 4.30  Shocked , ужасно! Страхотна е снимката на темата, браво на постаралите се !   bouquet Вие пак се изписали и обсъдили целия свят Grinning докато аз още си се занимавам с проклетия ремонт вкъщи. Вече започна да ми взема здравето- 10ти ден закъсняват мебелите от Виденов- изключително недоволна съм от тях, а за капак на всичко и пералнята се скапа. Абе като е решило всичко вкъщи, че трябва да се смени и се троши едно по едно.   #Crazy #2gunfire
По обсъжданите теми:
За обезкосмяването аз още си се мъча с бръснача. Така и не се научих да ползвам епилатор. Наколкото пъти, когато съм пробвала на краката се докарвам до рев, а след това дни наред съм с червени петна. На епилация ходих само 1 път - за мишници, покрай бала  #Crazy ужас! А за отдолу не си и представям каква е болката. За сега опипвайки докарвам прическата  hahaha , но като нарасна още, сигурно и до огледало ще прибегна.

emma_smith и аз много се впечатлявам от изхвърлянето на разни неща  Mr. Green Хич не обичам да пазя нещо, само защото разбираш ли МОЖЕ да ни потрябва след 15 години! Пресен пример ми е разчистването за ремонта- с ММ приключихме в нашата стая за 1 час, а сестра му / живеем  нея  Twisted Evil / й отне 2 седмици!!! То не бе мислене , то не бе чудо. И аз съм сантиментална, но да пазиш картички от рожден ден / говорим за 7- 8 години когато е ставала/, вече ми се вижда прекалено!

Altaya Вчера забелязах, че глезените ми изчезнаха!

izabellaaa  Stop

stambuli Ами уморило се е човечето да го следите  Joy и сега му е време за заслужена почивка

# 238
shmoksi, моите болнични са 178 Simple Smile

Какви памперси смятате да ползвате за вашето бебе? В Кауфланд има промоция пакет памперси на Pampers (66-108 бр. - сигурно зависи от размера) за 29,99лв. Добра ли е цената за ползвалите ги?

# 239
На Памперс ако са големите кашони, аз вземах редовно от тях с малкия. Каквото и да приказвам, от тях си бях най-доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт