Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?
Искам да идва 3-ти и да заминаваме на море
Не съм параноясала още мисля да ги намажа с нещо ама с какво ?

Мъжо ще ходи довечера да говори с тях, да си удължат тръбата, че....точно на нашия прозорец...направо ....

Изобщо не можех да спя през нощта от тази жега. Заспах чак сутринта като ММ тръгна за работа
Поне сега ставам, малко си наваксах. Така че проспах лекцията.... нищо другия път
Добро утро мамчета! Аз днес се надигнах в 4.30
Вие пак се изписали и обсъдили целия свят
докато аз още си се занимавам с проклетия ремонт вкъщи. Вече започна да ми взема здравето- 10ти ден закъсняват мебелите от Виденов- изключително недоволна съм от тях, а за капак на всичко и пералнята се скапа. Абе като е решило всичко вкъщи, че трябва да се смени и се троши едно по едно.