Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?

снощи вече от изтощение не знам и аз как съм заспала. Наляво явно я притискам, надясно и по гръб не ми е добре и аз не знам какво ще правим. Само мога да ви посъветвам, като сте на една страна, сложете си нещо мекичко под корема да не провисва надолу, доста по-удобно когато се подпре с нещо мекичко и по-високо. Аз навивам една кърпа за баня мъничка и направо се родих така, друго си е
иначе възглавница за бременни най-добре,ама нещо мен ме задушават някакси и не мога. Ходих до НОИ да си изкарам ПИК номер и съм изумена колко бързо и лесно стана, не съм очаквала
шийката ми каза 5 см -не е ли много
взеха ми кръв и антитела и сега чакам
казах Й че ми се подуват краката а тя каза че най вероятно е от жегата но да ям извара кисело мляко и варени яйца
ти още ли го ползваш доплера?
)