Отговори
# 240
shmoksi, моите болнични са 178 Simple Smile

Какви памперси смятате да ползвате за вашето бебе? В Кауфланд има промоция пакет памперси на Pampers (66-108 бр. - сигурно зависи от размера) за 29,99лв. Добра ли е цената за ползвалите ги?
Хaхaхaхa, успяли сме дa влезем в бройкaтa  Joy
Пaмперс ползвaх в нaчaлото. Хaресвaм ги, но ми идвaт скъпи, когaъо не сa нa промоция. В Кaуфлaнд имaт тяхнa мaркa, нa нaй-добри цени сa и съм много доволнa от тях. Но зa нaчaлото пaк ще зaложa нa пaмперс, но без орaнжевaтa и бялaтa серия. Те не ми хaресвaт. В ДМ също имaт тяхнa мaркa и сa хубaви.

# 241
Това за алергените е точно така. Хапвайте си от т.нар алергени , не в големи количества , без да се притеснявате. Това е добре за бебето. И после с кърменето също. Можете съвсем спокойно да се хапнете праскова, ягоди,мед.... и т.н.
Аз спах много лошо..... Направо се изтормозих! В никаква поза не ми беше добре, все лошо ми ставаше и се притеснявах за бебо. Както винаги съм заспала рано сутринта. Добре, че малкия кротко си гледаше филмчета на таблета. Направо не знам как ще я карам нака със съня още два месеца...
Аз пак ще започна с Памперс, по-късно ще опитам и с нещо друго, но при баткото много време само д Памперс му беше добре. Сега през деня е с памперките на Лидл а през нощта пак с Памперс.

# 242
 Здравейте, аз се прибрах преди малко след поредната разправия с НОИ и ще ми се пръсне главата. Страхотна жега, почвали горещниците, все едно досега са били студниците Simple Smile Дадох и три епруветки кръв, дано всичко е наред с изследванията.
Фокси, браво за хубавите резултати.
Мен продължава да ме опъва около пъпа и вече не знам дали не е нещо от пъпната връв. Голямо дърпане, направо си боли. Ще ходя на лекар чак на 3-ти за шийката, ще настоявам да видят бебо.
Аз съм ползвала памперс и съм много доволна, не помня колко струваха. Мисля да пробвам от тук да си взема, някой пазарувал ли е?  www. chistdom.com

# 243
И аз заспивам ужасно трудно. Онзи ден чак в 5 сутринта  #Crazy снощи вече от изтощение не знам  и аз как съм заспала. Наляво явно я притискам, надясно и по гръб не ми е добре и аз не знам какво ще правим. Само мога да ви посъветвам, като сте на една страна, сложете си нещо мекичко под корема да не провисва надолу, доста по-удобно когато се подпре с нещо мекичко и по-високо. Аз навивам една кърпа за баня мъничка и направо се родих така, друго си е  Peace иначе възглавница за бременни най-добре,ама нещо мен ме задушават някакси и не мога. Ходих до НОИ да си изкарам ПИК номер и съм изумена колко бързо и лесно стана, не съм очаквала  Mr. Green

# 244
  • В къщурката на хълма на феите
за памперсите - смятам да взема мъничък пакет пуфис /и сега тях ползвам за Ема/ и да се водя по дупето на бебето .. Емка примерно е тотално алергична към памперс - дали ще е бял, зелен, турски, нетурски .. всичките видове, които намерих пробвах и към всичките е алергична, затова започнах да ползвам молфикс - тях ги ползвахме около година преди да направи сериозна реакция и после смених на пуфис и вече 1г и половина не сме имали проблеми .. та в общи линии няма да се запасявам колкото и апетитни да изглеждат промоциите, просто защото не знам дали няма да се случи така, че да не мога да използвам купеното ..

# 245
Значи няма смисъл да купувам и аз голям пакет

# 246
Днес ходих на лекар бебчо е 1060грама в 28 седмица  Flutter шийката ми каза 5 см -не е ли много  newsm78 взеха ми кръв и антитела и сега чакам  Praynig казах Й че ми се подуват краката а тя каза че най вероятно е от жегата но да ям извара кисело мляко и варени яйца

# 247
shmoksi благодаря ти  bouquet ти още ли го ползваш доплера?
sof4e за Виденов има много изписано в нета, много съм недоволна и аз от тях. Евтини, но големи боклуци, не си заслужават.

и аз съм фен на пуфис, тях си ползвам. Peace

# 248
Малачика..., миналата седмица ме дърпаше нещо в пъпа, и аз се чудих какво е, но отшумя, сега не усещам нищо. Може Беб нещо да е дърпал, знам ли  hahaha
За обезкосмяването - винаги съм била с епилатор (до коляно, нагоре нямам, и ръце), ама сега не мога да се сгъна, мъча се, колкото толкова, за педикюр също, не знам защо, ама не мога да ходя на педикюр. Триъгълник, откак се помня с кола маска, когато си я правя аз ползвам най-простата на Кара, иначе си ходя на козметик, нищо не усещам. Сега имам голям проблем, ако е секцио добре ( ще отида на козметик), ама иначе как да си планирам кола маска при нормално раждане ( не искам да ме бръснат в болницата  #Cussing out )
Ема Смит - аз как обичам да изхвърлям  Joy , олеква ми на сърцето чак  Laughing

# 249
Стамбули, последния път като ходих и аз питах моята козметичка дали ще ме бръснат в болницата ако не оцеля момента да отида при нея преди да родя. И тя каза, че ако са съвсем малки нямали да ме бръснат, това било едно време. Ама знам ли....ако ще бръснат, по-добре сама в нас, отколкото те и после да имам косми и там, където досега съм нямала.

# 250
Шикерче на мен и мъхчето от корема ми махнаха в АГ-то .. иначе другия тоалет аз си го бях направила сама - като ми почнаха контракциите, бях си купила крем депилатоар и вечерта между 2 контракции си почиствах триъгълника на порции Mr. Green Mr. Green

# 251
Ама с бикче ли ти махнаха мъхчето?  Shocked Shocked Shocked

# 252
мчи как .. то ако не е бикче, все едно не си бил в АГ-то Mr. Green Mr. Green ужасно бях изненадана, че го направиха, защото аз имах много чисто коремче без кой знае какво окосмяване и като ме остъргаха бях направо възмутена .. сега корема ми няма да ти казвам на какво прилича след тази манипулация Whistling ooooh!

# 253
Аз с крем депилатор къв автогол си вкарах предната бременност... И то хубав беше и съм го ползвала и преди. Добре, че реших първо на ръцете.... Майкааааааа , то се зачерви, поду.... седмица ме боля. Добре , че не мазах първо на друго място.....
С бигчето ли?  hahaha Един път са ми махали в Пирогов преди операция за апендицит,ама кво бигче,един голям бръснач за многократна употреба и на сухо- гръц гръц гръц......

# 254
Здравейте, мами Simple Smile Голям пек е тук, от сутринта ми е едно сънливо и замаяно...седя на климатика и не усещам, че работи. Черпя ви по 1 бяло фрапе да се разхладим в тези горещини:)
Когато мен ме болеше пъпчето, отидох до моята АГ и тя ми се разсмя и каза: "Щом е от пъпа нагоре, ще търпиш, ако е надолу, ми звъниш". Накара ме да си покажа коремчето...натисна ме с пръст силничко и ме попита дали ме боли, но очудващо не усетих болка и каза да не се притеснявам.
За глезените... имаХ много слаби и стройни крака (на фона на другите сланинки си ми бяха гордост) сега няма и помен от тях, но вчера ЛЛ ми каза, ако усещам болка да си сложа за известно време стегната превръзка или ластичен чорап, за да не се събира там вода (може би). Поне ме успокои, че наистина е от горещините, и не е нещо притеснително. Сложих си охлаждащ крем за крака, и ластичен чорап и очаквам ефекта "WOW"  Laughing
Не се бях замислила за косъмчетата по коремчето, значи като вляза в 9 месец за по сигурно да кажа на козметичката да ме обезкосми и там.. не че имам много, но ако се наложи да не ме "фризират" допълнително в последния момент  Laughing
И за да стане наистина дълъг пост, и да се чудите,защо не млъквам (да знаете сигурно е от горещините), да кажа и моя опит с алергените. Имам алергия към много видове храни, проявяваща се в кожни обриви предимно по ръцете. Откакто съм бременна и си хапвам доволно плодове и ядки, нямам и помен от алергията  newsm78 newsm78 newsm78 Така че яжте смело, май е по-добре от сега бебчетата да свикват с тях, после да не се налага да са на диети.

Общи условия

Активация на акаунт