Отговори
# 480
  • София
Сестра ми и с двете деца имаше въртележки на фишър прайс, различни модели, помня че децата много ги харесваха, ама аз мислех че може да се поставя на леглото на новороденото. Наистина ли след 3тия месец се поставят?
Ето тази съм харесала, пише уж от 0 до 6 месеца
http://www.fisher-price.com/bg_BG/product/88799

# 481
Добро утро! И аз не знаех, че се поставя по-късно  newsm78 може би просто няма смисъл в началото, няма да му обърне особено внимание? Това вероятно важи и за количката...?

# 482
Ето това имах предвид на НУК - не е веро, а си е течност за студена стерилизация, което е различно от другите видове и от тези на Бочко
Относно киселините - аз си ги имам от скоро може би две седмици и са високо в гърлото чак, но са предимно вечер както и при вас. В нашата рода сме се раждали все плешиви, ама знам ли я принцесата какво ще реши, може да е някоя дългокоса мамината. Ама няма значение, всичко да ни е наред, пък другото не е важно!
Малко хлад днес, но докога? newsm78
Лек ден от мен момичета!

А защо след 3ти месец - на мен пък ми казаха точно обратното да си му пускам музика на бебчо още от началото и да има някакви шаренийки от този сорт?

# 483
  • София
Честно казано по големия хит при мойте племенници беше една музикална звезда пак на тази марка, която аз донесох от една почивка в англия, и до ден днешен я ползват и я разнасят. Прожектива на тавана различни фигури в различни цветове, има три вида звуци- приспивни, природа (щурчета, жабки, дъжд и тн) и третото ме го помня:) и е подвижна- не се монтира никъде. Децата заспиваха до преди година само с нея:)

# 484
Добро утро, дами!
Една симпатична лятна буря, доста шумна, мина през Люлин и ни поразхлади. Днес ще се диша. smile3521
Да се отчета набързо след последния преглед - бебка си е наред, смениха ми термина за -ти септември и след две седмици официално ми оформят документите за болницата. Оказа се, че има вероятност да мина секцио по мед. причини, ама ще направя още една-две консултации(с ендокринолог и очен) и вече каквото кажат. Сега се чудя само къде да отида на ендокринолог, който консултира бременни, че моята е малко посредствена и не съм сигурна, че ще ми бъде полезна(то и тя жената си ми го каза...).
Приключих с покупките за бебето. Peace Взела съм си всичко, без памперси, но мисля тях да ги купим съвсем на финала, че не съм много сигурна кой размер да взема. С баткото ползвахме в родилното директно от двойка, сега госпожицата върви малко по-дребна, та може би единица ще влезе в употреба newsm78 . Не знам...
Въртележка, дрънкащи играчки и всякакви такива приспособления ще ползвам от баткото. Много съм доволна от себе си, че съм си ги запазила така грижливо, че са си сериозен разход. А не искам сульо и пульо да ми купуват, че обикновено ми се сервират такива изгъзици, че ми иде с чука  mixed037 и през балкона, а пък не върви на всеки да кажеш "Дай парите, които си предвидил, пък аз ще взема това, което ми трябва и съм харесала"

# 485
  • В къщурката на хълма на феите
не се поставя до третия месец над кошарата заради очичките - предразполага към по-продължително наличие на физиологичен страбизъм .. това от очен лекар го знам .. нищо не ви пречи да пускате музика на детето, просто въртележката не се поставя над главата му ..

Еос нашата беше такава - с тия мечета точно, само дето картинката отгоре беше облачета

# 486
Тенкс, Мецани, това наистина не го бях чувала, все обратното .... аз за сега няма и да купувам ще видя какво ще ми подарят.

Днес съм на трета ФМ - стискайте палци, че нещо на килограми ми се струва, че малки вървим, ама то и термина ми според МЦ не е много сигурен, чеееее 28-32 дни беше интервала, като гледам вашите мерки в тези седмици ми се струва всичко нормално, ама доки все вика, че сме дребнички. Ама това да е, другото всичко да ни е наред, това не е толкова важно.

# 487
И аз днес съм на 3 ФМ и за нас стискайте палци  Hug
След нея ще се отчета  Hug

# 488
  • София
Добро дъждовно утро!
Много се радвам на лошото време, че бях изпукала тези дни, единственият недостатък е, че следобяд трябва да излизам и не ми се искаше да вали. Винаги съм обичала лятото, но това лято ми се стори много топло, чак ми прилошава.
Аз пера на 40С и гладя всичко. Напоследък малко ме помръзва, та гладенето съм го понамалила, но на детето поне до 5г гладех абсолютно всичко. Така са ме възпитавали. ММ ме развали, като ми каза, че било ненужен труд, та поразредих.
Имам електрически стерилизатор Чико и мисля да стерилизирам поне първите 4-5-6 месеца. После се обезсмисля, защото започва да лази и лапа и пипа всичко.
Първият път ползвах стъклените шишета на НУК. Много съм доволна и мисля пак такива да взема.
Киселини имам редовно. Не знам дали има общо с косата на бебо. Първият път също имах киселини и се роди с по-дълга коса от баща си, рошав, с дълги нокти и лилав.
Играчки няма да купувам никакви, поне на първо време. Ще ползвам от баткото и братовчедчетата.

# 489
  • при моите деца .....
Привет!
На мамите на преглед - стискам палци!
Аз мисля да взема шише/та Авен, защото ще ми дадат такава помпа....
Време е да си направя списък с необходимите неща, да отбележа какво ще ми дадат, какво трябва да купувам.....
но ми се искаше първо да ремонтираме стаята....
Ох, все едно за първи път ще гледам дете....
още дори не съм ориентирана напълно какво ми трябва....
то и съм гледала преди 11.5 години, има толкова нови неща  ooooh!

Бобишана, сподели за добър ендокринолог.... Трябва да се консултирам и за кърмене....
Вчера пуснах хормон TSH - доста е паднал -0.29- трябва явно да намаля дозата на еутирокса, но днес ще се чуя с лекарката.....

Хубав ден!

# 490
Бобишана, я пак сподели датата, която са ти определили?? Или умишлено си я пропуснала, пък аз съм любопитка  Twisted Evil

# 491
Момичета здравейте! Моля помогнете, днес както съм си на работа и изведнъж започнаха едни пъпки да ми излизат около 4 или 5 все едно съм ухапана от комар същите. Дали не са от нещо което съм яла снощи или са от нерви за пръв път днес ми става нещо на хормоните ли, нервно ми е малко. Това ми се случва за пръв път в 30 г.с. съм до сега нищо такова но дали и мен няма да ме подминат тези хормони Simple Smile)) Вече спряха да ме сърбят тези пъпки.

# 492
Здравейте,
едно хубавко и хладничко беше днес сутринта на люлинската тераска, да ама вече край! Това слънце няма да се спре! Да ви се похваля- снощи в родата се роди поредната госпожица и сега ми е едно веселко....

Eos аз се подпирам за някой стол или гардероб, заставам под ъгъл, крака леко извит надън и със свободната ръка започвам процедурата по обуване на гащи  Laughing , а другия крак- там баланс  hahaha шоу

Пералнята ми миналата седмица реши, че не й се живее вече и сдаде багажа, та досега гледаме какво да купим, но съм се насочила към комбинирана със сушилня. Като се замисля колко време ми съхнат дрехите зимата на тази тераса ..... просто ужас, а сега нали на теория / мама ми каза   Embarassed /, че прането ще е почти всеки ден, та .. аз ще се зарина в сушащи се дрехи. Просто ужасно! Някой ми беше казал, че сушилнята много мачкала дрешките. Има ли нещо вярно?

# 493
Божеее, къде го видяхте това разхлаждане да дойда и аз...Чаках с нетърпение петъка като тръбиха навсякъде, че ще има дъжд и разхлаждане. Но уви, до нас не стигна  Crossing Arms Умрях си от жега и тази нощ, потих се като прасе, че се мажа и с мас в тези жеги, дано си струват жертвите  Praynig Сега съм отворила навсякъде и въздуха не мърда ...

Успех на прегледите на Венелина и Съни Hug

Майка и тя глади почти всичко и ми се чуди като й казвам, че гладя само на ММ униформата и някоя намачкана дреха преди обличането й. Лично аз не виждам смисъл да изгладя някоя блуза и да я сгъна. После решавам да я облека и трябва пак да я гладя заради чертичките.

Имам въпрос - кога гинеколога ни дава картона да стои в нас? Ние не сме говорили с нея къде ще раждам, но не мисля да е в болницата където тя изражда...Чувала съм, че накрая ти дават картона и ти отиваш където искаш newsm78

# 494
  • В къщурката на хълма на феите
кой картон Шикерче ?? за обменната карта ли говориш?!

Общи условия

Активация на акаунт