Отговори
# 525
  • В къщурката на хълма на феите
мерси Вени Hug

# 526
На мен ми препоръчаха подложка за вана на Севи бейби - http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … lnezh-mrezha-8697 Била много удобна, мисля да взема  Peace Иначе и аз мисля да вземем обикновена вана със стойка.

# 527
  • София
Вени, много сладко коритото! Аз също искам да взема някаква подложка за д ане се пързаля бебо, някои мами слагат една хавлиена кърпичка, вместо подложка, вършела същата работа.
Това за обменната карта ми е много полезно инфо, защото аз се следя на две места при двама лекари, а ще раждам на съвсем друго при съвсем друг лекар.  #Crazy За съжаление, лекаря който исках да ме изражда ми каза, че е може да поеме ангажимент за нормално раждане, тъй като отсега има планирани през октомври много процедури (инвитро, инсеминации и т.н.) и не може да ги отмени, а моето раждане не може да се планира  Confused.  За секцио каза, че няма проблем да го поеме, но ми препоръча да си раждам нормално след като всичко си ми е наред. Та препоръча ми един лекар в Тина Киркова (където искам да раждам), с който ще ме запознае, ще му разкаже всичко за мен (не че има много за разказване) и каза че ще съм спокойна с него защото бил много добър.  #Crazy #Crazy
Та така някоя от вас ако е чувала нещо, каквото и да е за Красимир Стерков, моля да сподели..
Геричка, и аз ги гледах тези комплекти, но май искам да отида някъде и на място да разгледам, май наистина сега има малко по различни модели, а и аз исках да видя стъклените шишета. За начало ще взема 3 шишенца (не повече) пък натам ще видим Simple Smile

# 528
Сталинка, при пускането на сегашния болничен и на мен за първи път ми пуснаха запис на тонове. Обикновено като легна по гръб и бебкка става много активна. Закачиха ми там колани, истории и като се започна едно мятане вътре, постоянно разместваше апарата и се губеха тоновете. По едно време уж ги намери, а те 80-90 удъра, викам това не е бебето. Накрая ги намериха и успяха за няколко минути да ги проследят Simple Smile Какви маски, глюкози, тези са те стресирали  ooooh!

Тези шезлонзи от каква възраст могат да се използват? Аз няма да купувам тези второстепенни неща, че мои приятелки казаха да оставя нещо и те да купят  Grinning

С този термометър, с който ще мерите темп. на водата, с него ли ще мерите темп. и на млякото за хранене? И колко градуса трябва да са?

Вие две нощници ли смятате да си вземете за болницата и с къс или дълъг ръкав?

# 529
И аз ги гледах тези комплекти, но имам чувството, че с тези намаления искат да си пробутат някакви останали стоки, както се разбра и тези били много стари.....и аз още се чудя за шишетата, искам Томи Типи, ама пък не знам помпите им дали са хубави.. та се чудя още.
Еосче, каква бъркотия ти се е заформила  Sad за Тина Киркова са ми хвалили само Кирил Киров, че бил много добър за естествено,но друго не знам.

# 530
Сталинка, при пускането на сегашния болничен и на мен за първи път ми пуснаха запис на тонове. Обикновено като легна по гръб и бебкка става много активна. Закачиха ми там колани, истории и като се започна едно мятане вътре, постоянно разместваше апарата и се губеха тоновете. По едно време уж ги намери, а те 80-90 удъра, викам това не е бебето. Накрая ги намериха и успяха за няколко минути да ги проследят Simple Smile Какви маски, глюкози, тези са те стресирали  ooooh!

И аз не знам какво се опитваха да ми направят и отделно и тази родилка до мен си имаше контракции и я бъркаха абе всичко беше в пълен комплект ooooh!

# 531
Шикерче, аз ползвах шезлонг от изписването. Носехме го във всяка стая, в която се намирахме, тъй като не исках да я оставям сама. Мисля, че стават за ползване, има и допълнителни ортопедични подложки ако се наложи. Аз определено ще взема, но още не съм решила какъв, ще ми се да е със стабилна основа предимно.
Моята драма продължава и честно казано съм малко разочарована от клиниката. Бяха ме помолили да се обадя днес и пакнсе оказа, че няма инфо от док. Казаха, че в понеделник е на работа, но няма да преглежда и да съм търсела вариант да се свържа с нея и да и припомня. Е толкова ли не могат административно да се чуят, че трябва аз от майната си да ходя да вися и да я издирвам само за да и кажа. Много им се ядосах. И на мен много ми хареса коритцето и особено подложката, ще се разтърся за такава.

# 532
Май реших да си взема само две шишета за начало пък после ще видим.
За нощниците имам една с къс ръкав и ще си взема още една, че като лежах март месец в болницата беше доста топло.

# 533
  • В къщурката на хълма на феите
Тези шезлонзи от каква възраст могат да се използват? Аз няма да купувам тези второстепенни неща, че мои приятелки казаха да оставя нещо и те да купят  Grinning
то зависи какъв е самия шезлонг - има такива които се водят 0+ месеца и такива, които се водят 6+ месеца .. ние ползвахме шезлонг от първия вид и го ползвахме от почти първия ден в къщи Peace

С този термометър, с който ще мерите темп. на водата, с него ли ще мерите темп. и на млякото за хранене? И колко градуса трябва да са?
не, различни са термометрите .. иначе за температурата - 36-37 градуса за водата в самата вана и 38 градуса за изплакване на бебето .. честно казано това за мен беше пълен ужас постоянно да меря някакви градуси, затова просто си потапях лакета и ако ми е приятно топло, значи и беборана ще се чувства добре .. що се отнася до температурата на млякото - ние се хранехме с АМ разтворено във вода със стайна температура - така Ема имаше по-малко колики .. иначе проверката на храната става като пръснеш мъничко на китката си отвътрешната страна - ако ти е приятно да я усещаш, можеш да храниш детето с нея .. ти не смяташ ли поне да опиташ да кърмиш?

Вие две нощници ли смятате да си вземете за болницата и с къс или дълъг ръкав?
аз предния път ходих с 2, оказа се, че ако не искам да пращам едната да я изперат и да ми я върнат, ще ми трябват 3, та пращах .. иначе нощниците ми бяха с дълъг ръкав - така ако ми е студено пускам ръкавите, ако ми е горещо ги навивам и чиста работа .. ама аз раждах в държавна болница .. в частните /поне в наше село/ е такава невъобразима горещина и задух, че и без нощница вероятно щеше да ми е добре Mr. Green

# 534
аз мисля две с къс ръкав да си взема и някоя по-тънка жилетчица да се наметна, ако ми е студено. То зависи и какво време ще ни се падне. Мисля, че от вълнение ще ми е доста топличко  Mr. Green

# 535
И аз не съм се заигравала с термометри. Дето каза Адаша, потапяш лакъта, ако ти е приятно значи е добре. Около 37, ако пускаш термометър във водата. Млякото на вътрешната страна на китката, трябва да не го усещаш-нито топло, нито студено.  Моят син още го обича малко по-топло. Аз съм купила само едно шише, уж ще купувам още едно, но мисля ако се види, че ще сме на АМ тогава да взема цял комплект, хем и ще се ориентирам това шише дали ще му хареса или ще трябва да сменям с друго.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 17:32 от denise78

# 536
ти не смяташ ли поне да опиташ да кърмиш?
О, разбира се и ще бъда много щастлива ако успея да кърмя. Просто ако се наложи да дохранвам да знам как се процедира.

И аз съм чувала за метода на китката и лакъта, май това си остава най-удачния и лесен начин Simple Smile

Благодаря ви за подробните разяснения  Hug

# 537
И аз процедирам, лакътя - китката  Hug
Много ми харесаха тея подложки за коритото, ще взема да купя и аз от Хипо

Нощници миналия път (декември) носих 2 с дълъг ръкав.....щях да пукна от жега ....в Тина Киркова......сега мисля да взема с къси ръкави, ама на мен все ми е топло  Whistling Ма си мисля дали нямаше изискване да идеш с 2 нощници newsm78
Шезлонга и на нас ни беше подарък (по наше желание) от 0+ си го ползваме и ние постоянно, от стая в стая  Laughing
Еос съжалявам, но нямам мнение за този лекар, но сигурно  е добър, с тебе може да се засечем в Тина Киркова  Laughing

# 538
Днес ми се провaли прегледa, че докторa влезе по спешност в оперaция. Ще се видим с бебкa в понеделник вечер.
Имaм еднa нощницa с къс и еднa с дълъг ръкaв. В Шейново е много топло, дори зимaтa не се трaе, предполaгaм и септември - октомври ще е тaкa.
Шезлонг имaме нa мaмaс и пaпaс с вибрaции и музикa, много съм доволнa, но още по-доволнa съм от люлкa нa фишър прaйс. Много успокоявaше синa ми, зaспивaше в нея кaто беше неспокоен от колики или друго. Щом я носихме чaк нa морето си предстaвете... Но зa съжaление ни беше дaденa дa я ползвaме и сегa не можем дa я вземем, че я ползвa друго бебче. И си е достa скъпичкa Sad едвa ли ще успеем дa си я позволим. Ще се опитaм дa я нaмеря дa ви я покaжa.
Мaми, ще си мaжете ли зърнaтa с крем зa подготовкa зa кърмене и aко дa откогa и с кaкво?

# 539
http://kasida.bg/bebeshka-liulka-deluxe-ocean-fisher-price-33-4708.html
Товa е люлкaтa, беше по-скъпa преди две години. Но виждaм и че не е нaличнa... Сaмaтa люлкa се обръщa и според товa бебето се люлее нaпред-нaзaд или нaдясно-нaляво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт