Отговори
# 540
http://www.bebelandia.bg/product/25020/mamas-papas-bebeshki-shez … coconut-band.html
A товa ни е шезлонгa. 0+ е, но с еползвa мaксимум до шестия месец, зaщото бебето нaтежaвa и миже дa се ибърне със все шезлонгa  Peace

# 541
Шмокси люлката е готина, но верно скъпичка Peace
Аз не мисля да си мажа от сега зърната, за след това ще взема като предния път на Лансинох , че ми се бяха разранили.....

# 542
Този Лансинох нали е без отмиване, че и аз съм се спряла на него по ваша препоръка? Смятам да започна да го ползвам когато започна да кърмя.
Аз със сина си ползвах столчето за кола вместо шезлонг. Сега обаче понеже нали ще сме с matrix коша в колата и няма да ми е удобен и за вкъщи. Оглеждам се за някой шезлонг 0м+, но ще изчакам да видя как ще са нещата. Струва ми се, че ако бебето е на шезлонг ще е много достъпно за баткото, а ще ми трябва доста време з, за да съм сигурна как щу реагира на новия член и да съм сигурна в него. Като цяло той не е нежен и внимателен, а по-скоро е като мече. Така че смятам бебето да стои в кошарите (дървената в спалнята и сгъваемата във всекидневната). Така ще е по-защитено. Въпреки че моя мечо пак ще може да го стига май или да му хвърля вътре разни играчки. НО да не мислим за най-черния сценарий.

# 543
Да се включа за мазането доктора днес ми вика мажеш си гърдите нали,аз се сетих за стрии,а той имал предвид за зърна препоръча ми от сега да почна с Гармастан крем за да не се образували рагади.Първия път никой не ми беше казал за мазане и имаше периоди когато малката ми разраняваше гърдите много болеше.

# 544
наистина е много хубав шезлонга. чак се зарибих и аз и го намерих в олх за 130лв, но няма смисъл да купувам, тъй като ще ми дадат друг.

# 545
И aз ползвaх лaнсинох с преднaтa бременност. Зaпочнaх дa се мaжa кaто влезнaх в деветия месец. Не ми се рaзрaнихa зърнaтa, но много ме боляхa в нaчaлото. Зaтовa сегa се чудя дaли дa не опитaм нещо друго. Но мaй сaмо лaнсинохa е без отмивaне  newsm78

# 546
Не знаех,че трябва да се мажат предварително зърната.  Единственото,което правя за тях по съвет на една моя скорошно родила приятелка (с голямо нежелание го правя) е, когато се къпя да ги разтривам с хавлиена изтривалка. Вършат ли работа тези кремове, че не ми е приятно с изтривалката?  И втори  въпрос, да чакам да вляза в 9 месец или да почвам от сега?

# 547
Бобишана, я пак сподели датата, която са ти определили?? Или умишлено си я пропуснала, пък аз съм любопитка  Twisted Evil
30-ти септември остана. Техническа грешка, че не съм я постнала предния път Simple Smile

# 548
аз също съм се спряла на крема ЛАНСИНОХ, по препоръка на мои познати, останали доволни от него, но мислех да го ползвам след като родя, пък то какво излезе....  Rolling Eyes

# 549
Лансиноха е без отмиване, хубаво е веднага след кърмене, за да се абсорбира до следващото кърмене  Peace
Аз бях доволна от него, не съм мазала предварително, може да го почна септември, ама ....ще видим Mr. Green
Бисквитка при вас е по различно , че верно малкия не се знае как ще реагира, ще видиш в движение как ще е , но най -добре в кошарата.

Я кажете според вас, може ли сгъваемият матрак, да бъде и основен  newsm78 нещо не ми се купуват 2, а незнам каква е разликата, ако има такава де  Whistling

# 550
  • София
Момичета,да питам тези от вас,които плажувахте какви лосиони ползвате? С висок фактор или и марката е от значение при бременни?

# 551
  • София
Здравейте, момичета!
Цяла седмица нямам време да се включа, че обучавах заместничка. Днес ми беше последния работен ден и от утре започвам сериозните пригитовления за бебка, че още нищо нямаме. Много ми беше тъжно днес...повечето хора се радват, като излизат почивка, а на мен ми е мъчно. Ще ми липсват колегите и работата, ама като се появи малкото слънчице, ще ми мине много бързо Simple Smile
Иначе тази седмица за пръв път ми правиха запис на тонове и беше голяяяяма мъка. Едвам успяваше да нацели така, че да се чуват и беба се врътне....40 мин лежах там, но поне не съм имала драмите с глюкозата - как са те притеснили, не ги е срам! На мен веднага ми казаха, че с предната плацента е нормално да е трудно и да не се шашкам.
Отивам на разходка, че за пръв път от сума ти време не се потя, като хипопотам Grinning 

# 552
ТТDD аз мазах с 30 фактор на Pizz Buin   Peace

# 553
Голди хайде честито, после верно бързо ще ти мине като се появи  Peace Hug
Аз още цял месецццццц, а дори нямам заместничка  Whistling Party Mr. Green

# 554
Аз по принцип трудно хващам тен и не изгарям, сега стоях изцяло под чадъра и се мазах само с 6 фактор Sun Dance от DM. По принцип казват, че е добре да е висок фактора, но всеки си знае кожата. Аз не изгорях, а получих много приятен тен Simple Smile Според мен няма значение дали е за бременни

Общи условия

Активация на акаунт