Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

# 211
Защо има превръзки под мишниците?Имплантите в гърдите не се ли слагат от ареолата?Разкажи по-подробно за интервенцията,ако е удобно  Thinking
Николай Георгиев ли е човека?

# 212
Искам да ме насочите към добър специалист относно ринопластика....благодаря и има ли някоя дама,дето си е правила такова нещо....искам мнение и кураж.........

# 213
  • в 1001-та нощ
Радиана, слагани са с разрез под гърдите. Едната гърда беше по-голяма, като при всички. След 2 пъти кърмене беше и по-увиснала. На нея имам обиране на кожа през ареолата, за да бъдат симетрично. Под мищниците имам дренажи, които извеждат секрети. Фиксирани са с лепенки.
Оказва се, че на по-голямата гърда мускулът е бил захванат на по-долно ребро и може да има лека гънка Simple Smile

# 214
В понеделник е моята операция за поставяне на импланти....доста ме е страх от тази болка .По принцип съм раждала и се надявам,че това не е по-болезнено...но все пак си до праг на поносимост ......

# 215
  • София
Искам да ме насочите към добър специалист относно ринопластика....благодаря и има ли някоя дама,дето си е правила такова нещо....искам мнение и кураж.........

Има, има дама Wink, дето да е правила.
Обаче. Зависи какво искаш.
Ако е само промяна във формата на носа - Николай Георгиев, за един в СофияМед - Йорданов ли беше, не знам. Евстатиев от Токуда-също. Нищо, че съм писала негативни мнения за него. Но за форма на нос е Ок. Напиши горе е прозорчето на темата, където пише "търси" и ще видиш и други отговори.
 Ако е само за изправяне на носна преграда, както бе при мен - по-добре при уши, нос, гърло. За това - в Хил клиник.
Ако е и за двете - май пак д-р Георгиев. newsm78

# 216
Алена, супер  Hug
Най-важното е, че си доволна.
Аз не мога да се реша. Определено ме е страх. А много ми се иска... ама  Rolling Eyes
Ти какви други неща прави? Имплантите и асиметрията ли само или имаше и друго?

# 217
  • София
Алена е супер!!! Heart Eyes
Обичам те. Hug

# 218
 Alena, казаха ли ти какви масажи да правиш след първата седмица? Пожелавам ти бързо възстановяване Wink

# 219
  • в 1001-та нощ
Нищо не са ми казвали още Simple Smile А и не бързам да си ходя, защото децата няма да ме оставят на мира... Иначе ММ каза, че е много гадно в къщи, като ме няма и ще си ме гледат и обгрижват, като принцеса Simple Smile

За болката, според мен боли повече от раждане, имам 2 раждания без упойка, които бяха болезнени, но тук болката е по-продължителна, дискомфортът е за по-дълго, има оток ...

# 220
  • в 1001-та нощ
Dancer, при кого ще се оперираш и какви импланти избрахте?
Щастлива, само импланти и асиметрия на лявата Simple Smile
Майче, благодаря Simple Smile

# 221
Алена,благодаря за подробностите  Hug
Още от момиче имам малък бюст и исках импланти, а след две раждания и съответно кърмене- съвсем останах без гърди  Sad
Ти за колко време си решила да останеш там?Аз имам дете на 1г. и 3 мес. и се чудех, колко ли време ще ми е нужно за възтановяване,че да мога да се грижа пак за нея + баткото,който си е доста палав Wink
Не ме е страх и съм решила твърдо,но се колебая за хирурга.Имам позната, която е доволна от др.Енчев и се замислям и аз за него.Той ги слага чрез 2см разрез в долната част на ареолата и не си личеше изобщо никакъв белег  Grinning
Ако някой има още лични впечатления за него ще се радвам да прочета, каквото и да било!

# 222
  • в 1001-та нощ
Ами днес съм супер добре Simple Smile Ставам, ходя, не ме свърта ....

Аз съм в Александровска и тук слагат дренажи, за да може течностите да изтичат, да не се задържат в теб, може би и затова така бързо живнах. Малко лекари се съгласяват да слагат дренажи, повечето си те изписват да балонееш в дом. условия Simple Smile

За да се свалят дренажите - трябва течността, която изтича за едно денонощие да е под 30 мл. Първият ден имах 98 мл от гърдата с рязаната ареола и 30 мл от другата. Повечко тече и заради раздвижването, ставам, мърдам раните.

На втория ден ми вляха хемостатици - в-ва, които намалят изтичането и милилитрите бяха 47/30 мл. Днес пак ми вливаха и се надявам утре да свалят дренажите и да си ходя. Мога да си отида и с дренажите и да идвам само за мерене и вливане, но с 2 малки деца, едното на година и половина - няма как да лежа с маркучи в къщи, да искат да се катерят по мен и т.н. Представи си да се заключиш в спалнята, малкото да знае, че си там и да не го пускаш.

Не може да се вдига тежко, да се вдигат ръцете нагоре, все едно да простираш и т.н... Но в рамките на няколко седмици ще си ОК, да кажем до месец Simple Smile

ММ подхожда изключително грижовно и търпеливо, вчера му беше съвсем криво, каза, че е много гадно да не съм у дома и че тримата ще ме гледат, като принцеса, само да си дойда. Защото аз умишлено не бързам с връщането, за да съм по-стабилна.

Днес е трети ден от операцията, вкл. деня на операцията и мога сама да стана от леглото, да се изправя, да съм стабилна и т.н.  Peace

# 223
Dancer, при кого ще се оперираш и какви импланти избрахте?
Щастлива, само импланти и асиметрия на лявата Simple Smile
Майче, благодаря Simple Smile
a.l.e.n.a , радвам се че толкова бързо се възстановяваш,това ми вдъхва кураж   Hug.Аз ще слагам анатомични,защото според лекаря поради особената ми костна  структура,формирана "благодарение" на балета и художествената гимнастика Mr. Green , няма да стоят естетически добре кръгли импланти.При  д-р Пеев . 355 кубика.Предложи ми и 395 ,но на моята "исполинова" височина от 160 см.  и 40-41 кг. , мисля че ще ми дойдат в повече, въпреки че той ми обясни,че разликата е само 2мм в ширината и дължината.

# 224
  • в 1001-та нощ
Наистина няма смисъл да разваляш "грацилния" си вид. При мен доц. Тепавичарова точно на това обърна внимание - че съм много грацилна и фина (нейни думи) и че няма смисъл да ставам гротеска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт