Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 058
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • София
никой не се включи с отговор,дали след поставяне на филър около очите,ако процедурата не се повтори има увисване?

Аз за първи път чувам за увисване  Thinking

Днес говорих с дерматолог. Няма увисване, защото ХК се разгражда постепенно. При едни по-бързо, при други по-бавно. Кожата постепенно се свива. Peace

АЛЕНКА, много се радвам за теб. Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Мислех да правя устни, ама още правя ремонт. Mr. Green hahaha

# 331
  • в 1001-та нощ
Хах, ремонтите - един по един Simple Smile

До колкото зная - това, което се слага под очите не е точно, като филърите за устни, не задържа така вода, за да не стават торбички Simple Smile Пак е филър, но като изолация - между кожата и мускула, за да покрие мускула - д ане синее през кожата и да направи пълнеж, без много да се раздува - голямо обяснение дадох Simple Smile

# 332
  • София
Реденсити слагала "моята". Wink

# 333
a.l.e.n.a, честито и бързо възстановяване.... Много сте смели, момичета!!! Peace

Аз отдавна се каня да си правя перманентен грим на очи и уста, но все ме е страх от усложнения, особено на очите... Но сега съм се разровила да търся тук където живея да си направя един филър на устните... Та да питам може ли и филър и перманентен и в каква последователност? Някой правил ли е и двете върху себе си?
Тук използват Botuline toxine за бръчки, причинени от свиване на мускули, а филъри - за статични бръчки... Така ли е? Кое е за предпочитане?

# 334
  • София
a.l.e.n.a, честито и бързо възстановяване.... Много сте смели, момичета!!! Peace

Аз отдавна се каня да си правя перманентен грим на очи и уста, но все ме е страх от усложнения, особено на очите... Но сега съм се разровила да търся тук където живея да си направя един филър на устните... Та да питам може ли и филър и перманентен и в каква последователност? Някой правил ли е и двете върху себе си?
Тук използват Botuline toxine за бръчки, причинени от свиване на мускули, а филъри - за статични бръчки... Така ли е? Кое е за предпочитане?

Имам перманентен грим само на вежди.
Това, което си мисля, че е по-добре 1-во перманентен грим, после филър. Peace
За червеното, аз мисля, че е съвсем правилно. Тук не веднъж съм възроптавала Laughing с/у хора, които на бръчки слагат филър. Е, не мога да разбера какъв ефект ще получат, освен подуване над линията на бръчката. newsm78 А тя си стои отдолу...
Приемам всякакви мнения. Wink

# 335
Козметичката ми твърди, че перманентният грим не хваща ако е поставен ботокс, тъй че първо перманентен.  Peace

# 336
  • Vienna
И аз препоръчвам първо перманентния грим - да се види каква точно височина са веждите, къде ще е контурът на устните - като не трябва да е много извън естествените устни (или да е добре Шатиран), защото ако се сложи после хиалурон може да се получи бяла линия (луфт) между устните и контура, защото мястото се запълва и уголемява от поставения хиалурон.

Друго за филъра - напр. под очите, но и на други места - ако е направено както трябва, кожата не се разтяга изобщо допълнително, а само се запълва дефицита, които се е получил с времето. Т.е. тази кожа вече е разтегната, затова виси или  има вдлъбнатина (бръчка), защото тъканите под нея, които преди са я запълвали и опъвали, просто са са смалили или смъкнали надолу и хиалуронът връща това състояние обратно.

lunna pateka - Dа, общото правило навсякъде е на статични бръчки или вдлъбнатини да се сложат хиалурон или др. филъри, а на бръчките, причинени от мимиката да се слага ботулинов токсин. Просто индикациите и регионите са различни, понякога може да се комбинира или да има изключение, но това се решава индивидуално.   Grinning

# 337
Благодаря, а аз нали съм блондинка, та да питам това Botuline toxine е Botox, нали? Всъщност ботокса е вид Botuline toxine или нещо се бъркам.... newsm78 Mr. Green

# 338
  • Vienna
Ботокс е фирмено име, съответно запазена марка на фирма Алерган, станало синоним на препарата (както тиксо или Аспирин) в разговорния език. Субстанцията вътре е ботулинов токсин (има различни подтипиве).

# 339
  • София
Lucy,

"общото правило навсякъде е на статични бръчки или вдлъбнатини да се сложат хиалурон или др. филъри, а на бръчките, причинени от мимиката да се слага ботулинов токсин. Просто индикациите и регионите са различни, понякога може да се комбинира или да има изключение, но това се решава индивидуално."

Какво имаш предвид под "статични" бръчки. Смисъл като при възрастните хора. newsm78

# 340
  • София
Видях че има питане за поставяне на филър под очите и реших да разкажа.
    Сложих си миналата година декември мисля филър в назолабиалните бръчки при д-р Ванеска в Хилклиник и пролетта тази година под очите пак при нея. Ами много съм доволна - нямах много големи бръчки, но ме дразнеха как остават линийки след всяка усмивка. Не съм имала торбички под очите, а леко хлътване (слаба съм и лицето ми е изпито) и леки тъмни кръгове. Много се чудих за поставяне на филър в тази зона, но просто лицето ми светна. Няма значение дали съм се наспала, дали съм плакала и каквото и да било - тази зона (под очите) изглежда супер - свежа, равен тен, без хлътване или подуване(като торбичките), без тъмни кръгове. Не мога да опиша колко добре.
   Почти една година мина и мисля да повторя филъра в назолабиалните, под очите още държи, коментирахме с Ванеска, че с една ампула може да направи и двете зони, тъй като не са се резорбирали напълно филърите. Цената по спомен беше около 400-450 лв. за зоната около устата и около 480 за зоната под очите. Нямам спомен точно каква марка бяха филърите, но докторката ми обясни че за мен са най-подходящи най-слабите ако мога така да се изразя филъри. Даде ми стикер за всеки филър, самата процедура не е кой знае колко болезнена, трае около половин час. След поставянето под очите нямах никакви подутини или синки, даже се разходих.
  Обмислям поставяне на ботокс в зоната на челото, някакви предложения? Не искам при Ванеска, тя категорично каза че нямам нужда, но мен ме дразни.
  Забравих да кажа, че съм на 33 години. След поставянето на филърите просто вече не търся идеалният крем - него го няма. Ползвам леки хидратираще кремове и спестявам за филъри:)

PS: Дано не прозвуча като реклама, за жалост Ванеска не ми дава хонорар:)
Хубава вечер момичета  bouquet

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 22:02 от tedka_sladkata

# 341
  • София
Скрит текст:
Видях че има питане за поставяне на филър под очите и реших да разкажа.
    Сложих си миналата година декември мисля филър в назолабиалните бръчки при д-р Ванеска в Хилклиник и пролетта тази година под очите пак при нея. Ами много съм доволна - нямах много големи бръчки, но ме дразнеха как остават линийки след всяка усмивка. Не съм имала торбички под очите, а леко хлътване (слаба съм и лицето ми е изпито) и леки тъмни кръгове. Много се чудих за поставяне на филър в тази зона, но просто лицето ми светна. Няма значение дали съм се наспала, дали съм плакала и каквото и да било - тази зона (под очите) изглежда супер - свежа, равен тен, без хлътване или подуване(като торбичките), без тъмни кръгове. Не мога да опиша колко добре.
   Почти една година мина и мисля да повторя филъра в назолабиалните, под очите още държи, коментирахме с Ванеска, че с една ампула може да направи и двете зони, тъй като не са се резорбирали напълно филърите. Цената по спомен беше около 400-450 лв. за зоната около устата и около 480 за зоната под очите. Нямам спомен точно каква марка бяха филърите, но докторката ми обясни че за мен са най-подходящи най-слабите ако мога така да се изразя филъри. Даде ми стикер за всеки филър, самата процедура не е кой знае колко болезнена, трае около половин час. След поставянето под очите нямах никакви подутини или синки, даже се разходих.
  Обмислям поставяне на ботокс в зоната на челото, някакви предложения? Не искам при Ванеска, тя категорично каза че нямам нужда, но мен ме дразни.
  Забравих да кажа, че съм на 33 години. След поставянето на филърите просто вече не търся идеалният крем - него го няма. Ползвам леки хидратираще кремове и спестявам за филъри:)

PS: Дано не прозвуча като реклама, за жалост Ванеска не ми дава хонорар:)
Хубава вечер момичета  bouquet

Благодаря за споделянето! Hug
Много хора са доволни от Ваневска. Стига с подозренията за реклама. Stop
Много се радвам за теб. Хубава вечер! bouquet

# 342
  • в 1001-та нощ
И аз благодаря Simple Smile Имаше една промоция преди време, ако сложиш втори филър - той е на половин цена, та тогава се чудихме какво да слагам, като втори и ми предложи под очите. Така и не се възползвах, но се радвам на отзива Simple Smile

# 343
  • Oslo,Norway
Привет групата,
След бременност с близнаци коите се родиха по 3.100 всяка коремът ми виси страшно много.Вече 10 месеца след раждането положението става от зле -по злвсе още се боря с килограмите , но нещата са ясни че ще играе скалпела.
Въпросът ми е има ли някой които да се е подлагал на абдоминална операция , къде , кога ....
Благодаря предварително Simple Smile

# 344
  • В.Търново
deni4ka.no , аз в момента съм в болница и съм на 5 ден от пластика на корема.Но тази ми е втора, преди една година ми беше първата.Проучи много внимателно хирурзите, дори и при най- добрия може да не се получат нещата, както трябва.Това е може би най- тежката от пластичните операции.Малко по- напред съм писала по темата.И при двете операции е болезнено.Все се чидя на някои като казват, че на другия ден или след няколко дни нищо им нямало.Това не го вярвам.Първия път беше по- тежко и болезнено, имах голяма диастаза и претърпях пълна реформа на коремните мускули с преместване на пъпа и пластика.Сега ми направиха апликация- пришиване на мускулите, защото са се разпънали на ново и пластика.Доволна съм, че съм в болница, защото ще стоя една седмица под лекарско наблюдение, докато при частниците след първата нощувка те изпращат да си ходиш.Ако си навита сериозно, защото е тежка операция ми пиши на лични.
Преди да се решиш на тази операция трябва да отслабнеш максимално, за да има ефект от операцията.

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 17:34 от rosinau.

Общи условия

Активация на акаунт