Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 046
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
днес и аз направих трендлифтинг при д-р Василева-10 спирални и 30 линейни мезоконци.
имах леко увисване на овала в долната част на лицето.
за 3 часа след манипулацията мисля, че има видим ефект.
все още трябва да спаднат отоците (макар и минимални), за да мога да видя точно какво се е получило.
доволна съм от лекарката-беше внимателна и работи бързо.
истината е, че болка си има. особено при поставяне на спиралните конци, въпреки че се работи с местна упойка.
минах само с един хематом на дясната скула, но аз лесно ги получавам. освен това не се личи особено.
Simple Smile

# 346
Oх, направо ви завиждам за смелостта... Peace Аз, която съм претърпяла две раждания със секцио със спинална упойка и знам колко трудно е възстановяването, сега не се навивам и на едно убождане с игла, особено по лицето... Страшна бъзла съм станала.... Mr. Green
Влизам тук да ви чета и да се мотивирам, ама това с мезоконците ми се струва многооо страшно...  Laughing Иначе сега проучвам и съм се навила за филъри под очите (заради вдлъбнатини) и в устните, но да видим... Да ви питам и нещо друго, как се маха малко мастно топче в основата до носа, в смисъл дали е опасно да се пипа и дали ще е болезнено? При какъв лекар трябва да отида за това?

# 347
  • Oslo,Norway
Благодаря rosinau. за бързият отговор , ще ти пиша на лични. bouquet

# 348
  • София
Здравейте!
Може ли малко повече подробности относно как протича консултацията напр. при доктор Ванеска?
Аз не мога да се ориентирам какви точно филъри или конци искам, изцяло ще разчитам на мнението на специалист. Знам какво искам да коригирам, но как с какво не зная...
Напр., аз си представям че записвам час за консултация, обсъждаме възможните варианти и докторът извършва необходимата манипулация или консултация и след това второ посещение, на което да бъде извършено обсъденото от първата среща?
По принцип имам бръчки около очите (леки, фини  линии, но мен ме дразнят), кожата ми е някак отпусната и вяла, устата ми е загубила предишната големина и плътност, контурът на лицето ми ми се струва отпуснат, на 39 г. съм.
Бихте ли ми препоръчали и евентуално доктор.
Благодаря!

# 349
Момичета, може ли някой, който е слагал филър в устните да каже дали след поставянето ги усеща различно. Аз ходих за второ слагане миналия петък и сега изглеждат много добре, изчезнаха подутините и синините, но ги усещам някак изтръпнали. Мъжа ми казва, че и говорът ми се е променил.

Чудя се дали е нормално и дали отминава.

# 350
  • в 1001-та нощ
Около 2 седмици са по-напращяли, но при мен говорът не се е променял. Какво количество ти поставиха?

Angela Go, така е - обсъждате ситуацията и после записвате час за манипулацията. Може да има практика и веднага да се направи, но аз не носех парите, а исках и да обсъдя с ММ  Peace

# 351
Алена, благодаря за бързия отговор. Аз като един новобранец питам непрекъснато. Другия път ще знам.

Не зная какво количество нито какъв филър. Тук нищо не обсъждат с пациента. Само питат какви са ти очакванията, като първия път дори и за това не се разбрахме.

Скрит текст:
Алена, мярмах в някоя от темите вчера, че ти предстоеше важна операция. Мина ли всичко и всичко наред ли е? Силно ти стискам палци.

# 352
  • София
 a.l.e.n.a, благодаря!  bouquet

# 353
  • в 1001-та нощ
Brie , надявам се да е успешна, рано е да се каже, но за сега е ОК - присаждане на кост на горната челюст - от едно възпаление ..... доста е стопена. Повдигнати са ми синусите, около носа, трябваше да изграждат алвеоларен гребен с костни блокчета, но в хода на операцията са преценили да вземат кост от брадичката и съм разпрана от брадата до носа - цялата съм в шевове - вътрешни, отвън не личи, само отокът е видим, като бобър съм Simple Smile Надявам се, като е моя кост да се приеме и всичко да е ОК  Blush

# 354
Здравейте,имам един въпрос.Аз досега не съм правила никакви корекции,на 45 съм,видях преди newsm78колко да беше,преди години,в предаване някакво за естетични процедури,по съвет на лекаря,на жената и сложиха,филър ли е хиалуронова к. ли беше,в устните,но от вътрешната страна на устата,така устните се коригираха перфектно,изпълване отвътре,мнооого добър ефект беше,та питам,някой правил ли е такова нещо,къде,как що,малко да разкаже...Аз имам нужда от корекция,по медицински причини на устните,и този точно метод много ми хареса,понеже  не изглеждат,сещате се,издути и деформирани,направо не личи намесата.Някак много вулгарно ми изглеждат надути устни...особено на жена на възраст Rolling Eyesза себе си мисля,и така..

# 355
Brie , надявам се да е успешна, рано е да се каже, но за сега е ОК - присаждане на кост на горната челюст - от едно възпаление ..... доста е стопена. Повдигнати са ми синусите, около носа, трябваше да изграждат алвеоларен гребен с костни блокчета, но в хода на операцията са преценили да вземат кост от брадичката и съм разпрана от брадата до носа - цялата съм в шевове - вътрешни, отвън не личи, само отокът е видим, като бобър съм Simple Smile Надявам се, като е моя кост да се приеме и всичко да е ОК  Blush
Много и искрено ти съчувствам HugАз имам такъв проблем,стопен алвеоларен гребен,инфекцията ми я натресе стоматолог,жена,седнах да ми махат зъбен камък,защо ли Боже Praynig,с напълно здрави зъби,без дупка,без пломба,идеални и изрядни зъби CryНямам описание какво ме сполетя след 2 седмици,никой не можа да ми помогне,тя,виновницата се изпари,това е 98година,а аз 6 месеца не мигнах и ту припадах ту се свестявах от адски болки от единия до другия край на устата,накрая ми извадиха здравите зъби Cryза да спрат мъките....пазя си ги за спомен и куриоз в едно пликче....здрави зъби..Отплеснах се,извинявам се,та трябва да ми се присади кост,но...няма пари,синусите ми са буквално навън,не ми се говори,осакатиха ме за цял живот CloseПожелавам ти да мине всичко ок при теб с това присаждане PeaceМного ли е скъпо,да попитам?

# 356
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша на лични, като седна на лаптопа, че сега съм от телефона Simple Smile

# 357
Благодаря ти

# 358
a.l.e.n.a, бързо оздравяване.... Peace
Етация, какво точно е станало на зъбите ти, някаква инфекция ли ти е предала? Това е ужасно... Все си спомням за мъжа, който останал без част от лицето си задари един болен зъб, гледах предаване за него по ТВ... Направо трагедия, да не дава господ.... Praynig

# 359
a.l.e.n.a , бързо и успешно възстановяване ти желая!

Brie, не си попаднала на правилният доктор!
Сега вече ще гледаш и питаш повече, пробвай няколко и след това решавай!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт