Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 838
  • 378
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да си представя да ходя без бельо  newsm78 Тоест мога, ама нещо гнусничко ми се вижда, тоя прахоляк да ми се лепи по.... Mr. Green
Някой спомена маршрутка по-напред, не бях се замисляла, а редовно си ги ползвам  Mr. Green
ММ си ходи по гащи на терасата, та ние сме си у нас. Белким комшията миналото лято като оправи жена си на балкона, ние кво  Crazy Те ми пред очите, как да не гледам  Joy

# 61
Мен ме е гнус да сядам в ГТ като съм с пола - коланче.  Мога ли да лепна нещо така? Краката ми и половината задник са директно върху седалката.

# 62
сядай у някой господин де.  така той ще е изцапания  hahaha

# 63
Претенциозна мома съм. Сутрин има само цигани, старци и чичковци.

# 64
Мен ме е гнус да сядам в ГТ като съм с пола - коланче.  Мога ли да лепна нещо така? Краката ми и половината задник са директно върху седалката.

Само ако си без гащи Grinning

# 65
Има. Един познат ходи без бельо, с дънки. Каза, че така му било по-хубаво, все едно нон-стоп чекия когато дънките му се отъркват на голо. Изглеждаше доволен Laughing Laughing

# 66
Ами нехигиенично ми се струва и за двата пола.

# 67
Гадно,нехигиенично,невъзпитано.

# 68
Ако една жена е с много къса пола наистина е нехигиенично,сяда тук и там... Crazy На мен ми се е случвало 2 пъти.Единия път беше за среща с човек с който вече си бяхме близки и си беше доста възбуждащо между другото,особено за него! Simple Smile Втория път бях с много дълга тясна рокля,много мека материя и прашките много грозно се отбелязваха отстрани и затова просто ги махнах.Но като се замисля някак си май ми е по-възбуждащо жена с много оскъдни и ефирни прашки отколкото без.При мъжете мненията сигурно са на 2 фронта-някои обожават хубавото бельо и самото му сваляне а други предпочитат да го няма.Един приятел наскоро ми разправяше една такава случка-щял да излиза с 2 момичета на бар и едната дошла да го вземе с кола от тях.В момента в който той вървял към колата(било на доста осветено място) тя отворила вратата за да слезе и изхвърли нещо си,била с много къса рокля,и точно при слизането,си разтворила по-широкичко краката(може да е било и умишлено) и нашия ахнал.Мацката била без нищо Grinning

# 69
Тема за гащи и някакви мъже веднага се появили тук изневиделица.

Темата не за гащи, а за без гащи.

# 70
Любопитно ми е има ли дами и мъже, на които им харесва да ходят навън без бельо. Правите ли го? Ако отговорът е Да, защо? Възбужда ли ви това?

До магазина винаги отскачам без бельо. Понеже, нали, в къщи така си ходя и да не губя време да обувам гащи.

# 71
Виждам все повече жени облечени така все едно са по бельо.

Ако и това махнете  Laughing
И на мен това ми беше първата мисЛА .....и без това масово ходят полуголи, ако и бельото махнат, че то по-добре направо да са си дибидюс, както мама ги е рОдила.     Mr. Green
Все по-често ми се случва някоя да си демонстрира "прекрасностите", като се наведе над бебешката количка....

# 72
Мен най-силно впечатление ми е  направило едно момиче преди време на морето- играе карти на плажа с още трима мъже, седнала по турски срещу тях, чисто гола. Нали си представяте при това седене каква гледка се отваря,  абсолютно всичко и се виждаше.  Crazy Как успяваха да си държат картите в ръцете и да играят тези мъже, не ми стана ясно.

# 73
Колкото и да е странно подобно поведение отблъсква доста мъже. Така че е напълно възможно да не им е коствало кой знае колко усилия  Laughing

# 74
Ммм, не съм сигурна,  нека да кажат мъжете в темата. Много предизвикателно беше, а и тя красавица, хубава, обезкосмена, абе.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт