Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 901
  • 378
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, дали може да сменим темата  Laughing
Ами тя темата си е такава.

Аз мислех, че е за бельо пък тя била за спарени задници. Явно не съм разбрала.

Каси, не е отправено към теб въпреки споменаването на задници Wink  Hug

# 121
Кафе, мислех, че само аз съм същата. В училището познавах по миризмата една колежка. Просто така се случваше, че се пред мене ходеше, докато я науча.
Като хрътка съм. Но аз и съседчето на четвъртия етаж заподозрях, че пуши на терасата /за справка аз съм на втория/, доста преди баща му да му тегли един здрав бой.

Белла, аз само споделям в унисон с темата.   bouquet

# 122
че то в бельото какво се крие ? и кога се маха бельото ? - когато е жега.

# 123
  • София - Рим и обратно
Каси, не знаеш как добре те разбирам. Познавам по миризмата и още как, а не искааааам  Sick. Не всички "ухаят" обаче, слава богу.

# 124
каква е миризмата бре  hahaha  на какво мирише ?

# 125
Е как на какво мирише? На ника на авторката мирише  Joy Joy

# 126
  • Mediterraneo
На ССФ гениталиите никога, ама никога не се спарват!

# 127
тогава ония моми кво се мръщят ? и от тях се носи миризма на скумрийка  Joy

# 128

Joy Joy

# 129
ами така де .  ника мирише от първият пост. чак на девета страница ли на някои им стана гнусно ?

# 130
  • София - Рим и обратно
Аз имам чувството, че някои жени не се усещат на какво миришат. А и не се мият като хората. Мислят си, че щом са влезли под душа и готова работата, чисти  и изрядни са като ССФ. Та съветът ми е - мийте се добре там долу, мили дами. Не е важно колко пъти сте пуснали душа отгоре си, а как аджеба си миете задника  Peace. Сигурна съм, че ще намалеят и темите "Мъжът ми не иска секс с мен".

# 131
  • Ямбол
Ама умряла.

# 132
Аз имам чувството, че някои жени не се усещат на какво миришат. А и не се мият като хората. Мислят си, че щом са влезли под душа и готова работата, чисти  и изрядни са като ССФ. Та съветът ми е - мийте се добре там долу, мили дами. Не е важно колко пъти сте пуснали душа отгоре си, а как аджеба си миете задника  Peace. Сигурна съм, че ще намалеят и темите "Мъжът ми не иска секс с мен".

Виждам, че си страшно компетентна по въпроса с миенето на задника. Почти очаквам да дадеш в няколко кратки стъпки каква точно е процедурата.

За връзката между секса и миенето на задника - или в течение на съпружеския живот да са развили някакво прогресиращо неумение да си мият задника тия жени, чиито мъже не искат секс, щом преди това е имало много пъти секс, или няма такава връзка.

# 133
  • София - Рим и обратно
Би трябвало всяка да е способна, права си, чак компетентност не се иска. Но реалността май е друга, съдейки по обществените тоалетни. А ти що се нервираш?

# 134
Би трябвало всяка да е способна, права си, чак компетентност не се иска. Но реалността май е друга, съдейки по обществените тоалетни. А ти що се нервираш?

Не, не се нервирам. Смешно ми стана от дебилната релация между миенето на задника и желанието за секс. Иначе нали знаеш - човек най-трудно си подушва собствената миризма. Не е гаранция, че той самият не мирише, ако и да е успял да надуши нечий чужд неприятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт