Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 891
  • 378
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Рим и обратно
Дебилна? Искаш да кажеш, че ти е все едно дали партньорът ти се мие добре или не? Блазе ти.
Да, подушвам се без грешка. И знам, че много хора не се усещат като миришат, не само за г.з и гениталии говоря.

# 136
Дебилна? Искаш да кажеш, че ти е все едно дали партньорът ти се мие добре или не? Блазе ти.
Да, подушвам се без грешка. И знам, че много хора не се усещат като миришат, не само за г.з и гениталии говоря.

Не, не ми е все едно. Искам да кажа, надявам се да схванеш какво казвам, че при условие, че сме правили секс 1000+ пъти, едва ли ще си е променил хигиенните навици след този период, че внезапно да ми се появи нежелание за секс, произтичащо от това.

# 137
  • Вестерос
И все пак едни чисти, изпрани гащи биха поспрели миризмата на катерицата, дори и да не е мита от Великден насам.

# 138
  • София - Рим и обратно

Не, не ми е все едно. Искам да кажа, надявам се да схванеш какво казвам, че при условие, че сме правили секс 1000+ пъти, едва ли ще си е променил хигиенните навици след този период, че внезапно да ми се появи нежелание за секс, произтичащо от това.
Ами не знам защо си толкова сигурна, при положение, че е пълно със ССФ, които смятат, че щом са вързали любимия с халка или дете, няма нужда да излизат от анцуга. Те нещата са навързани.
А няма нищо за схващане, не казваш нищо супер оригинално. Също така, замисли се дали не си се сблъсквала с неприятни черти на партньора си, които в началото не са те дразнели, напротив; не, че ги е нямало.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 10:23 от 'Кафе с мед'

# 139
Някои миризми не се мият със сапун а с антибиотици  Laughing

# 140
 Оф, защо сте превърнали темата от приятното безгащие в някакви миризливи работи пак? Работата е същата като ходенето без сутиен - приятно и свободно е,  но общо взето рядко  е уместно. Голотата изобщо е приятно нещо.

# 141
Темата взе гнусна насока  Sick Не мога да си обясня неизползването на сапун, просто не мога. Айде да кажем вечер в метрото мирише на зла гад, щото нали хората пони след цял работен ден.
Ама защо сутрин смърди на гад? Времето хладничко още в 7 и нещо, свежо, а някой сяда до теб и мирише на потни подмишници  Sick Сега като се замисля и като ви чета, може и на немит задник да е, уужасно, ужасно.... Sick

# 142
В крайна сметка не можем да накараме насила някой да се изкъпе.  Mr. Green Неприятно е лятото, нормално е да се изпоти човек, но някои хорат явно не обичат да се къпят.

# 143
Ама вие все едно ще си лягате с всички които се возят в градския транспорт.  Laughing

Днес видях едно младо и секси момиче с бял клин и без бельо. Ами привличаше внимание но повече на магистрална труженичка напомняше. Не знам дали се беше поглеждала преди да излезе.

# 144
...Ами привличаше внимание но повече на магистрална труженичка напомняше. Не знам дали се беше поглеждала преди да излезе.

Поглеждат се. Абсолютно нарочна е приликата.

# 145
Каква е идеята да разхождаш катеричка в градския транспорт?

# 146
Каква е идеята да разхождаш катеричка в градския транспорт?

Адреналин и мъжко внимание? А, де. newsm78

# 147
Не искам да звуча грубо но свестен мъж няма да заговори подобна тръгнала по катеричка жена пък нека да е колкото си иска секси  Peace

# 148
Аз все си мисля, че свестен мъж изобщо няма да заговори жена с цел флирт в ГТ, дори и без да е извела животинчето си на разходка.

# 149
Не искам да звуча грубо но свестен мъж няма да заговори подобна тръгнала по катеричка жена пък нека да е колкото си иска секси  Peace

Това са мистериите на женското мислене. Моя позната - младо и хубаво момиче - ходи облечена много предизвикателно, после се оплаква наред, че я заглеждали и ѝ подвиквали "дъртаци и пияници". И се чуди що така. Казах ѝ, че е защото е много красива. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт