Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 857
  • 378
  •   1
Отговори
# 195
Случвало се е да излизам без бельо. Никой не разбра, освен човекът, с когото тогава се виждах.
Но като цяло обичам да си купувам и нося хубаво и удобно бельо.
Нямам проблеми с това кой носи и кой не. Стига да не се вижда.

# 196
  • Ямбол
.... Стига да не се вижда.
Или да не се надушва.

# 197
Случвало се е да излизам без бельо. Никой не разбра, освен човекът, с когото тогава се виждах.

ти очакваш някой да те потупа по рамото и да ти каже ,че си без бельо ли ?  Joy

# 198
  • София - Рим и обратно
Да - извинете, забравила сте си гащите някъде  hahaha

# 199
Ммм, нечистоплътно, майна. Не е гот т'ва. Измишльотина на филмите. Не всичко дет' фърка в киноиндустрията се яде. То ако беше така и компютрите ви щяха да зареждат за 3 секунди след отварянето. Какво остава за модичката ала Шарън Стон.

Скрит текст:
Чат-пат течения, това-онова и какво правим? Разбирам, че набиращото бърза скорост явление, сродно с ника на авторката, си е модичка и като всяка такава трябва да се покаже, но чак пък..
.

# 200
С бельо е по хигиенично. Не ме влекат модите без гащи. Имах една позната, която ми сподели, че опитала без бельо и това за нея било много възбуждащо. Самата мисъл, че се движела сред хората и най вече мъжете по без гащи и доставяло еротично удоволствие. Според мен това е скрита форма на ексхибиционизъм Laughing Wink, хем искаш да разтвориш шлифера, хем не ти стиска и избираш да си хем гол, хем не съвсем, ама щом някой го влече, на мен не ми пречи.

# 201
  • Стара Загора
Аз пък не мога да разбера кой иска да ходи възбуден по улиците  newsm78

# 202
Повече мъже познавам, които ходят без гащи. Много от тях споделят за гафове с ципа на дънките  Grinning. Аз понякога се размотавам без бельо, но е в двора или като си лягам. През деня съм в офис, на срещи за които пътувам или с кола или с транспорт. Не би ми било удобно, а и нямам за цел докато преговарям за нещо да флиртувам, ала Шарън Стоун.

# 203
Какво има да се надушва ако жената е гинекологично здрава, чистоплътна и  измита преди да излезе. Аз вярвам, че Цвети е точно такава жена.
 Едва ли някоя ще тръгне без бикини ако не се е  измила, ако в момента лекува гъбички или  трихомони , не дай боже нещо по- сериозно.

# 204
  • Ямбол
Като си помислим,че и повечето сме с прическа и няма какво да пази от бактерии.Не съм чула в България да се мият улиците сутрин и вечер,а и в повечето градове текът ремонти и е много прашно.Не мисля,че е нормално да не мислим за бельо.

# 205
Какво има да се надушва ако жената е гинекологично здрава, чистоплътна и  измита преди да излезе. Аз вярвам, че Цвети е точно такава жена.
 Едва ли някоя ще тръгне без бикини ако не се е  измила, ако в момента лекува гъбички или  трихомони , не дай боже нещо по- сериозно.

Съгласна съм с теб. Какво точно надушвате? То ако се е стигнало до там и гащите не спасяват положението.

# 206
  • София - Рим и обратно
О, не, моля ви, не връщайте тоя аргумент Sick.

# 207
  • Ямбол
В темата за ежедневните превръзки някои твърдят, че заради миризмата ползват такива. Иначе им се умирисвали панталоните, а с превръзки можели да ги носят няколко пъти. Представете си тези вмирисаните да тръгнат без бельо. Макар че си мисля, че на проветрение може и да се оправят проблемите им.

# 208
Боже, като ви чета и оставам с впечатлението, че всяка втора е с някакъв здравословен проблем  Rolling Eyes
Това не може да е сериозно, нали?

Човек, който е здрав и има нормално ниво на хигиена няма от какво да се притеснява  Peace Останалото е за лекар

# 209
  • София - Рим и обратно
Аз също ползвам ежедневни превръзки, които сменям на всяко ходене до вц, задължително памучни. И да, по-комфортно се чувствам. Но аз съм си болен мозък и миризмите ги усещам като куче. Не е задължително да имаш здравословен проблем, за да се миеш през няколко часа, иначе.....ми спарваш се, няма какво да се лъжем.

П.П. и тема за превръзки ли има Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт