Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
 ooooh! т`ва не го видях...

# 166
  • София
Какво ще рече "използван"?

Безплатната доставка за Гер - от един или различни търговци трябва да са продуктите (над 29 евро), примерно два по 20Е

# 167
Складовите продукти всеки е с описание. Обикновено се попрезастраховат с дефектите,случвало се е да са съвсем нови. Но може и да имат драскотини.
За безпл. доставка-пише го до всеки продукт,като избереш номер,дали предлагат безплатна доставка над 29 Е - за Германия.

http://www.amazon.de/gp/product/B00I0RXHAU?psc=1&redirect=tr … id=A3JWKAKR8XB7XF
http://www.amazon.de/Supremo-Kinderschuhe-5440803-Jungen-Sneaker … PVJ1C2S17W09Q3XF7
http://www.amazon.de/Supremo-Kinderschuhe-5440502-Jungen-Sneaker … PVJ1C2S17W09Q3XF7
Изкуствени маратонки с връзки за 11 Е

# 168
  • София
Т.е.  с транспортни дефекти?

---
Да кажем това + колан за 6Е - ще платя ли доставка до Германия?
http://www.amazon.de/PhysioRoom-Fitnessrolle-Schaumstoffrolle-Fo … words=foam+roller

# 169
Така като гледам това не е с продавач Амазон, така че май няма как да избегнеш доставката, която си е обозначена - 4,50 EUR.

# 170
  • Sofia
Фоум ролер си купих от Декатлон за 30-тина лв. (ако не държиш конкретно на този, разбира се) , а за да бъде безплатна доставката над 29Е , продавачът трябва да бъде амазон. Има и други търговци, предлагащи безплатна доставка , но това е индивидуално.

Converse за 16п. с безплатна доставка.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 00:12 от Shantal

# 171
не е задължително складовите стоки да са с транспортни дефекти. ПОнякога са върнати от клиенти,друг път са с поомачкани кутии,а някога са и съвсем нови.Чети описанието на всяка поотделно и ако те устройва,купуваш.

Виждали ли сте изгодни ластичета за плетене на гривни с безплатна доставка ( до Англия или Германия) ?

# 172
# 173
Аз съм поръчвала играчка на детето от складовете, беше доста намалена, пишеше,че е с нарушена опаковка, но дори кашона си беше непокътнат.

# 174
И аз сега поръчах едни сандали от склада, да видим какво ще дойде... Надявам се да имам късмет.  Peace

# 175
  • Варна
Често купувам от складовете и не съм получила нищо с дефект досега.
Сега чакам от френския склад за символични суми
уред за палачинки
прибори за хранене
комплект за терин
В Еконт ме чакат обувки Ессо и панталон за ски за мен, пак складови за по 10тина евро.

# 176
# 177
  • Luxemburg
Desi на каква цена си взела Адизерото?
Чоки страхотни попадения. Бебешките са за без пари и се учудвам че сега са на такава цена при положение че са миналогодишната колекция.
Аз взех за догодина на децата обувки и ботуши за зимата. Остава да купя сандали  за другото лято и съм готова с детските. За мен някои тенис маратонки и рокля ако ми изпаднат на добра цена бих си взела и едни конвърси искам ама моя номер все по 40€ излиза а на мен не ми се дават толкова пари за гуменка. Още повече за късия модел.

# 178
Здравейте, имам нужда от помощ: Исках да върна рокля, купена от UK но продавача ми даде адрес за връщане в Китай. Роклята не беше скъпа, но обиколих 4 куриерски фирми докато намеря такава която има доставки до Китай. Че ми искаха да им пиша ф-ра и какво ли не. Писна ми и писах отзив за продавача, че не е удобно стоки купени от ЕС да се връщат на адрес в Китай. Сега продавача иска да си изтрия федбака и щял да ми върне сумата за роклята без да я връщам. Но аз не мога да намеря от къде вляза за да изтрия отзива си. Отзива е за продавача, не за продукта. Преди да го оставя на поръчката излизаха няколко менюта: За връщане, за отзив към продавача...., a сега това меню за федбак не излиза

# 179
За протокола-получих прахосмукачка от склада,ползвана ( със следи от използване). Вероятно е върната.

Общи условия

Активация на акаунт