Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Какво се прави в такъв случай? Колко беше намалена?
За протокола-получих прахосмукачка от склада,ползвана ( със следи от използване). Вероятно е върната.

# 181
Какво се прави в такъв случай? Колко беше намалена?
За протокола-получих прахосмукачка от склада,ползвана ( със следи от използване). Вероятно е върната.

От склада,описана като ""used""не бих могла да роптая. Въпросът е,че понякога описанието е леко попресилено,а понякога наистина си е така-с козметични дефекти. На същата цена ( и описание) приятелка получи в оригинална кутия в отлично състояние друг модел.

За мен Амазон са коректни,но не завишавайте очакванията си,за да не се изненадате неприятно Simple Smile

# 182
  • София-Лагера
ronicat на половин цена. Peace

# 183
Аз пуснах една термо кана на Тефал за проба, ще докладвам в какво състояние е, когато пристигне. Mr. Green
Благодаря за линка, както и на всички, които са така услужливи, да споделят Hug

Във френския има изгодни мъжки стоки на Еспри, пазарувах за тийновете. Чакам доста тениски и тези също.

http://www.amazon.fr/gp/product/B00J66KI6A?psc=1&redirect=tr … etailpage_o02_s00

# 184
  • Варна
Момичета, моля ако някоя от вас ползва виртуална карта да ми напише към коя банка и каква е процедурата. И може ли да се регистрира без да се налага да се ходи до банката или нещо подобно ... .
Искам да имам карта в която да няма пари, знаете защо... омръзна ми докато реша дали да купя нещо и то да изчезва! А с моите не става ...
  bouquet

# 185
  • Варна
Брат ми има виртуална на ДСК, зарежда я от неговата сметка в банката чрез Интернет банкирането. Не знам каква е процедурата, но без ходене до банката, поне веднъж, за да си заявиш услугата - едва ли ще стане.

Получих тези обувки 31 EU - хубави, но се оказаха малки, отиват в размените.

За складовите стоки - имам поръчани 2 прахосмукачки от френския склад. И двете дойдоха чисто нови, без оригиналната опаковка. Последно получих от английския склад детски стол . Дойде си нов, в оригиналната си опаковка, но не е съхраняван правилно и на места боята по основата е шупнала. Предполагам за това и беше в склада.

# 186
Момичета, моля ако някоя от вас ползва виртуална карта да ми напише към коя банка и каква е процедурата. И може ли да се регистрира без да се налага да се ходи до банката или нещо подобно ... .
Искам да имам карта в която да няма пари, знаете защо... омръзна ми докато реша дали да купя нещо и то да изчезва! А с моите не става ...
  bouquet
Имам виртуална на ДСК, но не става да се издаде без ходене до клон на банката. Даже аз ходих два пъти - един път да я заявя, втори път - за да я получа лично. Макар, че имам спомени заявяването да става онлайн  при ползване на ДСК директ. Peace Дано съм била полезна.

# 187
  • Варна

За складовите стоки - имам поръчани 2 прахосмукачки от френския склад. И двете дойдоха чисто нови, без оригиналната опаковка.

Точно за прахосмукачки снощи се ядосах ... Simple Smile
Помниш ли с какво описание бяха?
Яд ме е защото ми трябва прахосмукачка за квартирата на сина ми.
Снощи тази Electrolux ZB3006 беше 26Е със същото описание с която сега е на 122,54Е! А тази Vax Air C88-A-H-E беше 19,90Е. Как да не се ядосва човек!
Мерси момичета.... в понеделник ще се разходя до ДСК. Нямам сметка там, ще видя какво ще предложат.

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 14:37 от Flash*

# 188
  • Варна
Flash*, и двете бяха с описание D'occasion - Bon - Le produit est livré réemballé. Il n'est pas dans son emballage d'origine.

# 189
  • Варна
О, това е добре. Тези снощи бяха с по-лошо описание, D'occasion - Acceptable. Но пак си се ядосвам де:-)))

# 190
Как ги намирате тия.... Grinning

# 191
Здравейте!
Има ли някой в темата със Saeco HR8763/01
 http://www.amazon.de/gp/product/B00BZM35B8?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00 или подобен на него кафеавтомат?
Купихме го по черния петък миналата година и до преди една седмица си стоеше в кашона.
Сега, вече една седмица, го ползваме и забелязваме, че събира ужасно много вода в "тавичката" или както там се казва, където се окапва водата и кафето. Явно има някакъв теч  newsm78
Някой имал ли е такъв проблем?
Благодаря предварително на включилите се   bouquet

# 192
  • на Мелмак
Аз имам подобен автомат, вода се събира , когато се самопочиства преди да се изкючи - тече по- голямо количество вода.
Аз слагам малка чашка .

# 193
Аз имам подобен автомат, вода се събира , когато се самопочиства преди да се изкючи - тече по- голямо количество вода.
Аз слагам малка чашка .

Благодаря за включването!
Освен тази вода (ние също слагаме чашка), сякаш някъде отвътре пак тече вода.
Уж все събираме водата в чашката, пък тавичката пак пълна...
Ще трябва май да пиша на Амазон  ooooh!

# 194
  • в тристайна гарсониера :)
Относно виртуалните карти: преди време имах на ЦКБ, не съм ходила до банката. Вижте дали все още е така, може да има промяна. Ето линк с условиятя http://virtualcard.ccbank.bg/

Общи условия

Активация на акаунт