Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Относно виртуалните карти: преди време имах на ЦКБ, не съм ходила до банката. Вижте дали все още е така, може да има промяна. Ето линк с условиятя http://virtualcard.ccbank.bg/
Благодаря ти, имам вече виртуална карта.  bouquet

# 196
Някой ползва ли такава прахосмукачка  ?http://www.amazon.co.uk/Vax-Reach-U90-MA-Re-Upright-Vacuum/dp/B0 … s=warehouse+deals

Струва ми се изгодна  newsm7

Р-р  "child 2 child Uk " дали не е бебешки р-р ?

http://www.amazon.co.uk/Primigi-Lorine-Girls-Sandals-Fragola/dp/ … s=warehouse+deals

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 08:08 от 77

# 197
  • Sofia
Ние също сме с автомат Saeco и събира доста вода, но според мен мъжът ми забравя да слага чашката (в която да се събира водата от самопочистването) след като си е пуснал кафе.

# 198
В тавичката се събира бързо вода. По спомен, препоръката е да се изпразва всяка вечер.

# 199
# 200
# 201
mary_jane , нямам възможност да кача снимки . Но са едно към едно със снимките в сайта . Даже чантата сега я има и на по- ниска цена . Струва си  Peace

Маратонките са за нормален към тесен крак . Аз се надявам леко да се отпуснат , защото при първото обуване синът ми се оплака че са му малко тесни отпред . Но пък са много хубави на външен вид  Peace

# 202
  • Варна
Здравейте, досега съм пазарувала от чуждестранни сайтове и всичко идва с бг пощи. Сега за първи път ми се наложи да си поръчам една козметика от амазон, която я няма в бг и не разбрах как ще пристигне. Казаха ми, че трябва да търся някакви посредници и т.н. Платих си всичко с кредитна карта, доставка 2 паунда. Пише, че пътува, ама къде отива.... Simple Smile?

# 203
  • София
sentex А ти накъде я изпрати? Пътува към адреса към който си я изпратила.

# 204
  • Варна
Да, оставила съм адрес, но ми казаха, че трябва да дойде до някакъв офис тук и аз там да си търся пратката. А аз като съм писала пощенски код и си мисля, че ще дойде по пощата. Права ли съм?

# 205
  • София
sentex Обясни по-подробно. С посредник ли поръча? Кой ти каза, че трябва да дойде до офис?
Ние си пускаме поръчките сами и пристигат на адреса, който сме дали. Ако някой друг поръчва вместо теб, то само той може да ти каже как ще си получиш поръчката.

# 206
  • Варна
Значи регистрирах се в сайта, регистрирах си картата, оставих точен адрес. Поръчах си, платих си. Потвърдих на имейл поръчката. Сега ми пише ,че пътува. Един приятел ми каза, че като поръчвам от там, трябва да стане с посредник и да търся такъв офис, иначе не пристигали. Така ли е наистина? По пощата ли ви идват нещата като си поръчвате директно от сайта сами, не общи поръчки? Друго странно ми стана, че не ми искаха секюрити код на картата, а си платих директно само с номера. В други сайтове не е така и не би трябвало. Но повече няма да поръчвам де, само това да дойде.

# 207
  • София
Понякога идват по пощата, понякога с куриер, няма правило, но всичко пристига. Не се притеснявай.  Приятелят ти, вероятно е имал пред вид поръчването с превозвач. Аз също много отдавна нищо не съм поръчвала директно до Бг. Използвам фирма-превозвач, като аз си пускам поръчката, плащам, но я изпращам на адреса на фирмата (в Англия или Германия, Франция). Фирмата ми я превозва до Бг и аз си я получавам от офиса им, срещу заплащане на услугата по превоза на килограм. По този начин доставката ни идва доста по-изгодно. Има тема за превоз от Франция , тема за превози от Англия, можеш да ги погледнеш.

В твоят случай, пратката ще пристигне на адреса или в пощенския клон, от където ще ти пратят известие.
Да, не искат секюрити кода на картата.

# 208
  • Варна
Мерси за инфото Simple Smile

# 209
  • Sofia
Значи регистрирах се в сайта, регистрирах си картата, оставих точен адрес. Поръчах си, платих си. Потвърдих на имейл поръчката. Сега ми пише ,че пътува. Един приятел ми каза, че като поръчвам от там, трябва да стане с посредник и да търся такъв офис, иначе не пристигали. Така ли е наистина? По пощата ли ви идват нещата като си поръчвате директно от сайта сами, не общи поръчки? Друго странно ми стана, че не ми искаха секюрити код на картата, а си платих директно само с номера. В други сайтове не е така и не би трябвало. Но повече няма да поръчвам де, само това да дойде.

Значи , регистрира се в амазон или в сайта на превозвач? Какъв точен адрес посочи , твоят личен в БГ или адрес на фирмата превозвач в съответната страна? На какъв имейл си потвръди поръчката , в случай, че си поръчала до адрес в България - амазон не изискват подобно нещо? 
Ако си поръчала директно до Бг , си поръчала от продавач в амазон, защото амазон доставка от 2 паунда до БГ нямат ...

Общи условия

Активация на акаунт