Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 607
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Някой има ли код за немския амазон който няма да му трябва?

# 212
  • София
Изгодно ли е да се пазаруват слънчева очила и как избирате без да пробвате?

# 213
Записвам се с получени чехли на Тамарис -подарък за сестра ми, дано да съм улучила размера  Hug
http://www.amazon.de/gp/product/B00PLMIQQ2?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
сутиен на Фелина- много е хубав, отговаря си, харесвам моделите им дори повече от Триумф  Peace
http://www.amazon.de/gp/product/B004H51YWM?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s01

Ако има въпроси или за мерене насреща съм! Покрай питането на dioni се сещам, че не са ми пращали код за немския амазон много отдавна, а тези кодове действат ли за вече намалени неща   bouquet

# 214
Изгодно ли е да се пазаруват слънчева очила и как избирате без да пробвате?

Всичко е изгодно ако уцелиш намаление, цените могат доста да варират и понякога човек може да намери много добри сделки.  Peace

Аз  бях мерила и се харесах с един модел rayban в една оптика, после го намерих в Амазон, цената беше с около 20% по-ниска към онзи момент, устройваше ме и ги взех.

# 215
Момичета, някоя добра душа е дала указания как да откажем немския прайм, аз обаче нещо не се справям. Като отида на Mitgliedschaft ändern ми показва  месечен и ежегоден абонамент, а бутона под ежегодния абонамент гугъл го превежда като "продължи текущото членство". Какво точно трябва да направя?

# 216
Кажи на немски как изглежда,ако можеш-снимай страницата . Това трябва да ти излиза:
Sie sind kein Amazon Prime-Mitglied.-Не си член на прайм-а
Скрит текст:
По въпроса за скрийн шот на страницата,във сайтовете за снимки отказва да качи формАта на скрийн шота,ако съм го обработвала в пейнт преди това. Вие как се справяте ?

# 217
Скрит текст:
Така изглежда прозореца.

# 218
  • Бургас
Мисля, че не трябва да натискаш Mitgliedschasft andern, а под него nicht verlängern иле нещо подобно беше.

# 219
Много благодаря! Май се оправих най-после.

# 220
# 221
  • София
https://www.facebook.com/Arch2OMagazine/videos/934593206552040/?fref=nf , вижте как работят хората, страхотно.

# 222
Някой с код за английския?  ( то май отдавна няма кодове, де Simple Smile)

# 223
  • София
Често купувам от складовете и не съм получила нищо с дефект досега.
Сега чакам от френския склад за символични суми
уред за палачинки
прибори за хранене
комплект за терин
В Еконт ме чакат обувки Ессо и панталон за ски за мен, пак складови за по 10тина евро.

Само, между другото вижте го добре този уред за палачинки, какво покритие има, ако е от типа на тефлоновите изделия и композити с тефлон не е добре да го използвате, да не кажа е хипер вреден.
Поне проверете не наличие на PTFE, PFOA, и въобще какво е това "незалепващо покритие", повечето са ужас.. незалепващите покрития отделят токсични газове при прегряване, особено при по -евтините трябва да ви светне веднага.... извинете ме.......... ама не се стърпях , само като допусна че това може да прави любимите палачинки на дете например... просто го проверете...и дано е с качествено покритие. Confused

# 224
  • Варна
ОК, ще погледна. Макар, че не знам какво значи 'прегряване' според вас. Ще ми се да прочета нещо по-въпроса и то да не е статия писана от журналисти.
 Simple Smile

п.п. стана ми смешно. първото което ми излезе в търсачката и прочетох завършва с
"Продължаваме да търсим здравословна алтернатива на така удобните тефлонови скари и плочи за печене и в най-скоро време ще започнем да предлагаме и такива уреди в нашия магазин."

Както и да е, благодаря за напомнянето.
Още не съм го получила.

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 19:59 от Flash*

Общи условия

Активация на акаунт