Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Не е ли активна офертата 15/60 от детския сектор? Аз съм стар абонат и не вмга да видя опцията. Тя беше за нови членове та фемили. Така количката би излязла още по изгодна ако е от янглийския амазон, че не видях има ли линк.

# 376
  • София
Здравейте искам да си поръчам сушилня за дрехи някой ще ме посъветва ли нещо благодаря

Защо точно от амазон?
В смисъл харесала си си модел, който е супер изгоден и дори с доставката ще ти излезе много на далавера? Или живееш в съответна държава, не в бг?
Ако ще поръчваш до тук, преди всичко бих гледала да има международна гаранция и тук наистина сервиза да поема отговорнтост за гаранционно обслужване.
Иначе аккво да посъветваме - първа ли ще ти е...бих ти препоръчала обема да е поне колкото пералнята, даже 1-2 кг повече - по-добре. И бих  си избрала сега сушилня с програма за вълна.
А също може би и с такава (и с приставка) за обувки.

# 377
agnesana, предполагам, че коментара ти е към мен  Peace Ето това е количката http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Special-Wilson-Pushchair/dp/ … 428782&sr=1-3
Попадна и ми някакъв код за 20 паунда off, за Amazon Prime APP, но не ми е ясно как да го ползвам  newsm78 Къде мога да видя офертата, за която ти споменаваш?

# 378
някой  ако ще пазарува от амазон.де   на стойност над 50 Е  и нещата му ако са от амазон мога да му дам код за -10 Е  но не трябва да  са нещата книги, електронни книги , дигитални продукти или сертификати за подарък .

# 379
agnesana, предполагам, че коментара ти е към мен  Peace Ето това е количката http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Special-Wilson-Pushchair/dp/ … 428782&sr=1-3
Попадна и ми някакъв код за 20 паунда off, за Amazon Prime APP, но не ми е ясно как да го ползвам  newsm78 Къде мога да видя офертата, за която ти споменаваш?

Никакво допълнително намаление не можеш да ползваш за тази,продавачът не е Амазон.

# 380
Имам една питанка към вас...преди една седмица имах направена поръчка, но нямах пари по картата...преведоха ми определена сума коато стигаше само за единият артикул и от Амазон веднага си блокитаха сума за този астикул. В последствие се наложи да откажа цялата поръчка, но имам блокирана сума за единият артикул. Как да си получа парите обратно, защото не мога да чакам банката 45 дни newsm78

# 381
  • Сф
Пишеш/ чатиш с амазонците и караш да ти потвърдят че поръчката е отказана. След това пращаш това потвърждение на банката (ит кол центъра ще ти кажат на кой имейл) и ги молиш да ти отблокират сумата.

# 382
# 383
  • Варна
Момичета, купували ли сте смесители за кухня/баня и душ панели GROHE?

# 384
понеже  много хора ми писахте ... който го грабне пръв за него да е Simple Smile не мога да избра аз Simple Smile Liebe Kundin, lieber Kunde,
Sie können Ihren Aktionsgutschein* noch bis 30.08.2015 einlösen, sollten Sie ihn noch nicht genutzt haben. Mit folgendem Aktionsgutschein* erhalten Sie ab einem Bestellwert von 50 EUR, einen 10 EUR Rabatt auf Ihre Bestellung. Der Gutschein ist gültig bis zum 30.08.2015 für Produkte mit Verkauf und Versand durch Amazon, jedoch nicht für Bücher, eBooks, digitale Produkte oder Geschenkgutscheine.

Gutschein-Code*:
50DANKE10

# 385
  • София
Има ли доставка до Германия?
Как ги намирате тези оферти  Thinking

# 386
  • София

Има линк към складовете на Амазоните на първа страница  Peace
В общи линии, набелязваш си нещо, слагаш го в кошницата и когато цената му стане наистина изгодна, го купуваш. Ако не те е изпреварил някой друг  Simple Smile
Със складовите сделки има известен риск, защото това са върнати неща от клиенти, но в повечето случаи са страхотни попадения.

# 387
  • София

Има линк към складовете на Амазоните на първа страница  Peace
В общи линии, набелязваш си нещо, слагаш го в кошницата и когато цената му стане наистина изгодна, го купуваш. Ако не те е изпреварил някой друг  Simple Smile
Със складовите сделки има известен риск, защото това са върнати неща от клиенти, но в повечето случаи са страхотни попадения.

Мерси
Значи спокойно мога да си върна даден елек. четец ако не ми хареса и те да си го продадат?  newsm78

# 388
Можеш,но доколко ще ти е изгодно да си платиш транспорта до Германия ?!

# 389
  • Варна
Момичета, купували ли сте смесители за кухня/баня и душ панели GROHE?

Аз през март купих този термостат със душ на GROHE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KX1VIWK?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Бяха го пуснали на дневна сделка на цена 90П, монтирахме го скоро и за сега сме много доволни.
Смесителя за мивката ми също е GROHE, но го купих от БГ сайт.

Моля ако някой има код 10/50 и няма да го използва да ми го изпрати на лични.

Общи условия

Активация на акаунт