Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,
Само искам да споделя как мина моето връщане на обувки в немския амазон, доставени с превозвач. По съвет на съфорумките пуснах мейл, че искам да върна обувките. Уведомиха ме, че имам право да ги върна в 30 дневен срок и ще ми възстановят разходите. Изпратиха ми етикет за обратно връщане с празно място за моя адрес (иначе се генерираше адресът на превозвача и не можах да го сменя). В кутията на обувките сложих баркода и фактурата за връщането. Бележката за стойността на транспортните разходи сканирах и изпратих на мейл.
В рамките на три дни получих в картата транспортните разходи, а вчера ми изпратиха потвърждение за връщане на сумата за обувките.
Благодаря на всички за съветите.

# 721
  • Бургас
Някой има ли с мнение за тази четка за зъби
http://www.amazon.de/gp/product/B00J59G236?ref_=gbps_img_s-5_238 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 722
  • Пловдив
Али,според мен тавите си бяха фалшиви.
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=AXCS69GPDTRTW&asin=B00 … 0RLWDTVC&fc=1
Това дойде перфектно,без забележки.Отлична стомана.
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=AXCS69GPDTRTW&asin=B00 … 0RLWH0US&fc=1
това са тавичките.Тънки,ама много тънки,и следи от петна от ръжда.

# 723
  • Sofia

Четките са много хубави, но! вчера ми се развали поредната ... Не знам вече колко такива четки купих /не конкретно този модел, но Филипс  соникеър/ - някои се развалят още , докато са в гаранция (амазон два пъти ми сменяха), други малко след като изтече и вече сериозно започва да ми писва , защото не са по 20 лв.
Имам питане към ползвателите на Браун - доволни ли сте и имате ли подобни проблеми. Ако някой е ползвал и от двата вида, ще бъда благодарна да сподели мнение.

# 724
  • София
И браун са същата история, всъщност за това минахме на филипс. Скоро детската ни я подменяха Simple Smile Иначе като  четка, измиване и т.н. филипс много повече ми харесват и не бих се върнала към браун. (Въпреки, че не сме купували от скъпите им модели на тях)

# 725
  • Варна
Нашите четки на Филипс са здрави и работят безотказно вече пета година.  Peace Но пък аз имам чувството, че моята ми скапва емайла и се отразява недобре на зъбите ми, та от 3-4 месеца спрях да я ползвам и се върнах на обикновена четка.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 15:53 от chockolina

# 726
  • София
O, това, което пишете за четките на Филипс никак не ми харесва  Thinking
Купих две Diamond Care за по 160 евро, много се надявам да не се развалят!  Peace

# 727
Здравейте!
Харесах си едни обувки, пише отдолу че могат да се купят с 20% отстъпка. Само че като въведа кода NEWSTYLE20 ми изписва The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Някой да знае какъв може да е проблема?
Мерси предварително Simple Smile

# 728
  • София
Вероятно този код не важи за тях, много вероятно да не са с продавач амазон. Може би да пуснеш линк към тях?
За кода, не важи за всички обувки, а за избрани, които можеш да намериш  на линка shop now.  Това, че  има реклама да го наречем и под други, не значи, че важи за тях.

Lodsi - нашите са на по 1 година, на детето се скапа наскоро, сменяхме я (тя беше купувана от тук, не от амазон, обаче), нашите още са си ок (дано и няма проблеми с тях).

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 18:39 от Angel_Dust

# 729
  • Пловдив
9-та година съм с комбинирана Браун,не се е развалила нито тя,нито душа.Но Филипс не съм ползвала и не мога да дам отзив

# 730
  • Русе
Нашите четки на Филипс са здрави и работят безотказно вече пета година.  Peace Но пък аз имам чувството, че моята ми скапва емайла и се отразява недобре на зъбите ми, та от 3-4 месеца спрях да я ползвам и се върнах на обикновена четка.

За последното си много много правя. Не си въобрзяваш изобщо.

# 731
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
на вълна новогодишни подаръци съм вече.
много мразя да оставям всичко в последния момент, а и финансово ми е по-добре като почна да действам от сега.

та след този увод, дали мога да помоля за идея за подходящ подарък за 4 годишно момиченце.
моите деца са големи и нямам представа какво харесват днешните малки деца.

# 732
На колежките на момиченцата поръчах http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JJ7T2V8?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE .
Моите дечица са очаровани точно от тази четка.

# 733
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
На колежките на момиченцата поръчах http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JJ7T2V8?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE .
Моите дечица са очаровани точно от тази четка.

ааа, благодаря!
сигурно разресва без да скубе косичката?

# 734
Голямата ми дъщеря има гъста и дълга коса. След смяната на сто четки, вече с тази спря да се оплаква при сресване и няма нужда да я гоня. И на мен ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт