Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 602
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моля за помощ, момичета  Praynig
Накратко случаят е следният: Днес си харесах едни обувки от немския склад и понеже цената им беше под 30 евро, реших да си избера още нещо, та метнах още един чифт обувки. След около час-два обаче видях, че вторите обувки не са в желания от мен цвят и реших да откажа цялата поръчка и да я направя повторно. Да обаче след отказа се оказа, че първите обувки са вече на реводна цена от 130 евро, а аз очаквах да са отново за 25 евро. Дали ще има полза ако има пиша писмо?  Cry Cry Cry

Със складовите неща е така - като се върнат в склада след сторнирана поръчка са на непредвидима цена, обикновено по-висока. Няма полза да пишеш, мисля.

# 451
  • Варна
Тези чехли Pieces някой получи ли ги? Бижу? Как са като номер/изработка?

Детските Кандиски ги поръчах аз, 77 мерси за линка.Жалко, че няма 38 номер, щяхме да имаме еднакви Simple Smile

# 452
  • Сф
Момичета, бихте ли ми казали горе-долу колко би излязла покупка на този часовник с таксите до БГ: http://www.amazon.com/GUESS-U10075L1-Feminine-Hi-Shine-Silver-To … RNCFMSJM5RNV9ADTT
Преди две-три седмици получих директно до бг  часовник с продавач амазон.де, цената за доскавката беше около 8-9 евро. Винаги ползвам превозвач,  но в този случай предпочетох този начин на получаване  т.к. стойността на артикула беше по-висока и не исках за имам потенциални поводи за драми. Peace
Ако сложиш артикула в кошницата ще можеш да видиш цената на доставката, която ще ти начисли, без това да те обвързва с поръчка. Дано съм помогнала.
Това е американският амазон, който не доставя до БГ, и от който всичко минава през митница. Тезо 30 долара отстъпка ще ти ги изяде митото и всички главоболия около доставката. Не си струва според мен

# 453
# 454
  • Балчик
Здравейте! Моля за отзиви за тази машина за кисело мляко http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ELDTI1Y?psc=1&redirect … id=A1AFJESMA8SCN6 , ако някой е ползвал!

Моята изглежда по същия начин ,но е друга марка. Мисля няма голяма разлика между отделните уреди,освен екстрите им. Сигурно ги правят на една поточна линия в Китай, само надписите са различни. LaughingАз съм много доволна.

# 455
здравейте моми4ета искам нещо да поръ4ам от амазон за първи път ми е и несам наясно с нещата пробвах но нестава

# 456
  • Popovo
здравейте моми4ета искам нещо да поръ4ам от амазон за първи път ми е и несам наясно с нещата пробвах но нестава

От кой амазон-немски,френски,английски?Директно до България ли или с превозвач искаш?

# 457
  • София
Скрит текст:
Смени си превозвача. Цяла седмица от DE...
Скрит текст:
GGBG - 31 Плануван   28 Авг '15   31 Авг '15
Аз бих поръчала на днес или утре, ако държиш да е този превозвач, след това малко руска рулетка. Докато видят поръчката, докато я обработят, докато я пуснат...

Идеята ми е да я поръчам-получа за под 7дни

ПП: Само че днес сме 30 авг, а не 26-7ми  Peace
Следващия курс се изравнява с този на пратки.де
С този превозвач, който си избрал, това няма да се случи. Ще пътува в DE около 2-3 дни, после ще пътува с превозвача 7 дни. Дадох просто пример, че има превозвачи, които доставят за около 3-4 дни.
Опитах се да помогна, явно не ти е нужно. Peace
В очакване съм вече на черния петък... По-специално чакам кухненска машинка Kenwood, ако видите на прИмоция, свиркайте, моля... Може и извън чернопетъчните сделки да изскочи нещо...

# 458

От кой амазон-немски,френски,английски?Директно до България ли или с превозвач искаш?
ами два отворих в единя е паунди а в другия в долари в единя артикула който исм е 15 долара а в другия е 19 паунда

# 459
  • София
marisa666 Трябва да поръчаш от английския амазон. Артикула, който искаш (ако става въпрос за линка, който беше дала по-рано) не се доставя до България. Затова, използваш превозвач. От темата за превозвачите си избери фирма. Регистрираш се и получаваш, в повечето случаи ID номер. След това въвеждаш английския адрес на фирмата - превозвач като адрес за доставка. Пускаш поръчката към адреса на превозвача. Описваш пратката, ако превозвача има такова изискване. Остава само да чакаш.

# 460
Моля за помощ. не мога да поръчам тази клавиатура от немския амазон. Отхвърля адресите и на трите превозвача - габко, Габиели, ГГБГ. За първи път ми се случва.  newsm78
Каква може да е причината?

http://www.amazon.de/gp/product/B014D2F1JK?psc=1&redirect=tr … id=A1GYGYF4CNPU79

# 461
  • София
Моля за помощ. не мога да поръчам тази клавиатура от немския амазон. Отхвърля адресите и на трите превозвача - габко, Габиели, ГГБГ. За първи път ми се случва.  newsm78
Каква може да е причината?

http://www.amazon.de/gp/product/B014D2F1JK?psc=1&redirect=tr … id=A1GYGYF4CNPU79
Не ми е ясно какъв е проблема, но аз пробвах с адреса на синът ми в Германия и също не ми разреши да я поръчам.

# 462
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз бих поръчала на днес или утре, ако държиш да е този превозвач, след това малко руска рулетка. Докато видят поръчката, докато я обработят, докато я пуснат...

ПП: Само че днес сме 30 авг, а не 26-7ми  Peace
С този превозвач, който си избрал, това няма да се случи. Ще пътува в DE около 2-3 дни, после ще пътува с превозвача 7 дни. Дадох просто пример, че има превозвачи, които доставят за около 3-4 дни.
В очакване съм вече на черния петък... По-специално чакам кухненска машинка Kenwood, ако видите на прИмоция, свиркайте, моля... Може и извън чернопетъчните сделки да изскочи нещо...

Коте, следи италианския или испанския ВИП, там излизат най- изгодно.http://it.buyvip.com/ref=pe_1771181_80327691_qdmhom?src=email#pa … amp;ref=qd_d_bc_b
 Кашона тежи 17кг. и с превозвач ще се оскъпи.

# 463
И на мен не миразреши да поръчам клавиатурата до Габиели,търговеца не пращал до този адрес ( + стандартни обяснения).

# 464
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

ПП: Само че днес сме 30 авг, а не 26-7ми  Peace

Да, после се досетих, че курса е по-бърз, мерси  Peace

Кога има черен петък и с колко% е по-евтино, ако изобщо се доредим?

Мен ми трябва кер. ютия и сешоар, маш. за подстригване/тример

Общи условия

Активация на акаунт