Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
може ли линк към неналична книга в немският амазон  Praynig мерси   bouquet
или тъничка детска към 1Е

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 20:01 от _мариана

# 511
Получих дефектна стока, ще ми я заменят. Пратиха ми етикет за връщане. С Български пощи ли връщате? Доставката беше до България, а не до превозвач, ако има значение.

# 512
# 513
# 514
# 515
  • На черешатааа
Изгодни филтри да е срещал някой  Flutter

# 516
  • Бургас
Аз ги пуснах на празна карта и ще ги мисля. Тъкмо вчера си говорихме с мъжа ми, че искам да сменя тенджерите и приятна изненада.

# 517
как да поръчам от amazon.com артикул, който не се праща до БГ?

# 518
  • Сф
Вчера взех от превозвач комплекта на Мepra. Благодаря на този, който пусна намалението! Хубав е, но се изумявам на цената му. Аз го взех за 28 п.
Ножовете на berghoff не се нуждаят от реклама, а за 9 п. са просто перфектни.

Звънче, можеш ли да пуснеш снимки и на Мепрата и Бергхофа?
Аз бях пуснала на празна карта един комплект Мепра, но нещо се отказах и не ги платих.

# 519
  • София
Ще помоля за малко помощ?  bouquet  bouquet  bouquet
Имам промоционален код за www.amazon.co.uk и не знам къде да го въведа .
Гледам и не се обажда , помощ! Embarassed

# 520
  • Балчик
Получих дефектна стока, ще ми я заменят. Пратиха ми етикет за връщане. С Български пощи ли връщате? Доставката беше до България, а не до превозвач, ако има значение.

Връщам с интерлогистика. Става бързо, до няколко дни, има проследяване и амазон покриват на 100% разходите.

# 521
  • София
Днес в промоциите Oral-B Pro 3000 CrossAction Electric Rechargeable Toothbrush за £26.80

Ще помоля за малко помощ?  bouquet  bouquet  bouquet
Имам промоционален код за www.amazon.co.uk и не знам къде да го въведа .
Гледам и не се обажда , помощ! Embarassed
Като тръгнеш да плащаш, минаваш стъпката с избиране на адрес, после избираш карта за плащане и се отваря прозорец, в който са показани всички подробности около поръчката и прозорче за код.

# 522

Връщам с интерлогистика. Става бързо, до няколко дни, има проследяване и амазон покриват на 100% разходите.

Много благодаря! Още един въпрос- къде да сложа документа за транспортни разходи?

# 523
Получих код за намаление от есенно-зимната колекция. Регистрирах се за Прайм 1 месец, но пак не ми отчита. Дори имам в съобщението 2 кода - FASHION20 и PRIME2015.
Ако някой е получил и го разчита да каже защо не ми се получава. Може би щото не всички артикули са ми от колекцията, но си мислех, че поне за 1 нещо ще хване.
Подозирам къде греша, но не съм сигурна.

Иначе от 1 стр. за CO.UK се регистрирах за кодове и веднага получих, но ми трябва за немския.

# 524
  • Балчик

Много благодаря! Още един въпрос- къде да сложа документа за транспортни разходи?

Сканираш го и им го пращаш на имейла, като срещу сумата равно и посочваш равностойността в тяхната валута

Общи условия

Активация на акаунт