Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Джемма   bouquet

# 526
# 527
Здравейте,
Някой с впечатления от марката?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00P7GWDES/=ox_sc_saved_image_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 528
  • Балчик

Най-вероятно не, на вторите си пише, че са от висококачествена стомана 18/10, която е най-хубавата , доколкото знам.

На първите тази подробност е спестена, мисля неслучайно. Но все пак не мога да твърдя със сигурност, не съм ги виждала на живо, ръководя се само от отзива на клиента, че е лош.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 12:55 от Джемма

# 529
Здравейте,
oт amazon.co.uk поръчах мъжки бермуди , които се оказаха цвят различен от поръчания  и с дефектно зашит джоб. Написах имейл за нередностите и в отговор ми изпратиха нов чифт бермуди и плик с който да върна първия. Пристигна и втората пратка и отново е същия различен цвят. Съпругът ми не ги харесва и трябва да ги върна. С бг пощи ли да ги изпратя и как да си възтановя разходите, ползвах превозвач габко.

# 530
Здравейте, отдавна пазарувам в Амазон, напоследк предимно в немския, особено с курса на лирата.  Wink

Пиша с една молба- харесала съм страхотна кутия за храна на дъщеря ми, която ще е първи клас този септември. Проблемът обаче е че е add-оn item. В момента обаче нямма нищо належащо за пазаруване освен това, а и септемврийско не ми се харчат пари просто за няккави щуротии, за да направя 20 лири.
Много ще съм благодарна за помощ от някой, който ще поръчва в близката седмица.  bouquet

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 531
Момичета пуснах,снощи една поръчка,но в картата нямах достатъчно пари.Днес сутринта рано внесох и като си погледнах ордера всичко беше наред.Сега обаче влизам да видя до къде са стигнали нещата и ми светка с червено че няма пари (Payment revision need,

Please update your payment method to process your order.  ) и това след като заредих картата си.Трябва ли пак да вкарвам номера на картата  newsm78

# 532
  • София
Здравейте, отдавна пазарувам в Амазон, напоследк предимно в немския, особено с курса на лирата.  Wink

Пиша с една молба- харесала съм страхотна кутия за храна на дъщеря ми, която ще е първи клас този септември. Проблемът обаче е че е add-оn item. В момента обаче нямма нищо належащо за пазаруване освен това, а и септемврийско не ми се харчат пари просто за няккави щуротии, за да направя 20 лири.
Много ще съм благодарна за помощ от някой, който ще поръчва в близката седмица.  bouquet

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/=ox_sc_act_title_4 … id=A3P5ROKL5A1OLE

Пробвай да я поръчаш заедно с неналична книга, например
http://www.amazon.co.uk/gp/product/0198705387?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE
би трябвало да ти блокират пари само за кутията и после можеш да сторнираш книгата  Peace

# 533
Момичета пуснах,снощи една поръчка,но в картата нямах достатъчно пари.Днес сутринта рано внесох и като си погледнах ордера всичко беше наред.Сега обаче влизам да видя до къде са стигнали нещата и ми светка с червено че няма пари (Payment revision need,

Please update your payment method to process your order.  ) и това след като заредих картата си.Трябва ли пак да вкарвам номера на картата  newsm78

Влез в поръчката, там ще пише нещо от сорта да се промени методът на плащане и избери отново същата карта. Ще пристигне мейл, че има промяна в плащането, след което по някое време ще си дръпнат парите.

# 534

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/=ox_sc_act_title_4 … id=A3P5ROKL5A1OLE

Пробвай да я поръчаш заедно с неналична книга, например
http://www.amazon.co.uk/gp/product/0198705387?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE
би трябвало да ти блокират пари само за кутията и после можеш да сторнираш книгата  Peace

Това не важи за английския  Peace

# 535
  • София

В смисъл, че ще й пратят кутията чак като излезе книгата ли?

# 536

В смисъл, че ще й пратят кутията чак като излезе книгата ли?

Не,не става този номер с книгата за БД там  Peace

# 537
# 538
  • софия
Вчера взех от превозвач комплекта на Мepra. Благодаря на този, който пусна намалението! Хубав е, но се изумявам на цената му. Аз го взех за 28 п.
Ножовете на berghoff не се нуждаят от реклама, а за 9 п. са просто перфектни.

Звънче, можеш ли да пуснеш снимки и на Мепрата и Бергхофа?
Аз бях пуснала на празна карта един комплект Мепра, но нещо се отказах и не ги платих.
В момента нямам възможност. Следващата седмица. Имат леко "старовремски"  вид, което на мен ми харесва и на тях е отбелязоно 18/10. Изобщо не съжалявам, че ги поръчах.

# 539

Влез в поръчката, там ще пише нещо от сорта да се промени методът на плащане и избери отново същата карта. Ще пристигне мейл, че има промяна в плащането, след което по някое време ще си дръпнат парите.

Направих както ме посъветва,вкарах наново номера на картата си и получих този меил.
Thanks for updating the payment information for your order..

Your order will be paid using the payment method that you selected. We will notify you via e-mail if further action is required on your part.     

When your order is dispatched, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and dispatch method.  If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Обаче като вляза пак в ордера и свети червено и изписватова Payment revision need,.Какво да правя още вчера сутринта заредих картата си.Нямам и друг мейл в който да пише че не е минало плащането ,след като вкарах данните наново,а вчера имах такъв.Защо обаче ми изписва още този надпис  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт