Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 500
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София-Младост
Здравейте, отдавна пазарувам в Амазон, напоследк предимно в немския, особено с курса на лирата.  Wink

Пиша с една молба- харесала съм страхотна кутия за храна на дъщеря ми, която ще е първи клас този септември. Проблемът обаче е че е add-оn item. В момента обаче нямма нищо належащо за пазаруване освен това, а и септемврийско не ми се харчат пари просто за няккави щуротии, за да направя 20 лири.
Много ще съм благодарна за помощ от някой, който ще поръчва в близката седмица.  bouquet

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/=ox_sc_act_title_4 … id=A3P5ROKL5A1OLE
И аз бих купила една кутия, но ни трябват още трима желаещи Simple Smile

# 541
Ала-Бала , Добре, ако съберем още трима, ще я пусна аз поръчката. хайде!
Намалени са, в немския амазон са по 12 евро

# 542
  • Бургас

Аз също бих се включила с една синя.  Grinning

# 543

и аз се включих на ЛС.

# 544
  • София

и аз се включих на ЛС.
искам и аз розова

# 545

и аз се включих на ЛС.
искам и аз розова

ако не е късно и аз искам, синя /няма проблем цвета/
Благодаря!

# 546
страхотна е кутията, изглежда много практично Peace

# 547
Момичета, моля на лични.

# 548
http://www.amazon.it/adidas-Borsello-Media-Hi-Res-Orange/dp/B00E … p;keywords=adidas искам тази чантичка за синът ми за училище как може да си я поръчам

# 549
Каква е процедурата за не получена пратка от немският амазон ? Обикновенните не препоръчани пратки доставени с Български пощи , които не могат да влязат в пощатата  биват оставени на който иска да си ги взима  #Cussing out. Не било задължение на пощите да търсят получателя.

# 550
  • София-Младост
http://www.amazon.it/adidas-Borsello-Media-Hi-Res-Orange/dp/B00E … p;keywords=adidas искам тази чантичка за синът ми за училище как може да си я поръчам
Можеш до англ. или немски адрес, доставка 5.55 евро, до български 7.70 евро.

# 551
  • София-Младост
Каква е процедурата за не получена пратка от немският амазон ? Обикновенните не препоръчани пратки доставени с Български пощи , които не могат да влязат в пощатата  биват оставени на който иска да си ги взима  #Cussing out. Не било задължение на пощите да търсят получателя.
Що за глупост от страна на пощите?!? А и защо си мисля, че получаваш известие и си взимаш кашона от самата поща?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 16:26 от Ала-Бала

# 552
http://www.amazon.de/gp/product/B00PUEK27C/ref=ox_sc_sfl_title_1 … mid=A8KICS1PHF7ZO
Бели складови балеринки 12 Е кожа 39 номер

На мен с пощите ми се губят пратки.Затова поръчвайки до България-само експресна доставка.
Свържи се с чата на амазон и им обясни.

# 553
Каква е процедурата за не получена пратка от немският амазон ? Обикновенните не препоръчани пратки доставени с Български пощи , които не могат да влязат в пощатата  биват оставени на който иска да си ги взима  #Cussing out. Не било задължение на пощите да търсят получателя.
Що за глупост от страна на пощите?!? А и защо си мисля, че получаваш известие и си взимаш кашона от самата поща?
За по голямите пратки в кашон се получава известие , но за малките не препоръчани не се получава . По логиката на пощите малките спокойно могат да ги хвърлят кадето си поискат.

# 554
  • Варна
Не знам от къде черпиш информация, но ако е практика някъде то е на определено място ... . Години наред съм получавала какво ли не по пощата и винаги съм го вземала срещу подпис от пощенския клон.

Общи условия

Активация на акаунт