Хотел Казабланка - Обзор 2

• 16 799
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
то пък големите валежи, цял ден си ставало за плаж

# 76
Да, вчера беше супер за плаж. Заваля през нощта, имаше буря. Но сега рано сутринта е тихо и слънцето се е показало:)

# 77
Моля,нека се включи някой от мястото на събитието.Как е времето?Морето какъв флаг е тези дни?Басейните топли ли са?

# 78
Днес е облачно и студено. Духа силен вятър, не е валяло, но не става за плаж. Иначе флагът е жълт.

# 79
Здравейте!Ние сме тук от събота.Само тогава беше облачно и духаше вятър.От неделя се оправи и ходим на плаж.Морето е супер.Топло.Но наистина е един от плажовете,които не са за деца.Има нещо като стълбичка като влизаш,а и доста вълни има.Плажа е средна работа от към чистота.Басейните-големия става,малкия-лед.Хотела е много красив отвън,градината също.Много добре чистят и поддържат отвън и вътре в хотела.В стаите също влизат всеки ден,сменят кърпите всеки ден,но е много амортизирано.А банята е най-зле-бравата пада,душа пада,много захабена,мирише на мухъл,задържа се много вода.Анимацията никаква я няма,дали защото Рефи я няма,но е супер зле.А храната,става да,вкусна е,не всичко е по вкуса на всеки.Снощи имаше едно кьопоолу-на никой не се хареса.Но също така имаше уникална кавърма и миш-маш.Беше българска вечер.Но такова бедно разнообразие никъде не съм виждала.Ако се сетя за нещо и има нещо ново пак ще пиша.

# 80
Здравейте!Ние сме тук от събота.Само тогава беше облачно и духаше вятър.От неделя се оправи и ходим на плаж.Морето е супер.Топло.Но наистина е един от плажовете,които не са за деца.Има нещо като стълбичка като влизаш,а и доста вълни има.Плажа е средна работа от към чистота.Басейните-големия става,малкия-лед.Хотела е много красив отвън,градината също.Много добре чистят и поддържат отвън и вътре в хотела.В стаите също влизат всеки ден,сменят кърпите всеки ден,но е много амортизирано.А банята е най-зле-бравата пада,душа пада,много захабена,мирише на мухъл,задържа се много вода.Анимацията никаква я няма,дали защото Рефи я няма,но е супер зле.А храната,става да,вкусна е,не всичко е по вкуса на всеки.Снощи имаше едно кьопоолу-на никой не се хареса.Но също така имаше уникална кавърма и миш-маш.Беше българска вечер.Но такова бедно разнообразие никъде не съм виждала.Ако се сетя за нещо и има нещо ново пак ще пиша.
Напълно подкрепям мнението ти. Мога само да добавя, че хотелът е доста прехвален. Недостигът на места в ресторанта, мухълът  и амортизираните бани. Анимацията- слаба и куп други неща.

# 81
  • София
Разгеле, най-накрая да се каже истината за хотела.  Peace
Че отивайки натам, си мислех, че ще попадна в някакво извънземно райско кътче, четейки тук коментарите. За първи път форумът жестоко ме подведе.

# 82
Разгеле, най-накрая да се каже истината за хотела.  Peace
Че отивайки натам, си мислех, че ще попадна в някакво извънземно райско кътче, четейки тук коментарите. За първи път форумът жестоко ме подведе.
Синът също е там от неделя и е супер доволен. На третият етаж в студио от към бара на басейна. Сутрин ходят на плаж, след обяд на басейн и си намират чадър и шезлонги. Храната им е предостатъчна и разнообразна. Не знам вие какво сте очаквали - някакви омари ли, есетри ли, или ??????
Радвам се че не ви харесва, за да има места за нас.

# 83
  • София
Фаталина, ти да не би да си въобрази, че може и да си помисля да стъпя втори път в тази мизерия? Grinning
И ако обичаш, недей да изскачаш постоянно и да даваш наклон на хорското мнение.
Аз например бих се радвала, ако можех да прочета подобни отзиви преди да си направя резервацията.

Между другото коментарите във визит са достатъчно красноречиви. Масово недоволни от хотела. И интересно как негативните коментари съвпадат напълно с това, което и някои от нас са отчели като минус.

Бъди спокойна. Така, както върви хотелът, догодина може само вие да сте си в него плюс някой и друг заблуден чужденец.  Wink

# 84
Фаталина, ти да не би да си въобрази, че може и да си помисля да стъпя втори път в тази мизерия? Grinning
Аз например бих се радвала, ако можех да прочета подобни отзиви преди да си направя резервацията.

Между другото коментарите във визит са достатъчно красноречиви. Масово недоволни от хотела. И интересно как негативните коментари съвпадат напълно с това, което и някои от нас са отчели като минус.

Бъди спокойна. Така, както върви хотелът, догодина може само вие да сте си в него плюс някой и друг заблуден чужденец.  Wink
Аз съм спокойна, че ти няма да повториш. Не знам колко и какви негативни коментари има, но дори за септември хотелът е пълен, което е достатъчно показателно дали се харесваили не.
И не давам наклон на никой, аз на бялото не мога  да кажа, че е черно. На нас ни харесва и пак ще посетим хотела. Всеки е свободен да ходи където си иска.

# 85
Напълно подкрепям мнението ти. Мога само да добавя, че хотелът е доста прехвален. Недостигът на места в ресторанта, мухълът  и амортизираните бани. Анимацията- слаба и куп други неща.
Да.Местата в ресторанта вътре и вън са много недостатъчни.Басейните също са малки.

# 86
Не разбирам каква е тази ревностна защита за обикновен хотел с четири звезди. Когато четох темата за хотела, останах с впечатление, че хотела е по- добър от останалите от този ранг, а то не е така. Определено е прехвален: Басейните не отговарят на капацитета на хотела, малкият е доста студен, за ресторанта- без коментар. Сигурна съм, че би могло да се намери решение за проблема с ресторанта, но въпроса е дали е в интерес на хотела. Никой не търси омари, но храната не е по- разнообразна от други хотели. И за сведение, миналата година в Цезар Палас оризът с миди си беше точно ориз с миди, докато в сервираният миналата седмица ориз с миди в Казабланка, мидите нещо ми липсваха. Застаряващата и неподдържана база няма смисъл да я коментираме. Да не говорим, че плажът на Казабланка е най- лошият в Обзор. Миналата седмица, докато навсякъде се вееше жълт флаг, пред Казабланка- червен, а брега е стръмен и т.н. Мъжът от рецепция- изключително нелюбезен тип, както и барманките.
Ако ходиш юни или септември за 400-500 лв. с  2 деца, ок. Но да идеш в пиков сезон и да чакаш някой да стане, за да седнеш ти и да ти обикаля някой около масата, за да ти вземе едва ли не пълната чиния,ееее.....Извинявай, но това не е нормално, недопустимо е за четири звезден хотел.
Това, което ми хареса е, че камериерките се стараеха, почистваха всеки ден стаята, ежедневно сменяха кърпи и чаршафи. Не знам дали е случайност или не, но кърпите и чаршафите винаги бяха като нови, а не захабени. Харесаха ми коктейлите, но не и отношението на барманката, когато идеш за втори. Храната беше вкусна.

# 87

Бъди спокойна. Така, както върви хотелът, догодина може само вие да сте си в него плюс някой и друг заблуден чужденец.  Wink
Аз започвам да си мисля, че Фаталина е на процент там хаха...то бива бива ама толкова фанатично да повтаряш нещо което други 10 отричат...Както и да е, след нападките след моя отзив рядко чета тук, просто си сверявам часовника, дали пък аз не съм бил със свръх очаквания, еми..уви...явно комбинацията- двама души, 7 дни, 1500 лева, претъпкан ресторант, кренвирши, кайма и вносно месо, на никой не допада.

# 88
Някой ползвал ли  е медицинска помощ в хотела?Въпроса е свалят ли 5 кожи или не?

# 89
Някой ползвал ли  е медицинска помощ в хотела?Въпроса е свалят ли 5 кожи или не?

На нас ни се наложи да ползваме услугите на лекар за детето.В хотела нямат такъв.Извикаха от съседния хотел /Мирамар или Сънрайз-не разбрах/.Взе ни 40лв.

Общи условия

Активация на акаунт