Хотел Казабланка - Обзор 2

• 16 799
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря!

# 91
 Аз за трети път това  ще съм в Казабланка с ранни записвания. Вече съм платена резервация. Оглеждах и сравнявах доста хотели и оферти. Пратих запитвания за няколко сходни, но отново се оказа, че няма друг хотел  по БГ морето с такава цена и такива прилични условия. 680 лв. за двама възрастни в студио за 8 нощувки от 11 до 19 юни (8=7 комбинирана с 20 % отстъпка+ 3,5 % допълнителна отстъпка с код за мен от Съни турс).

# 92
Здравейте и от мен! Аз пък противно на повечето мнения тук съм доволна от хотела. Може да сте се паднали в лошо време. Тази година има ли някой, който вече е ходил, за да сподели мнение?  Peace

# 93
  • В Града на липите
Тази година има ли някой, който вече е ходил, за да сподели мнение?  Peace

Вчера се върнахме. Единствената ми забележка е, че храната беше безобразно вкусна и качих две кила, но тук е виновна лакомията ми Simple Smile
п.п. Адмирации най-вече за сафрида на плоча, френската селска торта и петифурите с маслено тесто. Имаше много плодове и всички имаха вкус на плодове, включително динята и пъпеша.
Стаите са просторни, апартаментите също. Нямахме никакъв проблем с липса на топла вода, шезлонги или на маса за сядане. Явно сме извадили късмет Simple Smile Почистваха всеки ден. Хареса ми, че имахме кафе, чай и термокана в стаите, та сутрин не е необходимо да слизаш до лоби бара за кафе, за да си го изпиеш на терасата.
Шезлонги и на плажа и на басейна винаги имаше. Може би в разгара на сезона няма да е така, но и сега хотела ми изглеждаше доста пълен.
При нас проблем бяха вълните и бурното море. Жълт флаг видяхме за час в събота, през останалото време се вя червен. За мен не беше толкова зле, лежах си с книгата на шезлонга и гледах вълните. Децата ги наричаха цунами и по цял ден скачаха и се гонеха с тях Simple Smile
За анимацията нищо не мога да кажа, защото не съм фен. Предпочитам спокойствието.
Сестра ми миналата година беше за седмица на Серенити, и спомена, че там е била много добра. Всъщност най-добрата, на която е попадала по нашето Черноморие. Но пък тук храната и апартамента й харесаха повече.
Нета в стаите хич го нямаше, но за мен това е плюс. Иначе не можеш да отлепиш нито децата нито възрастните от таблетите Simple Smile В лоби бара си имаше силен сигнал.
И като споменах бар, да похваля и барманите без девойката с пиърсингите, която явно беше в депресия, останалите правеха страхотни коктейли и бяха супер отзивчиви.
Ами това е, не се сещам за друго.
Ние хванахме 20% отстъпка, и цените ме устройваха идеално предвид това, което ми предложиха.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 10:53 от hrissi_sz

# 94
Явно положението не е чак толкова зле, колкото се твърдеше. Аз попитах по - специално за тази година, в случай, че пак е така да взема да се откажа, но не мисля да го направя, така че приятна почивка на всички, които ще почиват в хотела и приятно прекарване!  Sunglasses Peace

# 95
Някой с миналогодишни отзиви за хотела?
Наистина ли гривните чак в 3ч де слагат?

# 96
  • В.Търново
В сайта на Визитбг пише:
*Настаняването става след 14:30 ч.

Едва ли по-рано ще ви сложат гривните.Това означава, че започвате може би със следобедна закуска или вечеря  и си тръгвате с обяд.Нещо хотелите почнаха да се изхитряват и да си изместват часовете за настаняване за по-късно.

# 97
В сайта на Визитбг пише:
*Настаняването става след 14:30 ч.

Едва ли по-рано ще ви сложат гривните.Това означава, че започвате може би със следобедна закуска или вечеря  и си тръгвате с обяд.Нещо хотелите почнаха да се изхитряват и да си изместват часовете за настаняване за по-късно.
Така е, на повечето места е така.
Но навсякъде ни слагат гривните като пристигнем към 12-12:30, просто не се настаняваме в стаята.

# 98
В хотела последно съм почивала през юни 2016г. Всиките пъти, когато сме почивали там, са ни настанявали след 15.00 часа, съответно и гривните ни слагаха тогава. Като ти сложат гривните започваш със следобедната междинна закуска и в деня на напускане приключваш с обяд.

# 99
Здравейте!
Някой да е посещавал хотела миналата година?
Дали има някакво развитие,промени?

Общи условия

Активация на акаунт