PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 7

• 102 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Можеш да напишеш в скрит текст съдържанието за любопитните  Hug

# 556
  • Berlin
Да и аз искам да видя какво има. Simple Smile

# 557
  • София
И аз и азззз  Party

# 558
В скрит текст давам описанието на кутията, защото не знам дали и как да прикача скрита снимка Simple Smile

Скрит текст:

-Сурови шоколадови бонбони с натурални афродизиаци - 4 броя на Rawlly
-Билкова напитка Романтик пак авродизиак (има нарисувана роза на нея, предполагам и нещо във вкуса й ще е такова). Марката е BESST
-Блокче Nics Макадамиа, Лешници и Череши
- Био суров шоколад (27гр.) с чиа и масло от греипфрут - ROCAO
-Био масажна свещ с аромат ванилия и кокос от Stuwa
-Био лубрикант натурален - 40мл + мостричка с аромат на ягода - Bioglide
-Био боди бар от Wooden Spoon - пише, че може да се използва за масаж или като лосион за тяло
- Натурален сапун във формата на сърце с аромат на канела - пак афродизиак Simple Smile от Freen
- Подарък - 2 малки свещички във формата на сърце - ръчно изработени и натурални

# 559
и лубрикатна, и марката познах  Mr. Green Whistling bowuu

# 560
  • Berlin
Потекоха ми лигите... Laughing

# 561
Оф, с тези афродизиаци малко вече ми избива на подигравка...

# 562
  • София
Много лигаво бе Stop Laughing

# 563
Разкриха продукта във Февруарския Goodbox  Crazy

Скрит текст:
Знаем, че много от вас са нетърпеливи да научат какво ще има в кутията за ФЕВРУАРИ.. е дойде време да ви разкрием продукт - Биомасло от сладък бадем от Arminabio.bg !
Маслото е изключително нежно, подхранващо и за най-чувствителната кожа, включително бебешката! Ползите и приложенията му са безкрайно много, затова ви предлагаме да разгледате http://arminabio.bg/bg/biomaslo-ot-sladak-badem.html smile emoticon
Знаем, че вече сте се убедили в качеството на всички продукти на Arminabio.bg и ви гарантираме, че ще се влюбите и в това уникално бадемово масло. heart emoticon
www.goodbox.bg

# 564
В месеца на любовта Pinks Beauty Box пристига по-рано с нови бюти изненади! Февруарската кутия е на тема „Красив романс”, посветена на всеки един от нас. Подбраните продукти са с най-нежните и чисти формули, с които да допълните своя красив ритуал като личен подарък. За най-нетърпеливите, кутията ще открие една от своите изненади още утре тук на beautybox.pinks.bg! Доставката на Pinks Beauty Box Февруари 2016 очаквайте от 16 февруари 2016г, вторник

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 565
Ново от Прити:
Скрит текст:
Inveda Bulgaria представят в PRETTYBOX избрана селекция аюрведична козметика и етерични масла от Индия.
7 делукс продукта (15мл) + 1 пълноразмерен по избор (от 5 опции) ще бъдат във вашата нова Harmony Box.
 Във всяка кутия ще откриете и любовно писмо
Първите Harmony Box изпращаме в петък (12.02). Очакваме ви!
http://shop.prettyboxbeauty.com/index.php

# 566
# 567
  • САЩ
Опитах се да се абонирам за тия... хич не ми се получи  Thinking 
Вие бързо ли си получихте паролите след регистрация? Май нещо не ми вдъхват доверие  Crossing Arms

# 568
# 569
  • София
Уха  Heart Eyes
И на Пинк, и на Гууд бокс разкритите продукти са много готини  Heart Eyes
Значи Пинкс ще се получава около сряда  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт