Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 31

• 60 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
A моят мъж е щастлив! Нищо, че ми каза да не регистрирам, защото дронът издържал малко минути във въздуха. Wink И вече гледа клипчета с Blade Nano QX.  Laughing

Аз пък ще се почерпя в КФС. Simple Smile

# 241
здравейте момичета използвах кодовете за киното минаха без проблем не са ме разпитвали нищо. само че не успях да ползвам талончето за безплатен билет защото трябва да се пазят билетите и касовата бележка а аз не знаех

# 242
от MySPARX  изискват ли капачките при получаване на наградата?

# 243
  • Русе
не  bouquet

# 244
При дроновете ме няма, но съм спечелила от Лили дрогерията мъжки самобръсначки Joy Тъкмо си дадох адреса ... а от 'играйте и спечелете' ми писаха, че наградата ми е изпратена по пощата и след сряда мога да я очаквам ... това е, и едно кафе чакаме само ...

# 245
  • Варна
Кой куриер разнася наградите на Кока Кола? Потника от миналия месец още го чакам ........

# 246
Кой куриер разнася наградите на Кока Кола? Потника от миналия месец още го чакам ........
Тип топ

# 247
здравейте момичета използвах кодовете за киното минаха без проблем не са ме разпитвали нищо. само че не успях да ползвам талончето за безплатен билет защото трябва да се пазят билетите и касовата бележка а аз не знаех
  А трябва ли да си закупиш билет,за да използваш кода?

# 248
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Здравейте!
Да сепохваля с кърпа от играта на Жерард и дезодорант от Лили дрогерии.Не разбрах за Лилито те ли трябва да се свържат с печелившите или аз трябва да пращам данните си?
Късмет на всички!

# 249
  • Ботевград
И аз с мъжка самобръсначка  Mr. Green

Честито на всички печеливши от играта " 5 години Лили Дрогерие! 5 години ни е хубаво!"
За да получите своята награда трябва да изпратите e-mail на адрес office@lillydrogerie.bg и посочите обекта, от може да получите наградата си. За населените места, в които няма обект на Лили Дрогерие наградите ще бъдат изпращани на посочен адрес. Няма да изпращаме отговори на всеки , а ще изпращаме наградите на посоченото от печелившите място/ адрес. След като наградата е получена в посочен от вас обект, от там ще се свържат с вас, за да ви уведомят да си я вземете. За тези, които са посочили адрес, куриер ще се свърже с вас за получаването на наградата.

# 250
Благодаря  Hug .Без да искам изхвърлих няколко кода заедно с бутилките  Grinning

# 251
  • Варна, Пловдив
Добро утро, току-що спечелих средна кока-кола от синема сити. Който иска да го използва с желание. 1415025708

# 252
  • София
Нищо не печеля в последно време. Егати каръшката история  Crossing Arms Whistling

# 253
  А трябва ли да си закупиш билет,за да използваш кода?
Ние бяхме решили да ходим на кино ,,,,не знам дали може без покупка на билети

# 254
Някой печелил ли е от страницата Visit Plovdiv ? В кой хотел е нощувката ?

Общи условия

Активация на акаунт