Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 750
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз в новата тема. Аленка, много благодаря за положения труд, пракрасна се е получила. Сутринта стартирах деня със скандал, така не ми се беше вдигало кръвното отдавна. Нооо, за първа година с куче на море, нормално.  Joy Та в тази връзка се замислих, аз по принцип съм емоционален човек, лесно паля, готова съм веднага да "влезна в битка", ако някой ме предизвика, но в социалната мрежа не съм такава, защото докато го напиша, осъзнавам, че е под достойнството ми да се разправям, а и другият човек няма нито да ме разбере, нито да се промени и го трия. Но пусто на живо не мога да броя до десет  Tired

# 31
С английски можеш да се оправиш тогава.
За накшатрите - има такива, които се считат за лоши. Обаче всяка накшатра се дели на 4 пади (части) и примерно само една конкретна пада е лоша. Виж тук подробно за тази която те интересува каква се води: http://www.bhaktivedantacollege.org/bvc_site/resources_services/ … kshatra_padas.pdf.

За незапознатите, за да не остават с погрешни впечатления, става дума за хороскопи построени с отчитане на прецесия, сидерални. Така, че ако правите справка с този линк, първо трябва да построите ведическия си хороскоп. Западния не ви върши никаква работа.
Мерси много за информацията, много ми е от полза това, което сподели. Simple Smile А всичките ли планети гледам, в кои пади и накшатри попадат или само асцендент и луна?

# 32
Мерси, Алена! За Сатурна и Асцендента аз по-скоро го приемам, че искам да порастне и да стане по-отговорен. А защо квадратът Марс-Плутон не те ентусиазира?

# 33
Мерси много за информацията, много ми е от полза това, което сподели. Simple Smile А всичките ли планети гледам, в кои пади и накшатри попадат или само асцендент и луна?

Луна, Асцендент и Слънце  е достатъчно да ти дадат основните характеристики от същността на човек.

# 34
Привет, за късмет улучих точната тема,до сега не знаех,че съществува такава. Simple Smile Ще следя с интерес!

# 35
Аленка, супер тема! А дано ни е на късмет!  Sunglasses

При мен Вертекс, разбира се, е в 5 дом Simple Smile в секстил с Юпитер/Сатурн съвпада.
И си права - при първата ми среща с мм е бил на интересно място - върху МЦ, в прекрасни аспекти в няколко планети, вкл. Слънцето ми.

# 36
В кои знак и дом, куспидата на дома в кой знак е, аспекти?

Ето посоката: Когато разстоянието между Слънцето и планетата варира в границите от 17' до 2,5*, такава планета се нарича *изгорена*. Функцията на изгорената планета се "ограничава"  /нарочно го слагам в кавички, тъй като би трябвало вече да сте останали с впечатлението, че интерпретацията на изгорените планети при различните автори придобива различна "окраска" по черно-бялата скала с всички вариации и оттенъци на сивото/ само в областта, в която се проявява въпросната планета /вероятно тук се имат предвид най-вече знакът, домът и мажорните аспекти на изгорената планета?/. От тази  /донякъде твърде категорична/ гледна точка се приема, че функцията на изгорената планета бива "блокирана", "капсулирана". Например, ако Меркурий е изгорен, авторът предполага човек с донякъде ограничен интелект. В какъв смисъл обаче "ограничен"? Според автора изявата на изгорената "добра" планета просто се блокира или, ако трябва да сме по-точни и не така крайни в преценката си, може би по-скоро се "неутрализира".  И тук отново е налице разграничаване на *добри* и *лоши* планети: "зла изгорена Венера", "добър изгорен Нептун" и т.н.

в 6 дом са в Телец
куспидата е в Овен
правят тригон със Сатурн, който е на 7"08 градус в Дева
секстил с Луна (13''37 в Рак)
опозиция с асцедент в Скорпион (12''25)

# 37
Здравейте!
От къде да видя коя зодия на коя дата и час започва през 2015?
Мерси.

# 38
  • София
Лейла  Hug изглежда човекът страшно иска да те обгрижва - неговата Венера в 5 дом ляга на твоята луна. Лошото е, че теб това хич не те кефи - защото неговата Луна в 1 дом опонира на твоя Марс  в 8 дом  - има противопоставяне на виждането ти за мъжка сексуалност и неговия манталитет да обгрижва Simple Smile

Не те кефи  Mr. Green Още повече, че и органически те дразни - Венерата му кваратира на твоя управител на асцендента  Peace
Значи органически ме дразни е точно в десятката   Joy
Само се чудя това какъв урок ми носи че за трети път ми се случва  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 12:29 от Lailah

# 39
  • София
Идвам и аз тук. Някой може ли да ми препоръча програма за хороскоп? Може и на английски.

# 40
Здравейте!
От къде да видя коя зодия на коя дата и час започва през 2015?
Мерси.

http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2015.pdf

# 41
Bradley Cooper, нещо по-опростено ми трябва. Тези таблици нещо не ми говорят.

В този сайт информацията дали е достоверна?

# 42
Идвам и аз тук. Някой може ли да ми препоръча програма за хороскоп? Може и на английски.
аз ползвам ZET и съм много доволна.

# 43
аз ползвам ZET и съм много доволна.

Супер е. Аз съм със ZET 9 GEO - има много функции

# 44
Bradley Cooper, нещо по-опростено ми трябва. Тези таблици нещо не ми говорят.

В този сайт информацията дали е достоверна?

а ти какво точно търсиш
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт