Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
С астрология ме запозна Николай Дойнов- изключителен човек, астролог, дъновист и духовен водач.
Ехааа! Почерпила си от наистина изключителен човек!   Peace

Аленка, мерси за всичко!   bouquet

# 61
С астрология ме запозна Николай Дойнов- изключителен човек, астролог, дъновист и духовен водач.
Ехааа! Почерпила си знания от наистина изключителен човек!   Peace

Аленка, мерси за всичко!   bouquet

Привет,имам въпрос за домовете.Освен 5 дом,кои други домове могат да се гледат за деца?
Знам,че не са само домовете,но засега ми е много сложно и объркано,та накратко,ако може някой да каже ,къде точно се гледа броя деца и пола?Пола се разбира по това дали е мъжка или женска планета ж 5 дом например? И колко са самите планети? newsm78  За справка-нямам нищо в 5 дом. Може ли да се гледа например 1 дом за деца?

Не знам дали може накратко  Confused
Ако ще ти помогне - може да погленеш статията на Любомир Червеков от първа страница на темата. Както и преди написах същината от сатията започва на 18-та страница.  Peace

Нещо омазах постовете и не мога да изтрия единия. Извинете ме, моля.  Embarassed

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 13:07 от Пит

# 62
  • Sofia
Есме, да, това е идеята според мен на тази нова тема!  Hug
Давай смело и с въпросите, и с публикуването на каквито искаш данни и карти  Peace
ОтЛунатаДоЮпитер, да, може да се гледа и първи дом. На мен например Луната ми е там. А Луната отговаря за майчинството. Наистина виж статията на Червенков, ще те ориентира прекрасно   bouquet

# 63
O,да интересни статии,благодаря,другата също,особено това,някак по лесно за разбиране,като начало:
Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
За второ и следващи деца – Ако Новолуние е настъпило до девет дни след датата на
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

Проверих,искам да ви споделя,яе дори и само това отговаря напълно на ситуацията в моя случай. Peace

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 13:23 от otlunatadoyupiter

# 64
O,да интересни статии,благодаря,другата също,особено това,някак по лесно за разбиране,като начало:
Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
За второ и следващи деца – Ако Новолуние е настъпило до девет дни след датата на
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

Това ми звучи много интересно!
Мами, ще потвърдите ли?

# 65
Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

Това ми звучи много интересно!
Мами, ще потвърдите ли?

да потвърждавам,проверих току-що! Simple Smile

# 66
Да ,Пит,потежърждавам,проверих току-що. Peace

# 67
  • Sofia
http://www.edna.bg/horoskopi/zapochna-retrogradnata-venera.-kakv … -predstoi-4639109 - Венера е ретроградна, какво да очакваме?

# 68
Някой може ли да ми помогне, какво в една натална карта ви подсказва, че подходяща професия за даден човек е икономика? Аз после ще си изкажа мнението, какви показатели на мен са ми направили впечатление. Simple Smile

# 69
А прави ли ви впечатление колко много ретроградни планети има в момента?
Венера 25.07.2015 - 06.09.2015 г.
Нептун 12.06.2015 - 18.11.2015 г.
Сатурн 14.03.2015 - 02.08.2015 г.
Уран 26.07.2015 - 26.12.2015 г.
Плутон 16.04.2015 - 25.09.2015 г.

Меркурий и той става ретрограден след Венера 17.09.2015 - 09.10.2015 г.

Някой знае ли какво значат ретроградните планети в наталната карта?

# 70

Обаче ще има и облагодетелствани знаци по време на ретроградната Венера: Знаците,които ще бъдат облагодетелствани в процеса на ретроградна Венера от 25 до 31 юли са Рак,Скорпион Телец и Козирог и от 31юли до 6 септември Овен,Лъв Близнаци и Стрелец.  Какво ще рече това?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1650236808547307&set … f&pnref=story

# 71
  • Варна
Но аз няма да съм от добрите астролози. Ще си остана завинаги начинаеща, но много, много любознателна и любопитна.
Ха, ха Esmee все едно си ми прочела мислите.
Точно така се усещам и аз + хаотично търсеща  Peace
В ръцете ми е заветния уокмен, сега тръпна да се прибера
и да чуя касетата с хороскопа от Вутей, ще пиша пак.
Отделно се чудя като какво да задам въпрос за откриване
на нов обект, като хорар или като общо космично състояние .
Уф, че го обясних ... подходящи дати за стартиране на нов
бизнес през август ... предвид редноградната Венера. Трябва
ли да се има предвид картата на собственика и изобщо...
дайте ми акъл  Crazy

# 72
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой преживявал ли е прогресивна луна през асцендента? Не става въпрос за мен или ММ  Peace

Колко дълго се задържа в един знак? Моята е минала от там преди време, само трябва да изчисля кога за да ти кажа каке било.

Аз обичайно разцъквам напред-назад, ако не ти се занимава - мога по данните ти да видя кога е било   Peace Мисля  13 градуса ще мине за един реален ден, което в прогресиите е 1 година, т.е. за 1 месец в прогресиите около градус движение  Peace

# 73
  • в 1001-та нощ
А прави ли ви впечатление колко много ретроградни планети има в момента?
Венера 25.07.2015 - 06.09.2015 г.
Нептун 12.06.2015 - 18.11.2015 г.
Сатурн 14.03.2015 - 02.08.2015 г.
Уран 26.07.2015 - 26.12.2015 г.
Плутон 16.04.2015 - 25.09.2015 г.

Меркурий и той става ретрограден след Венера 17.09.2015 - 09.10.2015 г.

Някой знае ли какво значат ретроградните планети в наталната карта?

Останала съм с впечатление, че там, където в натала имаме ретоградна планета, то тя се изявява в по-лошата си светлина и тази й проява ни идва отвътре - все едно си я носим с раждането и не е придобита  Peace

Например, аз имам Р. Марс в края на трети дом - на 2 градуса преди IC. Мога да кажа, че в детството и пубертета бях доста "агресивна" в отношението си към обкръжението - не търпях противопоставяне, налагах се и т.н. Животът ме постави в уроци, при които да се науча да се владея, да се вслушвам, да не бъда първична в реакциите си, да не подхождам марсово  Peace

Когато транзитираща планета стане ретроградна - по-скоро ни връща на поправителен по дадена тема. Извървяла е път, не сме взели урока и се връща да затвърдим, дава още един шанс да се обърнем към себе си - да надникнем дълбоко отвътре, да извадим тайни, които пазим и които ни тровят. Или пък изпитание по търпение, въздържание и т.н.  Всяка планета в нейната област  Blush

На мен сега. Венера и Уран - много силно ми влияят, а и не само на мен Simple Smile Така, че нямам причини да се съмнявам Simple Smile Но не съм чела много и систематизирани знания. забила съм се на тема прогресии и ги изследвам по картите на няколко близки лица. Виждам, че прогресивен МС щ влезе в нов знак догодина лятото и се надявам да ми донесе хубави перспективи  Blush

# 74
Привет  Simple Smile.

Интересни въпроси сте обсъждали днес.

Относно децата – има си алгоритъм: първо се гледа 5-ти дом, след това  11-ти и 1-ви дом. Съответно управителите им как са поставени – аспекти и знаци (плодовити/безплодни).  Ако има безплодни знаци на върха на тези домове и безплодни планети в тях е налице липса на деца. И обратното.
Безплодни планети са Марс, Сатурн, Слънце и Кету.
Плодовити планети са Венера, Юпитер, Луна и Раху.
За Меркурий вече по-рано споменах, че приема природата на планетата, с която е в аспект или диспозиторът му.

За изучаване на икономика и съответно практикуване като професия  – много зависи каква точно ще е професията, защото се сещам за поне десет професии, които могат да се упражняват с такова образование: банкер, счетоводител, данъчен, кредитен консултант/инспектор, човешки ресурси, търговец (търговски представител), контрол на качеството, мениджъри в различни направления. За всяка едно професия ще има преобладаване на различни аспекти. Като цяло планетите, свързани с парите Венера, Юпитер и Плутон и с точността Меркурий и Сатурн ще са по някакъв начин на фокус и различни аспектни конфигурации между тях.

Стартиране на бизнес по време на ретроградна Венера – категорично не! Гледай Луната да е нарастваща и ако може да е в добър аспект със Слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт