Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Вхрогонче, наистина нямам наблюдения как са във връзка телците,защото не съм била  с такъв. Знам обаче, че искат жената до тях да изглежда мн добре и имат високи изисквания. Аз не бих казала, че чак толкова лесно ще лапна въдицата. В картата ми земята е мн здраво застъпена  Laughing мен ме привличат сигурността и отношението.

Елч, разбира се, аз се шегувам за карането подред  Laughing как ме виждате да го правя с тези разположения  Crazy  Hug

СлънцеЛуна, каза ли ми го  Joy ами пасивна съм, но не винаги. То е по-скоро до това, че не изпитвам удоволствие. Аз познавам мъже с Марс в Риби ама те са си доста активни  newsm78

# 601
СлънцеЛуна, каза ли ми го  Joy ами пасивна съм, но не винаги. То е по-скоро до това, че не изпитвам удоволствие. Аз познавам мъже с Марс в Риби ама те са си доста активни  newsm78

Е, трябва да се види цялата карта. Зависи от аспектите на Марс в Риби и как е разположен Марс в хороскопа по дом.
При теб има стелиум в Риби, а и Марс ти управлява 8-ми дом. Дори и управителя на Асцендента ти е в Риби. Имаш и липса на огън в картата. Ако в синастрията нямате много аспекти за сексуално привличане, нещата съвсем отиват на кино Mr. Green .

Има аспекти, които показват химия в синастрията. Аспекти между
- Слънце/Луна
- Слънце/Марс
- Слънце/Плутон
- Луна/Марс
- Венера/Марс
- Венера/Уран
- Венера/Плутон
- Марс/Асцендент
- Марс/Плутон
- Аспекти между Асцендентите
- Управител на 8-ми дом в аспект с планетите на другия човек
- Аспекти включващи астероида Ерос

Разположение по домове в синастрията
- Марс в 5-ти
- Слънце/Венера/Марс в 8-ми

# 602
От една седмица се опитвам да си запиша час за Илиана и не ми се получава, май не ми е писано  Confused
Да не е заминала морска някъде?

# 603
Марс ми е в 5Д, няма лоши аспекти.
Да, моята карта е само вода и земя.
От аспектите, които си пуснала -имаме  Peace
аз съм се чувствала така и с други, не е в партньора причината.

# 604
  • София
От една седмица се опитвам да си запиша час за Илиана и не ми се получава, май не ми е писано  Confused
Успях току що  Mr. Green след две седмици може и да разберем какъв ми е асцендента  Mr. Green

# 605
е, лайла, супер! и аз съм решила да ходя при нея, ама кога ще е и аз не знам.

ади, ама как може да се обясняваш на стрелец за такова нещо?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ясно е, че се шегуваме за "карането на ред", но за партньорите и секса съм сериозна - не с всеки става, при това без значение колко се обичате, харесвате и т.н. и аз вярвам (по принцип не в твоя случай), че има жени, които просто не са попаднали на своя партньор в леглото.

# 606
ади, ама как може да се обясняваш на стрелец за такова нещо?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ясно е, че се шегуваме за "карането на ред", но за партньорите и секса съм сериозна - не с всеки става, при това без значение колко се обичате, харесвате и т.н. и аз вярвам (по принцип не в твоя случай), че има жени, които просто не са попаднали на своя партньор в леглото.

Joy да, така е  Hug
съгласна съм, че трябва да има привличане иначе не става.
Между нас го има, просто явно нещо съм се бъгнала  Laughing

# 607
някой зъл транзит ще да е Simple Smile

# 608
  • в 1001-та нощ

Тук е - снощи бяхме заедно  Peace

# 609
  • в 1001-та нощ
Момичета,

имам въпрос за аспекти на транзитен сатурн към натална Венера - в рамките на един сатурнов 29 годишен цикъл - трябва да има 2 квадрата, един съвпад и една опозиция - можете ли да прегледате кога това се е случило при Вас и дали помните нещо?

И аз ще си огледам сега - моята Сатураки е минал над Венера преди година - гледам на око, но ще видя точно  Thinking Това би следвало да действа, като леден душ  Thinking

# 610
  • София
Момичета,

имам въпрос за аспекти на транзитен сатурн към натална Венера - в рамките на един сатурнов 29 годишен цикъл - трябва да има 2 квадрата, един съвпад и една опозиция - можете ли да прегледате кога това се е случило при Вас и дали помните нещо?

И аз ще си огледам сега - моята Сатураки е минал над Венера преди година - гледам на око, но ще видя точно  Thinking Това би следвало да действа, като леден душ  Thinking

Опозиция - грандиозна раздяла, драматична с предателство.
При тригон пак същото Sad

Квадрат и съвпад съм била много малка  Rolling Eyes ама аз имам квадрат по рождение бре  ooooh! значи при сатурновия възврат пак грандиозна раздяла  Mr. Green

# 611
На мен май сега са ми в опозция ако не се лъжа  newsm78 сатурн ми е в 3д пак, а венерката си е отгоре в 9.
За другото не помня и нищо не мога да видя без техника  Mr. Green

# 612
  • SF
Кога е този сатурнов възврат? И какво вещае?

# 613
  • в 1001-та нощ
Lailah, при опозицията е било по оста на взаимоотношенията - затова може би  Rolling Eyes Да не забравяме, че при теб Венера и меркурий са в съвпад и са засегнати и договорите, - та раз-прас .... станало е Sad

Предателствата по 8 дом ли са или по 12 дом  Thinking

Във втория случай с тригона - прогр. Луна е била точно на десцендента  Thinking Направиакл е опозиция ан натални Венера и Меркурий - това по-ми се вижда реална причина  Rolling Eyes

Сигурно не е само това, но ми се наби на очи  Thinking

# 614
  • в 1001-та нощ
Кога е този сатурнов възврат? И какво вещае?

За близо 29г - сатурн прави една обиколка около слънцето (зодиака) и се връща там, където е бил при раждането.

Т.е за 1 път се случва на 29 години - трявба да се види точно - обичайно човек си прави равносметка - какво е постигнал и на къде поема, разделя се с детските илюзии, узрява - не рядко и доброзорно ...

Можеш да видиш кога се е случило при теб и какво си спомняш за този период. съответно 14-15г след това ще направи опозиция - натален срещи транзитен, а 7г след това - квадрат .... Втори квадрат 21-22г след завръщането  Peace

Доста време бистрихме завръщането - малко преди да се включиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт