Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 545
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам този съвпад в наталната карта, при мен се проявява като несъгласие с мнения/решения на шефовете, свобода да изразявам на глас гледната си точка, работа в областта на ел. енергията и интернет. Не се имам за кой знае какъв новатор, ексцентрик и т.н. в работата.

# 586
ли13, понеже аз самата съм стрелец, мм и той и имам няколко близки приятели стрелци мога да кажа, че ние сме ужасни трещялници, но в един момент някакси палачинката се обръща и се женим. и понеже сме си поживяли сме си ок. флиртове може и да има, но не ни влече повече. имаме достатъчно спомени Simple Smile

иначе според мен най-гадната черта на мъжете стрелци е самочувствието. то не е онова готино самочувствие на лъвовете, ама едно въздухарско такова. мнооого ме дразни.
не мога да преценя дали важи и за жените, защото около мен са все мъже. аз го нямам, но то е сигурно заради У асц (Луна) в съвпад с Плутон, от което имам по-скоро ниско самочувствие Sad

твоят човек минал ли е сатурновия възврат? при мм тогава стана много рязък обрат по отношение на обвързването. просто от днес за утре стана все едно друг човек и мног пъти съм го питала какво се случи тогава, но той някак не осъзнава разликата.

ли, и мен навремето мнгоо ме преследваха. винаги съм си мислила, че е заради 4-те планети (вкл. венера и у8) в скорпион в 5 дом. при теб как е там положението?

ади, според мен единственият лек от липса на желание за секс е ... друг мъж Simple Smile има една приказва, че няма фригидни жени, има некадърни любовници Simple Smile
`
Ами моя със сигурност е минал сатурновия възврат на 49 годинки е така че може и два възврата да са вече  Joy Иначе за самочувствието много си права - не основателно, че и имат постоянно нужда някой да им го гали това самочувствие. Луда работа! В момента има някакъв обрат при него - решил е да става сериозен мъж т.е. да не флиртува с други жени. И то що, зами защото му казах, че или ще влиза в правия път или чао гергино. Той не вярваше дълго време, но сега май повярва, а и май май т.к. има Венера в Стрелец - се поогледа тук там, никоя друг не можа да намери на моето ниво в много отношения и кво ли си е казал - чакай да не я изтърва, че толкова търсих и по - добро няма и това ако изтърва и ще си остана на понеделника.  Sick Знам ли аз вече какво му се върти в пилешкия мозък.

# 587
Елч,   bouquet  Joy
значи тогава да карам наред, докато не намеря перфектен любовник  Laughing
Аз съм имала връзка с мъж Стрелец. Наистина има самочувствие, но аз го уважавам по някакъв начин. Борбена личност и си знаеше и гонеше целите.
Аз съм решила, че за мен перфектния ще е някой Телец ама не съм имала връзка с такъв, нещо не ми се е отварял парашута.  Blush

# 588
  • Sofia
Ади, зависи от Телеца. Аз изкарах най-страстната и най-болезнената едновременно връзка точно с такъв мъж. Телец, с асц. Козирог и няколко планети още в Телец. Е няма такъв егоист и егоцентрик! Но пък чаровник и умее да омайва с приказките си. А какво й трябва понякога на една жена - Риби като нас двете? За да лапне въдичката и после... Тоест, във всички случаи се пази. В композитната карта Слънцето на дама Риби и кавалер Телец ще се намира най-вероятно в Овен /зависи от градусите/, а това предполага повишен риск към възникване на агресия, конфликти и финансови проблеми /при нас ги имаше също/.

Момичета,
какво мислите за прогр.МС в съвпад с радикален Уран в 11-ти дом в Стрелец?

Лейди Ира, мисля, че е възможна някаква промяна, свързана с работата ти, която да е свързана с пътувания, научаване на нови неща, увеличаване на социалните контакти, а защо не и възникване на приятелство в колектива. Може да идете например на тийм-билдинг, хем ще се стимулира общуването между колегите, хем ще се попътува, хем ще обсъдите проблеми от работата, на които можете да намерите ново, нестандартно, "ураново" решение.

# 589
  • София
Дано си права, Вихрогонче!
Ако пък е и свързано с професионално преориентиране, но в рамките на съществуващата структура - супер!

# 590
ади, да караш наред не звучи добре. но би могла като кобрата да "продължиш напред" Simple Smile)))
моят стрелчески опит е показал, че с някои мъже можеш да си супер сексуално активна, с други - не. просто с едни се получава, с други не толкова или съвсем не.

# 591
  • Sofia
Дано си права, Вихрогонче!
Ако пък е и свързано с професионално преориентиране, но в рамките на съществуващата структура - супер!

Praynig  Желая ти го тогава!

А мисля, че и планетите са благосклонни за това.

Ади, съгласна съм с написаното от Елч.  Hug  Peace

На всички ви много слънчево настроение и много усмивки желая!!!

# 592
За секса и любовта, аз също си мислех, че мога да ги разграничавам, но не, влюбвам се и това е, после са едни драми...А ако не съм привлечена емоционално и интелектуално от даден мъж, нищо не се получава в секса, и това съм пробвала  Crazy не, просто казах не мога и това е. Та явно при мен емоция и секс са неразривно свързани. Но много добре разбирам хората, които ги разграничават, и аз искам така, но не мога.

И аз съм имала периоди, в които не съм била сексуално, но не мисля, че проблема е мъжа. Проблема е в главата. В такива моменти съм си била в някаква депресия. Когато не съм сексуална, никой мъж не ме привлича, когато съм, си харесвам и моя и другите забелязвам. То просто ми е любовно  smile3521

# 593
  • в 1001-та нощ
Момичета,
какво мислите за прогр.МС в съвпад с радикален Уран в 11-ти дом в Стрелец?

За себе си ли питаш?  Rolling Eyes За в момента?

Уж коригирах данните, но прогр. Марс не е там. Дирекционен Марс е минал вече от там, а догодина имаш дирекция на Сатурн там точно  Thinking

Ако искаш да сверим дали гледам за правилните данни - нали бях сбъркала с 3 години и ги коригирах Simple Smile До колкото разбрах - въпросът е за сега Simple Smile А не по принцип?

# 594
  • София

...
Момичета на мен май ми харесва да принизявам мъжете по един или друг начин! newsm78

Марс във Везни е в изгнание  Mr. Green

Аз съм малко като Ли, ама по-скоро си мисля че ги плаша мъжете  ooooh!

ЗНачи човека с дар слово го е казал доста по-добре от мен  Mr. Green :
Adriana11  Peace писах ти за имота  Peace А сексуално - от кога е така  Rolling Eyes

Аз също ясно разграничавам секс, любов и партньорство. С най-добрите си любовници - не бих встъпила в каквото и да е партньорство  Blush Някак не ми влизат в тази матрица, не че бих имала нещо против, но такъв мултифункционален и перфектен мъж, хм  Thinking Остава просто секс, но много добър, с много страст и без хлътване (от моя страна) .... Емоциите, очакванията и прочие - товарят излишно това, което просто може да е взривна страст, без усложнения  Peace

За мен любовта и секса са отделни неща, могат да се срещнат и персонализират в някой човек, но не са неизменно и взаимно свързани.

А това така ли е така за този с който си newsm78 ? В смисъл ако го пуснеш на свобода как знаеш, че няма да се влюби ?
СлънцеЛуна нещата са отделно, аз ясно си поставям мястото на отношенията, когато съм партньор с някой аз коректна, лоялна и моногамна и бидейки такава очаквам същото. В момента в който спреш да си такъв към партньора си за мен явно вече си спрял да го обичаш и е хубаво да прекратиш връзката, освен ако не може да прерастне в отворена, но това е по-трудно според мен. КОгато е само секс без каквито и да е ангажименти не мога да изисквам каквото и да било от другия, защото аз повече от това не мога да му дам.  Въпроса е да си честен според мен.

Вихрогонче много е интересно това което казваш  Flutter

Есме, Аленка ти е писала за Венерата  Mr. Green
Laila, как да го опростя максимално. В живота не е толкова просто и елементарно, но... Примерно. Ако видя хубав мъж, много хубав, по моите разбирания за хубав, не си казвам "Леле, как ми се прави секс с този!!", а си мисля, че би било хубаво,
ако... ...и той ме харесва,
ако... ...ми се обади,
ако...  ...се влюби,
ако... се влюбиМ,
ако, ако... И така всички хубави неща, които се случват на двойката преди секса.
Аз никога не съм мислила за нещата така Embarassed не и по този начин  Embarassed няма как да те разбера  Rolling Eyes аз виждам някой, фиксирам го, и целеустремено нападам в повечето случай, с една цел, защото ми е ясно че от един поглед няма да се влюбим, а и ако секса не става нема смисъл  Rolling Eyes

Аленка пратих ти съобщение с данните на брат ми  Rolling Eyes А това за Венерата ти което си описала е много добре казано. Сега да се пробвам за моята - Венера във Водолей (перигрин по знак) в първи дом  newsm78 ако гледаме кой управлява първи дом по натал пак е перигрин, но иначе по дом трябва да е в детримент  newsm78 сега права ли съм, и ако съм какви изводи трябва да си направя  Embarassed

# 595
Нямате изчитане.Simple Smile Гледам от огнените доста сте обсъдили мъжете стрелци.Нямам впечатления за тях,но за другите два огнени....имам отношение. Whistling
При мен Венера е в овен в първи дом.Възможно ли е влюбване като хипноза в хора със слънце в овен или лъв?Това сериозно ме притеснява,защото не искам да преживявам подобно нещо.Има подобен риск при мен.Но опита ми показа,че подобни силни емоции любовни  не са в мой плюс,даже напротив.Но според астролога ,с който се консултирам такава опитност отново ми предстои.Някой би си казал-чудесно това е прекрасно!Но мен ме притеснява.Първо страха от несподелени чувства и второ друга емоционална натура подобна на мен би ми изгубила равновесието и спокойствието към които се стремя.Чудя се само защо пак предстои и дали ще мога да го избегна,дали ще мога да устоя да не се хвърля в огъня,което също е мноооого трудно за мен. ooooh!

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 15:50 от otlunatadoyupiter

# 596
... Лошото при мен, че после много ме преследват мъжете, това на някъв Лилит ли се дължи в картата ми??? newsm78 Много фатална им идвам, ама то на един двама ок, но на всички с които съм била??? newsm78 Чак пък толкова красива не съм - симпатична, сладка, да, но красавица не. ...

Съвпад на Лилит с Вертекс в 5 дом на критичен градус  Peace

Забелязала ли си, че Церера от 4 дом ти опонира на Венера в 10 дом  Rolling Eyes

Трябва да ставам - ще пиша по другите после  Peace
Alenka ква е тази Церера сега - какво означава това? Моля те малко да ми разтълкуваш, че Церера до сега нищо не ми е говорело.

# 597
  • София
Отлунатадоюпитер и аз съм със същия афинитет - овни и лъвове, напоследък все лъвове ме привличат и аз повече не искам, че на кротката ми козирошка натура много и идват  Mr. Green Joy

От една седмица се опитвам да си запиша час за Илиана и не ми се получава, май не ми е писано  Confused

# 598
от луната до юпитер, и мен много ме влекат пустите лъвове и овни. мисля, че 80% от мъжете в живота ми са били такива. ама са мноооого яки, много ги харесвам. и при мен е  било така - те ме трансормираха напълно, беше доста болезнено и трудно, но с тях зрастнах до това, което съм сега. беше адска драма и мъка с тях, за да стигна сега до усмихнатия ми живот с моя стралец Simple Smile

# 599

От кога е така... ами и аз не мога да кажа. Принципно като се замисля май винаги съм имала моменти, в които не съм се наслаждавала на секса. Не че примерно не съм харесвала човека до мен, но така се е случвало. Разбира се, ставало е и обратното- аз да съм по-активната. Може би имам някакъв проблем и е хубаво да се обърна към сексолог, знам ли  newsm78

Марс при теб е в съвпад с Нептун, това е като Марс в Риби, което е най-слабата позиция на Марс, показва известна пасивност в секса.

Общи условия

Активация на акаунт