Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Аленка,
При теб много движение п 7-ми дом ще има май! Дано всичко е за добро.

# 166
  • в 1001-та нощ
Положението, каквото е сега  не може да остане такова и за напред  Peace Промяна трябва да има и се надявам да има стабилизиране и спокойствие в стил:"Мир в къщи и любов навън!" - ама ще видим  Mr. Green

# 167
  • в 1001-та нощ
Харесват ми публикациите на Звезден навигатор - виждам, че дамата е качила инфо за затъмненията и лунациите през 2016г - аз нали съм на тази вълна Simple Smile http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=1644

Утре пълнолунието ще е на последните градуси от моя 5 дом и ще активира прогресивните ми луна и слънце във Водолей Simple Smile

А предстоящото на 14 август новолуние ляга на наталната ми луна  Blush

Има един въпрос, който много ме вълнува и не намирам отговор - събудената сексуалност  Thinking В шестте години брак, две деца, множество промени и нови отговорности беше забутана някъде в шеста глуха. На преден план беше венериното огледалце - козметика, грим и прочие.

Сега сексуалността избухна отново, козметиката грам не ме вълнува, обсебена съм от астрологията. Почти само тук чета.  Искам да видя къде това се случва в картата и не намирам Sad

# 168
Здравейте от още един начинаещ. Алена, аз обяснявам сексуалния взрив при мен с квадратура на тр. плутон с натален, случващ се едновременно с тр. плутон върху асцендент, и като следствие на второто ми раждане, което беше екстремно плутонианско събитие.

# 169
Харесват ми публикациите на Звезден навигатор - виждам, че дамата е качила инфо за затъмненията и лунациите през 2016г - аз нали съм на тази вълна Simple Smile http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=1644

Утре пълнолунието ще е на последните градуси от моя 5 дом и ще активира прогресивните ми луна и слънце във Водолей Simple Smile

А предстоящото на 14 август новолуние ляга на наталната ми луна  Blush

Има един въпрос, който много ме вълнува и не намирам отговор - събудената сексуалност  Thinking В шестте години брак, две деца, множество промени и нови отговорности беше забутана някъде в шеста глуха. На преден план беше венериното огледалце - козметика, грим и прочие.

Сега сексуалността избухна отново, козметиката грам не ме вълнува, обсебена съм от астрологията. Почти само тук чета.  Искам да видя къде това се случва в картата и не намирам Sad

Погледни Марс / Плутон - транзити ,прогресии,дирекция, kaffeetrmker_2към нат. Марс,към върха на 8 дом......

# 170
при мене Марсчо много действа
за кратко...ама... не прощава    Mr. Green

# 171
  • Sofia
Момичета, мен вчера вечерта ме тресна тока  #Crazy  Още съм така  Sick  #Crazy
Много беше гадно. Явно квадратурата на транзитните Уран и Марс си подейства при мен.
Пазете се от пожари, ел.уреди, без това са и жеги. Стойте на сянка и пийте много вода.

# 172
  • София
Здравейте, от известно време чета темата, ама само си чета. Изпробвах сума ти програми и нищо не разбирам. Начинаеща съм още, ама ще се науча! Влезнах и си направих натална карта в един от руските сайтове, и имаше и интерпретация, и ии съм разочарована, значии не ми хареса интерпретацията, нищо положително не прочетох почти, твърде малко са за скорпионската ми натура. Та, Вие какво мислите? Действително ли е толкова зле. цък, само 2 реда да драснете ще е достатъчно.
Благодаря.

# 173
  • в 1001-та нощ
marbeq  Hug гледах прогресии и транзити, основно на Марс, но като се имат предвид дулгите периоди - очаквах да е прогресия  Thinking

Дирекции не съм гледала, защото тук нямам SW или сайт и ги гледам мислено  Mr. Green

Това, която бях видяла, като най-вероятно е - Прогресивен Марс в точен секстил с Юпитер (в 1 дом в Овен, където и Марс и Юпитер са на трон  в овен), както и в секстил с Луната в Лъв   Rolling Eyes

Марс е във въздушен знак и с тези две огнени точки става наистина възпламеняване. ама дали е само това  Thinking

Сега, като ме насочи към дирекциите - виждам, че Плутон прави съвпад със СЛВ в 8 дом, в Скорпин - там е на трон и по знак и по дом  Rolling Eyes Това сигурно удря едно рамо на Марс и заедно правят добър тандем  Mr. Green

vihrogonche  Hug надявам се да си добре  ooooh!

# 174
  • Sofia
Горе-долу съм добре, Аленка  Embarassed  Цялата ми лява ръка още ме боли и я чувствам силно изтръпнала. Егати тока!  Crazy  #Crazy

# 175
  • Sofia
Здравейте, от известно време чета темата, ама само си чета. Изпробвах сума ти програми и нищо не разбирам. Начинаеща съм още, ама ще се науча! Влезнах и си направих натална карта в един от руските сайтове, и имаше и интерпретация, и ии съм разочарована, значии не ми хареса интерпретацията, нищо положително не прочетох почти, твърде малко са за скорпионската ми натура. Та, Вие какво мислите? Действително ли е толкова зле. цък, само 2 реда да драснете ще е достатъчно.
Благодаря.

Добре дошло, скорпи Джес  Hug

В момента не мога да ти видя картата на спокойствие, защото съм на работа.

Ще се опитам по-късно.

Ти чети и мисли, не се предавай лесно! Ето, че вече си стартирала, имаш си рождената карта!

Доскоро от мен.

# 176
  • в 1001-та нощ
Джес  Hug добре дошла, аз нищо "зле' не виждам, напротив  Hug Много ти е хубава картата и с потенциал  Peace

Bradley Cooper, точно така трябва да действа  Mr. Green

Днес сутринта - гледах картата за утре, както и за новолунието през август, та погрешка бях чукнала 31 август - та видях, че тогава, може би и към 2 септември най-точно - венера и марс ще са в съвпад в Лъв. Беше върху луната ми  Mr. Green

Трябва да се внимава  bowuu С интерес ще наблюдавам за развитието при този транзитен аспект  Mr. Green

# 177
Благодаря.

леле
защо знаците вървят наобратно ? Shocked

направи си карта на Astro.com там има и интерпретации
не виждам някакви много обезпокоителни аспекти на пръв поглед освен квадратурата на Марс със Слънце (аспект, който го има и в картата на Мадона)

# 178
Вихрогонче, да се оправяш! Дано да нямаш видими следи!  Peace
И мен ме е трескало ток веднъж сериозно, даже ми беше изгорило ръцете, но слава богу нямам белези сега.

Линкът от първа страница Астрология за начинаещи не е активен.

# 179
  • в 1001-та нощ
Кой линк не работи?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт