Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Вихрогонче, да се оправяш! Дано да нямаш видими следи!  Peace
И мен ме е трескало ток веднъж сериозно, даже ми беше изгорило ръцете, но слава богу нямам белези сега.

Линкът от първа страница Астрология за начинаещи не е активен.

Мерси, Пит, няма нищо видимо. Слава Богу! /малкият дявол беше/ Просто силно ме разтресе, това е... и дълго време бях в шок, плаках, тръшках се... изобщо бая ми повлия.

Радвам се, че не ти е останал белег!

# 181
plutonian, какво ще рече, че е било "екстремно плутонианско събитие"? стана ми интересно Simple Smile

джес, и аз нищо чак толкова притеснително не виждам. ти какво си чела в интерпретациите толкова?
луна в 1 дом в рак е възможно най-доброто положение от фертилна гледна точка Wink

# 182
Лекарят, който ме познаваше и на когото разчитах, се държа в медицински и човешки аспект брутално ( в пълен контраст на възпитаното отношение през деветте месеца на бременността ми), а освен това и самото раждане беше изключително интензивно като усещане, но за сметка на това ненапредващо и бавно.
Почти сигурна съм, че ако се направи астро профил на анестезиолози и гинеколози, ще излезе значителен делът на плутонианците сред тях.

# 183
плуто, звучи брутално наистина! гледала ли си транзити?

вихрогонче, забравих да кажа, че голяма тъпотия с този ток! внимавай и се пази!

# 184
  • София
Благодаря за топлото посрещане   bouquet
Аз си правих наталната карта в astrology.org.ua, то там и на руски има интерпретация и се зачетох, понеже знам руски, е малко е ръждасял признавам си, но припомняме си. Сега като чета 3 път след като съм хапнала, все пак не е толкова зле (явно е от глада Grinning). Сега и астро.ком ще пробвам, да видя дали ще има някаква разлика. Вероятно не. И исках да питам, примерно аз съм родена в 18,30ч., но ако се налага секунди да пишете, какви пишете? Аз оставям нули, щото надали майка ми помни точно колко секунди е било, достатъчно е, че помни, че е било 18,30, нали?

Bradley Cooper вярно ли са наобратно? Нормално ли е или е сбъркано нещо.

Едит: В астро.ком я показва правилно картата:астро.ком

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 14:57 от Джес

# 185
# 186
  • София
Вихрогонче, надявам се всичко да е добре с теб!

И още веднъж да благодаря на Елч, че погледна хороскопа ми - беше до толкова точна, че ми каза да си проверя часа на раждане и беше права! Не е 6.30, а 5.30 и сега пускам поправената си карта  Embarassed Hug

# 187
Момичета, погледнах   че  2016 месец юни новолунието ще е на моята рожденна дата. Има ли нещо по значително  newsm78

# 188
катри, така вече е съвсем различно. кофти съвпадът от 3 планети идва на к5, опозиция със Сатурн. Луната в нефертилен знак и каре със Слънцето. слв отива върху Венера...
а с този Нептун в 6 дом бъркат ли ти лекарите диагнозите? застраховаш ли се с второ мнение
 Венера в 1 дом дава физическа красота и желание за красив външен вид, поддържан, гримиран, направен, женствен.

# 189
Момичета, погледнах   че  2016 месец юни новолунието ще е на моята рожденна дата. Има ли нещо по значително  newsm78

На коя дата се пада?
Интересно! Мисля че ще е добре за теб. По принцип новолунието се свързва със започване на нови неща. Виж в кой знак ще е и къде попада при теб - там би трябвало да очакваш нещо като ново начало -поне така си мисля newsm78 По- опитните могат да кажат какво значи.

# 190
Родена съм на 05.06.И на мен ми се видя интересно и затова се включих. Не ви изпускам. Доста неща научих от тук. Радвам се , че ви има.

# 191
Момичета, а какво ще кажете за тази (мъжка) натална картаThinking

# 192

Опозиция Венера - Сатурн
Скрит текст:
Вечно недоволен, вие често жертвате щастието си заради дълга. Стеснителен, чувствителен, скован в емоциите, другите могат да ви сметнат за студен. Имате склонност да стоите в отбрана и се страхувате от отхвърляне и липса на разбиране. Може да имате проблеми с вашите родители и ще направите по-добре да напуснете техния дом. Тъй като ви е трудно да изразите истинските си чувства, вероятно ще трябва да правите много отстъпки в живота. Би трябвало да забавите брака си до над двадесет и осем години, защото може да бъдете нещастен, ако се ожените твърде млад. Вашият голям урок е да се научите да се сближавате с другите.
Този аспект показва наличност на емоционални разочарования. Това е доста подтискащ аспект. Грубостта на Сатурн сякаш тежи и пречи на Венера по отношение на щастието, връзките, художествените умения и финансовата сигурност. Вие може би гледате на своите постижения с недоволство, подценявайки вашата самостойност. Често ви липсва увереност. Хубаво е да се научите да си давате по-висока оценка.

Опозиция Венера - Уран
Скрит текст:
Имате склонност да бъдете разглезен и обикновено се налагате, въпреки че го правите с много чар. Вие сте егоцентричен, егоистичен, но също и магнетичен. Прекалено чувствителен и волеви, имате проблеми с противоположния пол и често имате прибързани бракове и бързи разводи. Вашето желание винаги е много силно и прехвърляте привързаността по неясни причини. Противопоставяте се на властта и обичате да бъдете различен. Вие се наслаждавате на завоеванието, а след това ви омръзва. Опитвате се да скриете дълбок комплекс за малоценност.
Този аспект ви кара в известна степен да сте емоционално неустойчив. Вие се изразявате с интензивност във връзките си, често имате становище на бунтар. Вие имате нужда от всякакви екзотични преживявания. Рядко ви е грижа за последствията. Работата с хора е сред вашите силни страни, но ако се научите да омекотявате вашия остър език.

Марс съвпад с Асцендента
Скрит текст:
Самоуверен, дързък и авантюрист, вие проявявате безразсъдна смелост и сте готов да поемете всяко предизвикателство. Ако Марс не е в пасивен знак (като Рак или Риби) и има малко неблагоприятни аспекти, нищо не ви възпира и вие сте способен да положите големи физически усилия. Със или без неблагоприятни аспекти, независимо от знака, вие притежавате пъргав език и говорите много. Ако тези качества се използват позитивно, ще бъдете добър във всяка област, изискваща лек и плавен начин на изразяване, като право, актьорство, политика или духовенство. Силно ориентиран към себе си, вие трудно си сътрудничите с другите, ако не е и абсолютно невъзможно. Така че естествено работите сам за себе си и трябва да се научите да овладявате вашата раздразнителност и сприхавост. Спортът би трябвало да ви привлича и ако не сте активно ангажиран в някоя спортна кариера, непременно сте запалянко. Ако Марс е в 12-ти дом, някои от гореспоменатите качества остават скрити или насочени навътре още в ранна възраст, но рано или късно ще ги проявите външно.

От друга страна пък:
Тригон Венера - Марс
Скрит текст:
Тригонът и секстилът придават плавност и лекота в чувството на любов и привързаност.

Пламенен и предан в брака, имате влечение към пеене, танцуване, музика и драма. По природа сте любящ, сърдечен, приятен и шегаджия, не обичате да мислите за неприятната страна на живота. Вие се наслаждавате на семейния живот, но очаквате независимост и имате нужда от нея. Може да ви липсва амбиция да направите много с вашите способности и дарби, защото всичко ви се отдава много лесно.
Във вашите отношения вие сте топъл, любвеобилен и нежен. Умеете да виждате добрите качества у хората. Вие се разбирате много добре с другите, защото не изисквате прекалено много от тях. Дейности свързани с връзки с обществеността биха могли да бъдат ваше прозвище. Вие обичате забавленията. Освен това аспектът предполага добри таланти в музиката, изобразителните изкуства или литературата.
Оттук:
http://pims.ucoz.net/

# 193

Много контактна,екстровертна личност.Привлича много приятели,къде истински,къде фалшиви,но не му липсват. Peace  Обича да помага.Не е скучен характер и винаги има занимание,намира с какво да се занимава и през свободното си време.Не обича да е сам.Така ли е?

# 194
Пит, отЛунатадоЮпитер   bouquet

Наистина е контактен човек, шегаджия, добър и стойностен, но пък в любовта е ... как да се изразя и аз не зная. Някак затворен, не допуска лесно момичета до себе си. Явно, за да има сериозна връзка, девойката трябва да е по-специална  Whistling Laughing  И в миналото е имал недоразумения с родителите си.   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт