Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Пит, отЛунатадоЮпитер   bouquet

Наистина е контактен човек, шегаджия, добър и стойностен, но пък в любовта е ... как да се изразя и аз не зная. Някак затворен, не допуска лесно момичета до себе си. Явно, за да има сериозна връзка, девойката трябва да е по-специална  Whistling Laughing  И в миналото е имал недоразумения с родителите си.   ooooh!

Според моите съвсем скромни познания относно любовта си описала точно така,както влияе Венера в рак.Но по напредналите да кажат все пак,със сигурност не е толкова просто.

# 196
Да не забравяме, че е и Близнаци все пак Laughing  Такива мъже ценят свободата си, не се дават лесно Crazy Peace

# 197
  • SF
Аз казах ли ви, че днес фирмата, в която работех затваря врати. Сега наистина звездите трябва да са с мен.
Или пък да ме учите:) Ще ми трябват доходи. Simple Smile

# 198
Esmee
честито, ретроградният Плутон те отърва хората, които не понасяш
надявам се да имаш варианти...
чакай намесата на Сатурн през Февруари, която според мен ще ти отвори много врати

# 199
  • SF
Ооооооооооооооо не мога да чакам до февруари! От утре почвам да търся нова работа. Как до февруари!
Февруари може да има промяна, да кажем, но до февруари трябва да намеря работа.
Иначе да, точно това си казах, че ми се е махнало от главата едно голямо зло.
Ето сега, шефът си тръгна, без да каже едно скромно "чао". Глупак!

# 200
Наистина нямате изчитане Simple Smile
Как ви се отразява ретроградната Венера?
Аз поръчах да ми донесат книги за начинаещи, но за съжаление май има само тези на Алена и тях са ми взели. Все трябва да се започне от някъде.
Мислех да ви попитам, какво ви е мнението за Гал Сасон? Аз имам негови книги, но не съм ги чела задълбочено. Миналата година ходих на негов семинар, но не останах много доволна. Казах му, че ще му пиша за хороскоп, но така и не се свързах с него за това. Знам, че е доста директен и общо взето всичко ти казва, дори и лошите неща.

# 201
Ооооооооооооооо не мога да чакам до февруари! От утре почвам да търся нова работа. Как до февруари!
Февруари може да има промяна, да кажем, но до февруари трябва да намеря работа.
Иначе да, точно това си казах, че ми се е махнало от главата едно голямо зло.
Ето сега, шефът си тръгна, без да каже едно скромно "чао". Глупак!

имах предвид, да очакваш помощ от планетите тогава
късмет

# 202
Moмичета,петък,31.07 е явлението "синя луна"  http://dnes.dir.bg/news/sinja-luna-19427623

Нещо специално от астрологична гледна точка във връзка с влиянието ?

# 203
  • SF

имах предвид, да очакваш помощ от планетите тогава
късмет

Благодаря за пожеланието. Планетите ще ми се наредят и преди това. Ще ви се похваля много скоро с хубава и интересна работа. Тези планети нещо се бяха разджуркали през последните няколко години и ми донесоха много премеждия. Наистина огромни загуби. Време е да се поподредят малко и да ми сторят път, по който да вървя напред. Благодаря на Плутон, ако той е причината. Дано скоро да благодаря и на друга планета, която ще довърши делото на Плутон да ме махне от там и другата да ме сложи на мястото ми.
Вие първи ще знаете, естествено! Simple Smile  Hug

# 204
  • в 1001-та нощ
Аз ти писах, ама ще повторя - сега ти е времето да действаш - имаш слънце, меркурий, венера и юпитер в 10 дом - какво повече - само марс предстои да влезе  Mr. Green

Moмичета,петък,31.07 е явлението "синя луна"  http://dnes.dir.bg/news/sinja-luna-19427623

Нещо специално от астрологична гледна точка във връзка с влиянието ?

Нищо особено - просто 2 пъти пълнолуние за един календарен месец  Mr. Green

# 205
  • SF
Да, 10-и дом, е домът на кариерата, така ли? Той сега ми е пълен!
Искам да направя една примерна натална карта, на която да напиша кой дом гледате, за да си отговорите на определени въпроси (примерно зачеване, брак, работа, здраве), управителите, както и примери за аспектите. Аз ще я направя като картинка, но ми трябва консултат, чиито знания да ползвам.

# 206
Елч, да, много пъти съм отваряла картата на този ден. От бавните транзити се набиват на очи: тр. юпитер квадрат плутон, тр. уран опозиция плутон, тр. плутон в опозиция със слънце, тригон с марс, квадрат плутон, съвпад асц. Има и точен съвпад на транзитно слънце с марс.
Есмее, много е хубаво, че си се освободила от това място, ти беше споделяла, че не се чувстваш добре.
Аз искам да попитам и другите начинаещи как се чувстват, гледайки предстоящите транзити? Аз по принцип съм човек, който се страхува от бъдещото (Грийн беше написала много хубаво да се гледа 4. дом за това дали човек е щастлив, моят хирон е на IC), и едновременно изпитвам интерес и страх, който се опитвам да подтискам. В описанията на транзитите все пишат накрая разни хубави неща как фениксът се раждал от пепелта и т.н., но все пак...

# 207
Ами мен текущите транзити лекоооо взеха да ми отхлабят нервното напрежение. Иначе бях бомба със закъснител или без дори. Но днес от обед откакто пълнолунието е факт леееко се успокоих. Дано по - нататък още ме отпусне, защото ме удари страшно много в нервната система. А пълнолунието е във Водолей - имам водолей в 7ми дом по натал, отделно Меркурий, Юпитер и асцендент в Лъв  Shocked

# 208
  • SF
Мене ме уволниха навръх пълнолуние, така че, аз печеля състезанието Кой е най-кофти!!! Simple Smile)))

# 209
Пълнолунието- в точен съвпад с наталния ми Юпитер в 6ти дом. Не само че бях свръх чувствителна през изминалата седмица, но и нощните ми кошмари се завърнаха...Мислех си, че съм преработила вече някои емоции, но май не съм Rolling Eyes
Имате ли вече впечатления от  влиянието на ретроградната Венера? Очаквам с любопитство съвпада и с Юпитер Simple Smile
При мен засега Венера се проявява с 3 обаждания от хора с които нямам контакт от години, не са бивши любови, просто стари познанства.

Общи условия

Активация на акаунт