Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
И на мен напълно неочаквано ми звънна днес бивша колежка просто да ме чуе, нямаше да сподели нищо ново. Отделно - връщам се на работа след отпуск по майчинство.

# 211
Мене ме уволниха навръх пълнолуние, така че, аз печеля състезанието Кой е най-кофти!!! Simple Smile)))

Esmee, нали знаеш, човек като губи не знае какво печели и обратното.  Пожелавам ти бързо да намериш работа, където да се чувстваш добре  Hug

# 212
Здравейте!

Много бих се радвала, ако някой може да погледне и за мен какво ме чака, дали добро, дали зло.........Мног имам нужда да знам бъдещето си.  Sad Praynig

12.03.1984г.  22:30  гр. Берковица

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 22:53 от polina

# 213
Есмес, сатурн е в скорпион и той чисти всичко, което не трябва да е в живота ни. Недей съжалява.

# 214
Мене ме уволниха навръх пълнолуние, така че, аз печеля състезанието Кой е най-кофти!!! Simple Smile)))

Какви аспекти имаш към 6 и 4 дом ?

# 215
  • в 1001-та нощ
Esmee  Hug аз правех намеци, но не исках да съм директна, за да не е провокация - но съ доволна - крайно време беше да се случи Simple Smile

При теб пълнолунието е в 10 и 4 дом - съвсем точен момент  Peace

Хубаво е, че и новолунието на 14 август ще е в твоя 10 дом  Peace Екшън бейби, както казах  Hug И Юпитер и Венера и Марс и Слънцето ще бъдат в 10 дом, дерзай не се май Simple Smile

# 216
Момичета спешно имам нужда да разбера дали на дадено лице му е "писано" да работи в чужбина! Данните са : 13.05.1988 05:30 гр.  Търговище
Благодаря!

# 217
  • София близо до Витоша
Аз ти писах, ама ще повторя - сега ти е времето да действаш - имаш слънце, меркурий, венера и юпитер в 10 дом - какво повече - само марс предстои да влезе  Mr. Green

Moмичета,петък,31.07 е явлението "синя луна"  http://dnes.dir.bg/news/sinja-luna-19427623

Нещо специално от астрологична гледна точка във връзка с влиянието ?

А когато имаш Черна Луна в 10 дом?

Нищо особено - просто 2 пъти пълнолуние за един календарен месец  Mr. Green

# 218
  • София
Нямате изчитане  Crazy
От три дни се опитвам  Joy
Брадли Купър какво му има на квадрата Слънце-Марс  newsm78 и аз съм с такъв  Rolling Eyes
 Елч какво гледаш за забременяване с лекарска помощ? На мен астролог ми е казвал че го имам и ми стана любопитно Simple Smile

Аз също съм със Слънце в 12 дом и наистина имам нужда да се уединя, хич не обичам многото хора. И да баща ми е липсвал от живота ми, разболя се като бях на 13 и като бях на 18 почина  Rolling Eyes
Аз пък да си кажа това пълнолуние много добре ми влияе, като изключим безсънието Simple Smile цяла седмица не съм се спряла, а днес бях толкова екзалтирана, позитивна и нахилена, че чак околните ми се дразниха (на работа всички са едни лимонениии), а и аз рядко съм такава  Crazy а пълнолунието ми е широк съвпад с АСЦ, Венера и Меркурии в първи дом, опозиция натална луна, квадрати Сатурн, Плутон и Юпитер, тригон марс секстил Уран (демек почти всичко) Mr. Green

Вихрогонче надявам се вече си добре  Hug

Аленка и аз се бях ровила да търся за сексуалността преди няколко месеца, ама нещо това което намерих не ми хареса какво значи в моята карта и се отказах  Joy

На някой ако му е интересно за отношенията Слънце-Плутон в натала, на мен ми допадна как е написано и за мен е доста вярно:
http://astroarena12.blogspot.com/2014/06/sun-pluto-aspects-force … f-nature.html?m=1

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 01:02 от Lailah

# 219
  • SF
Много сте мили всички! Много! Усмихвам се в момента и нямам търпение да ви напиша колко мили и добри сте.

Ние всички се шегуваме с "уволнението". Всъщност фалирахме и ни съкратиха всичките. От днес 150 човека сме на борсата.  Карай! И без това не ми се плаваше на потъващ кораб и не бях щастлива там. Предложиха ми продължение, лично, персонално. Днес благодарих за предложението. Нямам работа повече там. Я се закрепят още малко до Нова година, я преди това спукат и последната гума.

Какви аспекти имаш към 6 и 4 дом ?

marbeq, аз на такива въпроси не мога да отговарям. Laughing В наталната карта или в момента какви аспекти имам? Алена твърди, че са някакви хубави аспектите.

Скрит текст:
Ще видим след няколко месеца. Сега съм се приготвила за хубава августовска почивка-бонус. Работехме в намален състав и трябваше да работя по 12 часа на ден. Обичам лятото и се бях приготвила да го прекарам като в затвор. Сега чувствам, че се разминах със затвора и ако на някой му се пие кафе с мен - свободна съм!!!!! Ще пием кафе в жегата Simple Smile Ще ходя (другия бонус!) на концерт на Роби Уилямс, ако си намерим къде да спим в Бургас. Иначе щях да го гледам през крив макарон, независимо от аспектите в домовете, които отговарят за купона и летните емоции. Ако някой има идея за апартамент в Бургас и наоколо, споделяйте на лични. Днес ни предупредиха, че всичко за Спирита е ангажирано, а аз на палатка няма да отида. Ей такива някакви хубави неща планувам.
Ако след няколко месеца, когато лятото ще си е отишло, още чакам планетите да се подреждат и Сатурн да се разкара, ще има да ви плача и да ми копирате сегашните ваканционно-летни-концертни постове, за да видя колко самонадеяна съм била и как съм си вярвала... C'est la vie!
Сори за спама, ама ретроградната Венера така ме предразполага. А и днес имах флирт със забранен човек - постъпка, за която вече съжалявам. Не започна от мене, но не му казах да се разкара, а си поиграх малко.

# 220
  • София
Есме хубаво е че си положителна  Party
За Роби благородно ти завиждам  Mr. Green и аз много исках да отида ама няма с кой  Cry
За флирта аз като една жена с ретроградна венера във водолей да кажа че нищо не е , тез нища са позволени и нужни за здравето на връзката Joy

# 221
Цитат на: Lailah
За флирта аз като една жена с ретроградна венера във водолей да кажа че нищо не е , тез нища са позволени и нужни за здравето на връзката Joy
И аз с натална ретроградна Венера в Овен казвам същото  Peace

# 222
Здравейте, момичета!

Есме, всяко зло за добро! Хубаво е, че го приемаш от положителната страна. Успех!
Снощи при мен имаше лек трус. Казвам лек, защото този път успях някак си да погледна малко по-трезво и си казах, че насила хубост не става и каквото и да се случва, може би пък е за добро.
Иначе като цяло съм ок, имам много работа, което за мен е добре на този етап. Развали ми се лаптопа и само от тел мога да пиша.
Скоро ще идвам към България и съм радостна от това.  Hug

# 223
На някой ако му е интересно за отношенията Слънце-Плутон в натала, на мен ми допадна как е написано и за мен е доста вярно:
http://astroarena12.blogspot.com/2014/06/sun-pluto-aspects-force … f-nature.html?m=1
На мен ми беше много интересно, благодаря ти   bouquet
Аз имам опозиция Слънце-Плутон и чак на Сатурновото си възвръщане осъзнах, че мога да приема всичките си вътрешни демони и как реално с позволението ми да съществуват, започват да работят в моя полза и всъщност от там идва най-голямата ми вътрешна сила, за която се говори в статията.

# 224

Брадли Купър какво му има на квадрата Слънце-Марс  newsm78 и аз съм с такъв  Rolling Eyes

квадратите принципно са напрегнати аспекти
в случая дава много енергия, борбеност, агресия
може да сте избухливи и импулсивни

Общи условия

Активация на акаунт