Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
Пълнолунието- в точен съвпад с наталния ми Юпитер в 6ти дом. Не само че бях свръх чувствителна през изминалата седмица, но и нощните ми кошмари се завърнаха...Мислех си, че съм преработила вече някои емоции, но май не съм Rolling Eyes
Имате ли вече впечатления от  влиянието на ретроградната Венера? Очаквам с любопитство съвпада и с Юпитер Simple Smile
При мен засега Венера се проявява с 3 обаждания от хора с които нямам контакт от години, не са бивши любови, просто стари познанства.

При мен точно на самото пълнолуние ми стана супер любовно - бяхме на плажа, връхлетяха ме едни мисли, чак си ги записах - е, после, като отворих да препрочета - видях, че е било на връх пълнолунието  Embarassed Embarassed Embarassed

Пълнолунието ми беше в 5 дом  Peace Преди това и новолунието ми беше там - усещам механизма, както е описан по дебелите книги Simple Smile

Ретроградната Венера, активира доста бивши, наистина. Те реално винаги са си били активни, само, че някак ги пусках по между другото и нямах сетива за странични връзки. Докато сега, в следствие разни скорошни обстоятелства ги отразявам, че се и закачам  Rolling Eyes

Ще видим какво ще излезе - още месец остава Simple Smile

# 226
Ха, сега погледнах, че и на мен пълнолунието ми се е падало в 5-ти дом, че даже в съвпад с Юпитер. До момента нищо интересно не отчитам, ще видим след няколко дни какво ще е. А съм си и в родния град от няколко дни, очаквах срещи с хора от миналото, но уви - нищо, явно нямам сметки за разчистване  Sunglasses

# 227
  • в 1001-та нощ
Виж къде е било новолунието Simple Smile

При пълнолунието е хубаво да се завършват вече започнати неща. При мен предстои да се реализира нещо, което започна Simple Smile

Гледа се последното затъмнение и после се проследяват аспектите на лунациите към него Simple Smile

Къде ти се пада затъмнението и къде последното новолуние?

# 228
Значи, много странно, затъмнението е било в 1-ви дом, но не на Асц, а по-скоро в края на 1-ви дом. А Новолунието в 10-ти, но пак не на МЦ, а по-скоро в края на 10-ти дом .  newsm78

# 229
  • в 1001-та нощ
Значи, много странно, затъмнението е било в 1-ви дом, но не на Асц, а по-скоро в края на 1-ви дом. А Новолунието в 10-ти, но пак не на МЦ, а по-скоро в края на 10-ти дом .  newsm78

Предположих, че е било по оста 4/10 дом - щом си се прибрала в родния град Simple Smile

Аз пък за първи път си пуснах солар в астро.сом. Понеже ми е за първи път и не бях наясно какво правя - вместо за миналата съм пуснала за идната година 2015/2016г и О, Боже! Първото, което виждам е Венера на Асцендента  Crazy Crazy Crazy

Като се има предвид, че ноемврийското новолуние ми се пада върху Венера, този солар - направо ме разби.

После пуснах един солар за 2014/2015г - активен 4 дом - по майчинство  - съвсем в реда на нещата.

Погледнах опциите и видях, че мога да заредя солар и натал с домове. В него виждам, че за 2015/2016г  2 соларен дом ляга на 10 натален - там са ми слънцата - би трябвало работата да ми донесе материално благополучие, нали?

Аз и от прогресиите гледах, че МС (прогресивен) сменя знак - от Козирог - влиза във Водолей и очаквам раздвижване Simple Smile

За любовта - вероятно ще се предам - с всички аспекти - какво ми остава - виждам, че в 5 соларен дом - Уран прави съвпад с натален Юпитер

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 230
  • Варна
Много сте бързи начииииии... добре, че е съботата,
че да имам малко време  за дочитане.

Esmee честита свобода  Hug

Ретроградната Венера  ми се отразява само на сънищата
- брутално еротични. Стари любови не са ме нападнали,
ама усещам  фриволност в поведението и на околните.
Много ми е интересна темата за възвратите на "тежките"
планети. Сега ,чета и ровя, ама не мога да се ориентирам
как ще ме нападнат ... в следващата година, според астрото:
Цитат
42 ГОДИНИ. Опозиция на транзитен Уран с натален Уран. Растящ квадрат на транзитен Нептун към Нептун от наталната карта. Опозиция на Юпитер с рождения Юпитер.

Въпрос: може ли да се погледне карта на човек, без град
на раждане само с държава и час, дата.. доколко ще е показателна?!
Моля, момичета, ако можете да погледнете мъж 03.08.1972 02:45ч.
Узбекистан, за град предполагам Ташкент  солар евентуално   Praynig

# 231
Класическите транзити на кризата на средната възраст: плутон кв. плутон (36-42), нептун кв. нептун (ок. 40), връх уран опозиция уран (ок. 40-42), сатурн опозиция сатурн (44г.)
На мен сега ми предстои възвратът на възлите.

# 232
  • в 1001-та нощ
evil, все пак внимавай в любовната картинка Simple Smile Венера 3 пъти ще мине над Вертекс, а после и Юпитер и всичко това в 7 дом Simple Smile

За карта без град - ще трябва да се въведат координати за дефиниране на домовете  Peace И неточност ще има в това отношение - да си имаш едно на ум  Peace

Относно възвратите на тежките планети  кои имаш предвид - Юпитер и Сатурн ли? Юпитер обикаля за 12 години - има време при теб Simple Smile Сатурн на 28-29г .... а Уран  на 84г ... в един човешки живот - може да не се доживее Simple Smile

# 233
И при мен пълнолунието ми беше по оста 5/11 дом - в секстил с Луната Г10 и тригон с Уран - Г5.
От сутринта имах повече комуникации със сина,а след обяд се видях с приятелка.

# 234
  • Варна
Е, нали ще правя 42г. скоро, че съм се закахърила,  Laughing
младо гадже ли да хвана или да скоча в червено, спортно
возило... пък може и двете, все пак криза на средната
възраст ме чака трябва да има драма  Mr. Green
Аленка, любовната картинка казваш хъм... с моята карта
дето предполага няколко брака, викаш да съм внимателна  Wink
За въпроса ми за карта без град... предполагах, че ще е нещо
такова отговора... после пък се сетих, че по време на раждането,
то си е било държава Русия, а републиката е била Узбекистан...
та съвсем май се заплитат нещата  Thinking

# 235
  • в 1001-та нощ
marbeq, ти разглеждаш ли соларите?

evil  Hug няма значение каква държава е било преди и каква сега. Аз бих постъпила по следния начин - поглеждам държавата на карта - избирам или столицата или населено място по средата и зареждам тези координати.

Пробвай да попиташ къде е роден Simple Smile Завоалирано Simple Smile

# 236
  • Варна
Хич, няма да завоалирам направо ще си питам,
че ми е любопитно. Интересна личност е ...
То и солар като хората ще е трудно да му се направи...
предвид, че живее по света и у нас, а за солар настоящото
местожителство се слага. Направо се отказах  ooooh!
Благодаря Аленка.

# 237
  • в 1001-та нощ
Е, ти пък сега  Crossing Arms Можеш да го питаш от кога не е празнувал рождения си ден там, където е роден - така ще завъртиш около това къде е роден и къде е бил на последния си РД  bowuu

Интересен ти е, ами поиграй си пък  newsm76

Аз пък открих "топлата вода"  Mr. Green Laughing Все се ядосвам, че по сайтовете няма карти на дирекциите и се чудех какви са тези solar arcs. Тъкмо имам време сега - влизам да прочета нещо - ами това били дирекциите  Laughing Laughing Laughing Стопли ми радиатора - относително навреме Simple Smile

И веднага си изрових една ката за натал, прогресии и дирекции. Дирекционната ми Венера е на градус от Слънцето. Правя струвам - все около Венера ровя  Mr. Green bowuu

# 238
marbeq, ти разглеждаш ли соларите?    Да,искаш нещо да обсъдим??! С удоволствие.

evil  Hug няма значение каква държава е било преди и каква сега. Аз бих постъпила по следния начин - поглеждам държавата на карта - избирам или столицата или населено място по средата и зареждам тези координати.

Пробвай да попиташ къде е роден Simple Smile Завоалирано Simple Smile

# 239
  • София
Lightworker и аз след сатурновия възврат усетих тази промяна, при мен аспекта е квадрат та още смилам нещата  Rolling Eyes
Брадли Купър, Марса ми е във Везни не е много силен (но е на трон по дом) честно казано този квадрат ми е най-безпроблемния, почти не го усещам  Rolling Eyes

Момичета с неретроградни венери в натала,откакто венера се обърна само за любоя говорите  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт