Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 194
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Esmee, хайде и аз на опашката Simple Smile

Странно е с този "мързел", както го наричаш - куспидата на 6 дом е в Овен и очаквам да си казармено дисциплинирана Simple Smile Да имаш енергия и взривна сила Simple Smile

А куспидата на 10 дом е в Лъв, Слънцето е в 1 дом, т.е. изявен лидер, обичаш да ти се чува думата и да се уважава. Да се изявиш и да е аплодирано Simple Smile

Добавям и "реклама"  Peace

Не бих казала, че ти е призвание, но е работа Simple Smile

# 391
  • SF
Сигурно е много хубаво да умееш толкова неща. Hug Аз нямам нито един творчески талант. Единствено нога да готвя и то не всичко.
Защо не работиш това, в което си най-добра? Имаш толкова много възможности.

Хубаво, хубаво... колко да е хубаво!!! Къде да кандидатствам за цветарка, да правя гривнички, да рисувам картички, за поетеса....?!!? Ти представяш ли си какви пари се изкарват от тези неща? Заплата за момиче в цветарски магазин - 350 лева, без осигуровки, плюс каквото си изкара по празниците като % от продажбите за 16-часов работен ден. Това е работа за студентки.
Хубаво е, че ги мога тези неща. Само приятели се възползват. На всички абитуриентки съм им налепила камъни по роклите, чантите и обувките. На всички, които са мои познати, разбира се. Рисувам картички, опаковам подаръци... За приятели и техните братя и сестри.
С тези умения мога и маникюристка да стана.
Който може много неща, не може нищо! От мене да го знаеш.

# 392
Точно преди 2 страници е картата ми.
Скрит текст:

Да гадем - щом няма жокери - в сферата на държавни,военни дела.Имаш силно желание за самостоятелност в работата.Честно и благородно отношение към задълженията си.

# 393
  • Sofia
Организатор на светски изяви? /куспидата на 10 дом в Лъв/
Извинявай, че не съм я видяла, Есме.
Просто съм вкъщи и правя 1001 неща наведнъж и съм се разсеяла нещо...  Hug

# 394
  • София
Есме, а влече ли те да работиш с деца или в сферата на образованието - може би началното?

# 395
  • SF
Ами.... да. Бих била добър учител. "Преподавам" на познати - математика и английски. Не печеля пари от това. Просто ме молят.
Като малка си играех на учителка по география и това ми беше любимата игра. В резултат съм като енциклопедия по география. Тогава нямаше Гугъл и помнех всичко наизуст.

Хора, нуждаете се от жокер.
Аз категорично не съм лидер. Аз съм обратното на лидер. Аз съм антилидер. Само не военна и други такива организаторски и бизнесменски. Не мога да продам 1 карфица.
Искам професия, свързана с пътуване. Ама моята не е.

# 396
  • в 1001-та нощ
По моя пост нищо не коментира  Crossing Arms Sad

Втори път - реклама  Mr. Green

# 397
Момичета, качвам и моята карта във връзка с професиите. В процес на професионално преориентиране съм, ще ми бъде интересно да чуя мнението ви.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 13:20 от Fermina Daza

# 398
  • София
Ами.... да. Бих била добър учител. "Преподавам" на познати - математика и английски. Не печеля пари от това. Просто ме молят.
Като малка си играех на учителка по география и това ми беше любимата игра. В резултат съм като енциклопедия по география. Тогава нямаше Гугъл и помнех всичко наизуст.

Хора, нуждаете се от жокер.
Аз категорично не съм лидер. Аз съм обратното на лидер. Аз съм антилидер. Само не военна и други такива организаторски и бизнесменски. Не мога да продам 1 карфица.
Искам професия, свързана с пътуване. Ама моята не е.

Интересно, с това слънце в 1-ви дом и купсидата на 10-ти дом в Лъв - би трябвало искаш да грееш, да се забелязваш и да имаш ръководен пост.

# 399
Ти имаш добре поставена карта за чужбина. Не си ли мислила да заминеш? Имаш много показатели в картата за чужбина? Не случайно география ти се е отдавала.

# 400
  • София
Момичета, качвам и моята карта във връзка с професиите. В процес на професионално преориентиране съм, ще ми бъде интересно да чуя мнението ви.

Аз не мога да я отворя.

# 401
Ако си в България с този стелиум в 12ти дом ти никога няма да развиеш до край своя потенциал. Освен това У4 е в 12ти, пак чужбина дава.

# 402
  • София
Вече я виждам.

# 403
  • SF
По моя пост нищо не коментира  Crossing Arms Sad

Втори път - реклама  Mr. Green

Ми.... не. Нямам нищо общо с рекламата като професия.
Много съм дисциплинирана, Алена. Военните неща и казармените не са ми близки. Даже ми е насадена някаква омраза към тези неща. Но съм много отговорен човек. И много държа на тези неща.
Лидер никога не съм била. Доминираща личност съм, но другите личности по-скоро ми се дразнят, отколкото да ме признаят за лидер. Аз съм от тези, които стоят и чакат някой да ги хареса, да ги забележи, да ги признае. Сама никога не тръгвам към другите. Срам ме е.

Ако си в България с този стелиум в 12ти дом ти никога няма да развиеш до край своя потенциал. Освен това У4 е в 12ти, пак чужбина дава.

В България съм и да, недоразвита съм.
Мечтата ми е била винаги да съм чужденка. И много харесвам чужденците. Сега... сещате се кои чужденци. Не тези от Ангола.

Ти имаш добре поставена карта за чужбина. Не си ли мислила да заминеш? Имаш много показатели в картата за чужбина? Не случайно география ти се е отдавала.

Току-що отоговорих и на този въпрос. Категорично ме влече. Много съм искала да замина. Никога не съм имала шанс, а без готов шанс, не съм се борила за това. Не съм искала да е на всяка цена - със спане по гари и под мостове. Нещо "наготово" не е имало. Не стана. Още не съм загубила надежда.
Любовта към географията се дължи точно на това. Изучих държавите наизуст - така и така не можех да ги видя, поне да ги знам! Искам да пътувам!!
Много искам да не живея в България. Но не на всяка цена. При липса на по-добра възможност и дом от този тук, оставам тук.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:11 от Esmee

# 404
Имаш ли роднини или приятели в чужбина? Можеш да отидеш при тях и там да започнеш работа?

Общи условия

Активация на акаунт