Перилни препарати и омекотители - 32

• 65 518
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
За количката - веро или  натъркай със сапун , като постои малко с мека четка и готово.

# 631
  • София - Рим и обратно
Не може ли да се изпере в пералнята? Бутах всички тапицерии  на количките директно вътре и излизаха като нови.

# 632
Гес, имаш ли информация защо P&G изтеглиха Ариел таблетки?

# 633
Със сигурност не знам, но предполагам, че защото не се продават добре. Обикновено това е причината освен в случаите, когато прахът прави дупки по долното бельо на хората, а с таблетките на Ариел не ми е известно да е имало подобен проблем.

# 634
Дупките по бельото са запазена марка на Unilever.

# 635
  • София
Да попитам,че не помня Диксан в Гърция от класа на Персил в България ли беше или се бъркам?

# 636
  • Стара Загора
veka, да, от класа на Персила е, а ако е на промоция още по-добре. Хубав е.

# 637
  • София
veka, да, от класа на Персила е, а ако е на промоция още по-добре. Хубав е.

Благодаря!   bouquet Има промоция, пък и тук си купих и го ползвам и съм много доволна. Peace

# 638
  • София
Гес   bouquet

Има ли разлика между Ленор спринг с картинка момиченцето и с картинка цвете /за 54 пранета/ ?
Различен дизайн на опаковката ли е само, заради различните държави newsm78

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 15:35 от мама Меца

# 639
  • София
Здравейте Simple Smile
Понеже нямам възможност да изчета всички теми, макар и да прочетах доста страници до момента, не нанамирам отговор на въпроса си, та ако някой знае Ариел и Диксан еднин и същи преперат ли са и къде мога да намеря информация и за други прахове, примерно Персил, Тайд?

# 640
  • сред маслини и портокалов цвят
Гес   bouquet

Има ли разлика между Ленор спринг с картинка момиченцето и с картинка цвете /за 54 пранета/ ?
Различен дизайн на опаковката ли е само newsm78

Този с цветето е ocean fresh. Spring е в опаковки за 14, 23, 37 и 57 пранета. Ocean fresh e за 21 и 54 пранета. На мен ocean fresh ми допада повече. А новият spring пък се различава значително от стария.

# 641
Здравейте Simple Smile
Понеже нямам възможност да изчета всички теми, макар и да прочетах доста страници до момента, не нанамирам отговор на въпроса си, та ако някой знае Ариел и Диксан еднин и същи преперат ли са и къде мога да намеря информация и за други прахове, примерно Персил, Тайд?
Ариел и Диксан не са един и същ препарат, а две марки на различни компании.
Втория ти въпрос не го разбирам. Каква точно информация искаш да намериш? Ако те интересуват марките в различните държави, в първия постинг на темата има таблица по държави.

# 642
Здравейте Simple Smile

на първа страница има таблица, погледни, може и да се ориентираш. но за да отговоря директно, не не са. Ариел е продукт на P&G, а Dixan е на Henkel

# 643
  • София
Благодаря на Guess Who и YoannaM  Simple Smile Интересуваше ме марките в различните държави. Сега погледнах таблицата. Явно бъркам марките даш и диксан Crazy.

# 644
 Гес, явно сме писали отговори заедно   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт