Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Добро утро!

Да, нормално. Може да задържаш вода в организма. Когато има малко килограми за сваляне, става по-бавно. Ако си поставяш нереална цел - също. Организмът е умна система и се съпротивлява. Колко си висока? Върнах се назад и видях, че искаш да тежиш 48 кг. Колко си висока? През тази година си била на монодиета. Това също спира загубата на килограми /имам предвид спазването на диети/режими - тялото се подлага на стрес/.

Нали трябваше през фаза чист протеин да се сваля повече или поне 1 кг надолу ?.?  newsm78

Няма такова нещо.  Peace

Може да се храниш недостатъчно. Пиши, ако искаш, какво си яла през тези дни и колко течности си поела.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 09:23 от smileys

# 166
За съжаление не си водя записки както процедирах при други диети, които бях правила. Всяка сутрин закусвам чаша кисело мляко 0.1% с 3 л трици или ленено семе. Обяда ми е от пил месо, а последните 2 дни предимно телешко, което е варено.Имаше дни през които хапвах извара с 2 яйца. Вечерята е като обяда, а след обед пак си похапвам месце. През тези 5 дни си направих веднъж нещо като мъфини,подходящи за П дни и веднъж  пекох нещо , което трябваше да е сладичко, но не беше Simple Smile .И двете рецепти са подходящи за П дни.Вода пия изключително много,поне 3 л на ден, но това за мен е нормално, аз по принцип си пия мнооогоо вода.

# 167
  • Испания
Това, което виждам е, че храната ти е режимна. Може би количеството е малко. При режима на Дюкан се яде, за да се отслабва. Щом си правила диети, трябва да знаеш, че организмът се съпротивлява още повече, защото "се изморява" от ограничения. Затова и в калкулатора Дюкан е включил въпрос по този повод.

Колко си висока? Какво ти показа калкулаторът?

# 168
Пропуснах да отбележа ,че съм висока 161, на 34г.Забременях между 48-50 кг.Качих доста,но бързо слязох до 66.6.След спорт и други диети стигнах 64кг.Сега се надявам поне до 52 кг да достигна.Веднъж бях писала'' колкото толкова",все пак ми е втора бременост и не съм на 18 Simple Smile

# 169
Вече не спортувам,а калкулаторът ми покаьа 55 кг

# 170
  • Испания
Има различни калкулатори на ИТМ.

Ако искаш, погледни тук:

http://otslabnah.eu/bmi.php#.VeqQWdK8PGc

http://i.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1 … D0%B0%D1%81%D0%B0

Не се обезверявай, храни се режимно, не си поставяй много ниска цел и резултатите ще дойдат!  Hug Питай, ако имаш въпроси.

# 171
Благодаря за отделеното време и внимание.Simple Smile  Далеч съм от мисълта да се отказвам,това е моят режим,обожавам месце Simple Smile  Дано и резултатът да не закъснее . Слъчев и усмихнат ден ви желая.

# 172
Смайлсче, благодаря ти за абсолютно всичко! Накара ме да се почувствам по-добре! Свиквам с мисълта, гледам си сериалите, пия кафенца и се успокоявам. Уикендът ще го прекарам в срещи с приятели и отдаване на кино и литература. Само искам по-скоро да започна някаква работа и да преценя свободното си време, в което активно ще се занимавам с подготовка за следващата година. Heart

bebeshki, според мен смайлсчето е права, като спомена за ниския прием на протеини. Едно време на мен ми помогна, когато имах задържания. Имаше и списък с храна, който бих пуснал, но е някъде из компютъра ми и не ми се търси. Но тъй като тя е услужливо прекрасно чудо, може и да ти го даде. Става въпрос за това, че човек, докато е на този режим, трябва да приема минимум грам протеин на килограм телесно тегло, а за да забърза отслабването... повече грамове протеин. Все едно сега аз съм 79 килограма и трябва да приемам по 79 грама протеин. В 100 грама пилешко филе се съдържат 23 грама протеин. Но аз изяждам по половин килограм пилешко филе на ден, което си е 115 грама протеин и точно така отслабвам. Колкото повече, толкова повече. Протеинът гори мазнините. Така че обърни внимание и на това, а не само ръст и нереални цели.

Хубав ден от мен! < 3

# 173
Lannister, ще се постарая да приемам повече протеин, макар да мисля, че и към момента не е никак малко,но явно трябва повече. Не мисля, че целта ми е нереална, винаги съм била между 47 и 52 кг, но никога не съм била кльощава.Благодаря за съветите, с вас е по-леко и приятно да преследвам целта си.  Simple Smile

# 174
Аз се мотивирам да отслабна по-бързо заради гала вечерите в трета фаза, като, разбира се, ще се старая да не прекалявам. Веднъж в някакъв форум, на който случайно попаднах, докато търсех информация за трета фаза, видях мнението на една женица, от което ми прилоша. Копирам го тук, за да видите и вие.

''Здравейте!
Вчера мисля че попрекалих с третата си гала вечеря… Sad
Доста пъти прочетох какво се казва в книгата по въпроса и ужасно ме е страх че съм се провалила на най-дебилното място:(
Та провиненията ми бяха:
може би около 400 грама пуешки деликатес
300 руска салата
половинка кебапче
110 грама шоколадова паста и за капак 50 грама шоколад…

Интересно ми е дали някоя от вас е правила нещо подобно и какви са били последствията, защото се чувствам ужасно! Sad''

Мацка, не се сърди, ако си сред нас, но не е редно.

И в този ред на мисли, ми се ще да попитам за една примерна гала вечеря, дали би било нормално следното меню: малка пица куатро формаджи (най-любимата ми) и дори не цялата; френска нуга или сладолед за десерт.
Подготвям се още отсега. А и ми действа мотивиращо, най-вече мисълта за френската нуга. Не ме убивайте...

# 175
  • Испания
Накара ме да се почувствам по-добре! Свиквам с мисълта, гледам си сериалите, пия кафенца и се успокоявам. Уикендът ще го прекарам в срещи с приятели и отдаване на кино и литература.

Бравооооооо!  smile3501 smile3501 smile3501

Точно така. Това е начинът за справяне. Гордея се с теб.  Hug

Имаше и списък с храна, който бих пуснал, но е някъде из компютъра ми и не ми се търси.

Това ли?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20305894#msg20305894

И в този ред на мисли, ми се ще да попитам за една примерна гала вечеря, дали би било нормално следното меню: малка пица куатро формаджи (най-любимата ми) и дори не цялата; френска нуга или сладолед за десерт.

Да, нормално е.  Peace

# 176
Здравейте! Проблемът с галите идва в последствие, въпреки че си наясно какво не трябва да се прави, но продължаваш да "изневеряваш"...голямо изпитание си е на моменти Simple Smile
Аз варирам между 61-63кг. Карам нещо като 3+,защото ако спазвам стриктно 3-та смъквам по 1кг. на седмица. В момента имам проблем с кривито огледало - чувствам се дебела, но въпреки това се старая да поддържам 63кг. Болен мозък...

# 177
Добро утро Simple Smile  Днес е чудесен ден за мен Simple Smile Бързам да се похваля.Най-накрая видях така жадуваната петица Simple Smile Тази сутрин кантара ми показа 59.9 хи-хи-хи.Важното е ,че има 5 отпред.Мноогоо съм щастлива Simple Smile Хубав ден и на вас пожелавам от сърце.

# 178
Браво Бебешки ! Много се радвам, че петицата се е показала  Simple Smile Аз преустанових диетата на Дюкан, но продължавам да ви чета. Просто смятам, че в сезона на плодовете и зеленчуците е грехота да ядеш само месо. Сега наблягам на кисело мляко и плодове и зеленчуци.

# 179
  • Испания
Добро утро!  Simple Smile

Честито, bebeshki!  Hug

Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт