Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания

И? Давай, разказвай!  Rolling Eyes

Да споделя чипса ми от рулца от раци, който обожавам от мнооооооооооого време:

# 151
Здравейте дюканки! Как са нещата при вас? Аз нямам с какво да се похваля, стоя си на 71 и чакам да падне 7 -то килце. Задължително ще пробвам чипса, че тези ролца нещо ги недолюбвам още от първия път, когато спазвах режима. Вече взех да кудкудякам от това пилешко, че ми е най-лесно и най-евтино, а и се намира навсякъде.

# 152
Здравейте. И при мен нещата са малко в застой.Стартирах 64, сега съм 60.7, но от няколко дни ги подържам.Аз също вече кудкудякам Simple Smile Много обичам свинско, нооооо.Момичета, снощи си приготвих нещо, което трябваше да е сладкиш , но..... Simple Smile Съдържаше овесени и пшеничени трици,извара,яйца и подсладител,но така и не сладеше ( не, че не го изядох).Та исках да ви питам такива сладкиши мога ли да хапвам всеки ден? Да напомня, че съм още в началото на пътеката,която води до мечтаната фигура Simple Smile

# 153
  • Испания
...Та исках да ви питам такива сладкиши мога ли да хапвам всеки ден? Да напомня, че съм още в началото на пътеката,която води до мечтаната фигура Simple Smile

Можеш, ако не превишаваш 3 с. л. трици дневно, количеството млечни за деня и количеството толерирани продукти.  Simple Smile

# 154
Smileys,благодаря за отговора. Днес продължавам да издирвам рецепти за нещо вкусничко и сладичко и тестеничко Simple Smile , но да е допустимо за режима. Simple Smile  Усмихнат ден от мен Simple Smile

# 155
  • Испания
Smileys,благодаря за отговора. Днес продължавам да издирвам рецепти за нещо вкусничко и сладичко и тестеничко Simple Smile , но да е допустимо за режима. Simple Smile  Усмихнат ден от мен Simple Smile

За нищо.  Simple Smile

Виж в темата ми, има купища рецепти. Всяко наименование в съдържанието е линк. Ето тук има сладки неща /скролни надолу/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951709#msg18951709

# 156
Smileys,адмирации за труда ти. Имах толкова много въпроси от рода на това с какво да заменям дадени продукти и се указа, че си се погрижила за всичко,просто трябва да се порови малко човек Simple Smile Още веднъж, благодарности за положения труд Simple Smile

# 157
  • Испания
Благодаря за милите думи.  Embarassed

Успех!  Hug

# 158
Здравейте и от мен! Днес е моят първи ден на диетата! Правя я за втори път, понеже имах здравословен проблем и си върнах килограмите. Преди 4 години, когато я спазвах, за една година успях да сваля над 40 килограма. Сега имам да ги свалям отново, даже и малко отгоре. Не успях да изчета абсолютно всички коментари в темите от самото начало и не зная, дали някой е свалял толкова много. Но аз съм се амбицирала и съм решена да постигна успех. Ще се радвам да чета положителните ви коментари и да се нахъсвам още повече от вас! Благодаря за приема!  Хубава вечер на всички ви!
 Simple Smile

# 159
Добър вечер на всички!
Аз напоследък нямах много време да се тегля, тъй като днес беше първия кръг в НАТФИЗ (скъсаха ме), но утре ще проверя докъде съм стигнал със свалянето. Мисля, че вече трябва да съм навлязъл в 70-те или поне така се надявам.

Нямам сили за нищо. За това не можех да ви пиша.

Сега ще си събирам парчетата, ще си залепям сърцето и ще се опитам да превръщам пепелта отново в душа. Е*аси, колко драматично звуча, чак ми се гади вече. Нищо. Каквото е такова. Аз целия съм в режим на енергия ''отдаденост към театъра'', така че определено не е края. Но трябва да си намеря работа и да се трудя по-усилено за догодина. Не ставам за нищо. Съжалявам, че ви натоварвам. Имам говорен дефект. И всъщност, ако някоя мацка от вас ходи по другите раздели във форума, дали случайно ще се намери тема за логопедия и по възможност добър логопед в софия, при когото посещенията не са скъпи? Ъгх...

Но ще отслабна.
Ще стана 50 килограма, ако трябва, но ще отслабна и ще вляза.

Motita,
добре дошла сред нас... знам, че ще успееш стига да не се отказваш и да си висиш редовно при нас, че да те зареждаме с допълнително воля. Иначе аз свалих 47.4кг, като се надявам, че вече всъщност са 48.4кг. Утре ще пиша отново, за да кажа.

# 160
  • Испания
Добро утро!  Simple Smile

Не успях да изчета абсолютно всички коментари в темите от самото начало и не зная, дали някой е свалял толкова много.

Да, някои повече.  Wink Добре дошла и успех!  Hug

Ама това какво е?  Shocked Я се стегни! Ти имаш воля за целия китайски народ. Животът не е свършил, напротив, за теб тепърва започва.  Hug

Щом имаш логопедичен проблем, ще го оправиш. Съжалявам, че не мога да ти помогна с препоръка за добър логопед. От доста години съм извън България. Имах позната, която е страхотен специалист, но замина за Италия. Ако разбера за някой друг, ще ти пиша.

Всичко ще си дойде на мястото. Ти само бъди спокоен и следвай плановете си!  Hug Hug Hug

# 161
Мотита, добре дошла. Сигурна съм, че ще успееш отново да свалиш тези кг., много от нас са минали по този път. Успех.
Ланистер, каква е тази цел 50 кг. Че 70 зле ли са. Колко си висок. Как върви спортът при теб? А за НАТФИЗ догодина пак ще опиташ, а през това време може да ти се отвори някоя вратичка, която ще те направи още по-щастлив и доволен.

# 162
smileys, не отговорих веднага, защото се чувствах прекалено зле да говоря с когото и да е. Не знам какво да правя. Чувствам как си пропилявам живота с нищоправене, докато трябва да съм на сцената и да се уча. Работата е там, че горната ми челюст е по-изнесена напред (предполагам обратното на обратната захапка, както там му се вика), но не е чак толкова очеизвадно. Съвсем лекичко. Колкото да си съскам, зъзкам, шъшкам, цъцкам, чъчкам и е*и му майката направо. Още на консултациите ми го казаха. Не се коригира проблема с коркова тапа, а с кибритена клечка трябва да си намествам зъбите и да говоря. Казаха ми, че говоря на диалект, което е абсурдно. Не мисля, че говоря меко. Мама нали живее в Италия и аз съм прекарал много време там, а италианците удължават гласните и съм придобил такова говорене. Навярно там е проблема. Значи чуждите езици такава лоша шега ми изиграват, че направо лошо ми стана. От испанския май нищо нямам взето. Радвам се поне, че ''р'' и ''л'' са ми супер. Ъгх... преживях го, каквото е такова. Но се надявам да не се стигне до хирургическа намеса за челюстта. :/

79.6 бях тази сутрин. Аз напоследък около изпитите и мама докато си беше тук, се хранехме предимно навън, като избора ми по заведения в чисто протеиновите дни се ограничава само до пилешко филенце. И това е. Днес ми е първи ден със зеленчуци. Ще си хапна изпечени яйца с шопска салата и малко пилешко филе имам приготвено в хладилника. Вече дори нямам желание да бъда във втора фаза. След като ме скъсаха и исках да се наям с торта. Изгорете ме на клада, ако щете, ама и аз започнах да се пречупвам. :/

# 163
  • Испания
Lannister, не се размеквай и не позволявай нещо или някого да те пречупи!  Hug

Вероятно знаеш притчата, но все пак:

Имало едно време един баща. Той бил много близък със сина си. Двамата си говорели за всичко, бащата му давал мъдри съвети и го учел как да се справя с трудностите в живота.
Един ден обаче бащата се разболял тежко. Усещайки, че краят му е близо, повикал сина си и му казал:

- Сине, аз си отивам от този свят и вече няма да можем да си говорим и да се съветваш с мен, както досега. Но в онзи голям дървен сандък съм оставил две кутии за теб – едната синя, а другата червена. Ако се случи така, че в живота ти нещата тръгнат много на зле, отвори синята кутия. А когато положението се оправи и всичко стане много добре - отвори червената кутия...

Скоро след това бащата починал, погребали го.
Не се минало много време и работите на сина наистина тръгнали много зле. Тогава той си спомнил за думите на баща си и отишъл до сандъка, взел синята кутия и я отворил. А там имало... навито парче пергамент, на което пишело:

"Сине, и това ще мине..."
И действително, не след дълго работите постепено потръгнали. Всичко се оправило и синът бил истински щастлив. Един ден той отново си спомнил за баща си и за последните му думи. Отишъл пак до големия дървен сандък и взел от там червената кутия. С любопитство надигнал капака и видял, че в нея има подобно парче навит на руло пергамент. Разгърнал го и прочел написаното:

"Сине, и това ще мине..."
И в действителност е така: Всичко минава!
И доброто, и лошото са временни...
Затова нека в трудни дни да не се отчайваме, а в моментите на радост и щастие да не се самозабравяме! Защото... независимо днес къде сте и как се чувствате – "И това ще мине".

Животът ни поставя на изпитания всекидневно. Важното е да извлечем поука за себе си и да продължим напред.

Нищо непоправимо не е станало. Има само едно нещо, което е непоправимо и необратимо.

Имаш сили, имаш кураж, вземи се в ръце!  Hug

Какво ще се случи, ако се наядеш с торта, какво ще решиш и постигнеш? Това е най-лесното: да се оставиш на течението по пътя на най-малкото съпротивление. Ще пропилееш всички усилия, които положи и целият поожителен резултат ще отиде по дяволите. И защо? Това няма да доведе до нищо добро.

Щом с клечка може да се коригира проблемът, значи, не е толкова сериозен. Клечката за зъби при логопедичен проблем е класика в жанра.  Wink

Не се самосъжалявай, а си мисли, че временният неуспех ще те направи по-силен. Погледни от добрата страна: вече знаеш как протича първият кръг.  Wink

Стискам палци да се вземеш в ръце!  Hug Hug Hug

# 164
Добро утро на всички. Аз съм силно притеснена,моля за помощ,нормално ли е това ? След поредните 5 протеинови дни, спазвам режима стриктно, съм + 0.300 г.От може би 6 дни подържах 60.6, а тази сутрин 60.9.Нали трябваше през фаза чист протеин да се сваля повече или поне 1 кг надолу ?.?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт