Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ArhMih добре съм, супер изкарах ударния! Понеже не заложих само на пилешко, а си редувах с телешко и риба и ми се получи. Имам книги с рецепти та днес даже и курабийки хапанах. Добре че съм в майчинство сега че иначе щях сигурно в бързането да ям само пилешко. За дали съм свалила нещо, не знам, утре ще се премеря, дано поне 2-3кг съм мръднала Peace

Абе аз имам един луд съсед, сина му не е женен, над 45 е, и майка ми го тешила един ден еее еди кой се се ожени на 50,еди кой си на 48, и той вика абе хайде цял живот на чуждите ла*на ли ще клечим! Простете ме на израза.  Wink

Та и аз така, знам че има къде по зле от мен, ама не мога с тези които са по зле от мен да се тешя, просто не се чувствам себе си в момента, не съм аз. С НВ-ВМХ пробвах миналата година когато разбрах за ИР, ефект нулев! Не е моята диета просто. И без това втората фаза е подобна а и не смятам да прекалявам с безмазните неща.

Не разбрах тук време разделно ли е настъпило?

# 196
Привет момичета,ударната приключи с резултат -3 ,вкарвам салатите,за сега се чувствам добре.както и преди се е коментирало сега нещата са малко по бавно от преди,а и на мен цел ми са сантиметри,не толкова килограми,а за това ще си трябва търпение Simple Smile е това е от мен за днес   bouquet

# 197
  • София
И при мен са толкова, три четири, вчера подскачах от кеф, 62.700, хапвам вече зеленчуци, и чисто протеинови ще правя няколко пъти в седмицата или колко издържам че много ми идва през ден.

# 198
  • Испания
И при мен са толкова, три четири, вчера подскачах от кеф, 62.700, хапвам вече зеленчуци, и чисто протеинови ще правя няколко пъти в седмицата или колко издържам че много ми идва през ден.

Избери си постоянно редуване, за да не объркваш организма си. В последните години Дюкан посочва като удачни схемите 2/2, 3/3 наред с познатите ни 1/1 или 5/5.

# 199
  • София

Избери си постоянно редуване, за да не объркваш организма си. В последните години Дюкан посочва като удачни схемите 2/2, 3/3 наред с познатите ни 1/1 или 5/5.

Хъм в книгата пишеше че най добре е 1/1 което и според мен е най добре обаче и 2/2 не е зле, ей сега примерно имам гости и не мога PP.

# 200
  • Испания

Хъм в книгата пишеше че най добре е 1/1 което и според мен е най добре обаче и 2/2 не е зле, ей сега примерно имам гости и не мога PP.

"Най-добре 1/1" не съм срещала точно този израз. В първата му книга липсват схеми 2/2 и 3/3, в последните години попромени някои неща. Аз следя най-вече испанския вариант.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

При всички случаи е добре да следваш избраната от теб схема.

# 201
  • София

"Най-добре 1/1" не съм срещала точно този израз. В първата му книга липсват схеми 2/2 и 3/3, в последните години попромени някои неща. Аз следя най-вече испанския вариант.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

При всички случаи е добре да следваш избраната от теб схема.

Ето, черно на бяло. Книгата е от 2013та.Пише си ясно " works best and with least frustration. Wink
Скрит текст:

Допис

в другата книга от 2012та има 4 схеми:

5PP/5PV
1PP/1PV (тук отново описва като най комфортна и подходяща схема)
2PP/7PV
2PP/5 нормални дни диета (Това било за жени които имат слабо торзо и по едро бедро и имат по малко за сваляне)

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 18:44 от Мацето

# 202
  • Испания
Аз ти писах линк с цитат от книгата на български. Имах предвид, че трябва да избереш една схема и да я следваш, а не едната седмица да правиш 2/5, другата 3/4...

Ти си решаваш.

# 203
  • София
Да де ама ти казваш че не си срещала точно този израз, аз ти го показах.  Simple Smile,ясно че ще избера схема.  Wink

# 204
  • Испания
Чудесно.  Simple Smile

Успех!  Hug

# 205
здравейте и от мен,чета ви, започнах Дюкан през ударната фаза смъкнах 3 килограма,но установих че ограничаването на въглехидратите при мен е големият проблем,ако ги огранича-отслабвам,но зпочва този задух с който не мога да се справя.Затова реших да си направя едно въглехидратно зареждане месец -два няма да съм стриктна ,само един или два дни ще си оставя протеинови за да не качвам килограми.Впечатлението ми от режима -харесва ми повече от  ВМ-НВХ допада ми повече и ако бях отначало на него и помен нчмаше да има от излишните ми 10 килца.Не съм се отказала,просто малко ще се позабавят нещата,но ще пиша резултатите.Поздрави на всички и леко слабеене.

# 206
ArhMih, толкова се радвам да те видя! Надявам се отново да започнеш да пишеш по-често във форума. То не, че аз влизам абсолютно всеки ден, но все пак... почти всички старейшини зачезнаха. Ще ви взема короните, ей!  Party Hug
smileys  Hug

Аз си намерих работа и съм много зает, макар че официално ще започвам на 1-ви октомври да работя. Голямо изкушение си е, защото ще работя като продавач в малка семейна пекарна, великолепна просто, типично френска boulangerie. < 3 И с много, много изкушаващи френски макарони около мен и шоколадови саблета, любимите ми кроасани с крем и какво ли не... значи веднъж да вляза в трета фаза и направо ще си взимам гала вечерята от работа! xD
Напоследък нещо нямам особено голям апетит, а и време за готвене. Затова имаше дни, в които наблегнах на овесените трици и киселото мляко. Знам, че може би ви се струва проблемно да хапвам повече от три лъжици на ден, но истината е, че няма задържане или покачване на килограми. На мен ми падна батерията на кантара и не съм я сменил. Един ден има, един ден няма... някъде между 77 - 78 съм, като вече може би 77.
Чакам отговор за триците. Какви са опасностите?
< 3

# 207
  • Испания
Чакам отговор за триците. Какви са опасностите?
Hug
Честита нова работа! И... умната, че изкушението е огромно.
За триците: поемаш повече въглехидрати и по-голямото количество (над 3 с.л.) увлича полезни вещества от организма.  Peace

# 208
Здравейте!
Напоследък никаква ме няма в писанието и в режима... Остават ми 10 дни до края на 3-та, но аз отдавна я напуснах и карам 4-та. Килограмите ми варират - мин. 62,500 / макс. 63,700. Като цяло не изпитвам угризения, но понякога ме обхващат такива и все си мисля, че след някой и друг месец това, че не изкарах 3-та докрай, ще ми се върне.
Влизам в правия път...поне един месец ще карам поправка - 5 дни нормално хранене/ 2 дни чисти П, но започна ли пак да слизам под 62кг. я спирам и тази схема.
В момента е най-добре да наблегна на спорта, но пусто не ми стига времето покрай децата...оправдания, знам си аз  Laughing

Поздрави за новите момичета, които твърдо са се захванали с режима! Успех!
Ланистер, честита работа, но с тези аромати и вкуснотии...става опасно! Ще трябва да се въоръжиш с много воля и в никакъв случай не ги вкусвай, че направиш ли го няма да има спирка...  Hug
Всички, които не са се отчели, веднага тук!!  Hug Hug Hug

# 209
Ще внимавам, ще внимавам... обещавам ви. И на мен ми остава малко до навлизането в трета фаза... колко малко - два - три месеца най-много. Но тогава в гала вечерите няма да имам спиране, кълна се. По хапка от всичко ще ям! Поне толкова може!!!  Sunglasses Hug Hug Hug
Ще се старая да не прекалявам с триците. В началото исках без тях, а сега са ми любимото хранене за деня. В последно време изядох толкова много пилета, че се чудя как не съм се превърнал и аз в такова.  newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт