Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 307
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Здравейте красавици  Heart Eyes

Форума проработил, че и нова тема.  Crazy

1/1 ми звучи добре и по-лесно. Винаги съм била на 5/5 и се чудя дали изобщо ще имам някакъв резултат с 1/1, искам да се понапъна и да сваля още 15кг за важно събитие което предстои, но без да се увличам прекалено като преди.

Гледам Ври е метнала някаква рецептичка, да ви споделя моя сутрешен шейк:
3сл овесени трици
5сл пълни кисело мляко
1/2 чч вода
няколко кубчета лед
ванилия или есенция ягода или друга по желание
стевия
Всичко се разбива в блендера до пухкавост. Пия го сутрин в колата.

Гуш на всички.  Hug

# 211
  • София
Момичета, а протеинов шейк може ли да се пие? Че имам един на ДМ с вкус на ванилия, с подсладител е, с мляко се прави. Мернах някъде из рецептите на Дюкан че даже може към сладкиши да св добавя.

# 212
  • Испания
Момичета, а протеинов шейк може ли да се пие? Че имам един на ДМ с вкус на ванилия, с подсладител е, с мляко се прави. Мернах някъде из рецептите на Дюкан че даже може към сладкиши да св добавя.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22883929#msg22883929

# 213
  • UK
Може протеинов шейк (от ниско въглехидратните), но Дюкан не го предпоръчва като заместител на хранене.
Аз съм пиех във втора фаза след тренировка, но сега по-скоро бих изяла 2 варени яйца за да избегна всички химикали и т.н.

Чух, че Д-р Пиер Дюкан е диетолога на френския президент.  Sunglasses

# 214
  • София
Ясно, аз го пия през няколко дни когато ми се дояде сладко че мирише много хубаво и е сладичко, но не като замвстител на хранене а примерно след обяда след тренировка.  Wink

Оф май и аз прекалявам с триците, обаче ме гони глад за сладко и те са ми единственото спасение, правя си едни курабийки а тях.

# 215
ХАХАХА!
След ядене на кисело мляко 4,5 и пиене на прясно мляко 3,0... снощи бях 79,8 и исках да се самоубия. Сутринта ставам и съм 77,7. Хаха... направо ми се върна желанието за живот!
Но спирам с прегрешенията, че взех да се плаша.
 Hug

# 216
Здравейте и от мен! Аз скоро не съм писала, но това е защото нямам с какво да се похваля. Вече 2 седмици си стоя на 59,9кг. Sad Не съм сигурна дали не сбърках схемата  newsm78 . Може би това ще да е.......Трябваше да редувам 5/5, но много често съм само на П, а после когато трябва да съм ПЗ, пак съм на П, а друг път когато трябва да съм на П, аз похапвам печена червена чушка. Май нищо не се разбра Simple Smile ooooh! Проблем ли е когато редуването е пообъркано- като мен ? Да отбележа, че храната ми е режимна, т.е няма забранени храни, а само пообъркани схеми........

# 217
  • Испания
Проблем ли е когато редуването е пообъркано- като мен ?

Да, защото объркваш организма си /по-точно, метаболизма/. Избира се една схема и се спазва.  Peace Затова и не се препоръчва непрекъсната смяна на схемите.

# 218
Здравейте приятели, обръщам се към Вас с молба за помощ, знам че се е коментирало, а и в книгата мисля че го пише, но в момента нямам достъп до нея,та на въпроса леко съм в застой кой бяха вариантите за разбутване на метаболизма -мисля че беше един ден стриктно само на  протеини ,но може и да съм се заблудила Simple Smile ще съм благодарна ако споделите

# 219
  • Испания
За задържането: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298870#msg20298870

Как да изгорим още 150 калории /макар че ние не броим такива/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 29857#msg19329857

Ускоряване на метаболизма с джинджифил: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878366#msg22878366

Ускоряване на метаболизма с канела: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22879058#msg22879058

Пикантните храни също ускоряват метаболизма.

И все пак: зависи колко време си в застой, колко често прилагаш различни режими /ако не ме лъже паметта ти беше на Дюкан, после мина на друг режим, сега - пак Дюкан/, дали си поставяш реалистична цел... Всичко това влияе.  А един ден стриктно на проетини е всеки протеинов ден. Peace

# 220
Smileys Благодаря,истината е ,че женското око е ненаситно , а когато не виждам прогрес изпадам в лек ужас, установих че задържам от зеленчуците ,ще проследя кои точно как ми действат и ще се вземат мерки   bouquet

# 221
  • Испания
Smileys Благодаря,истината е ,че женското око е ненаситно , а когато не виждам прогрес изпадам в лек ужас, установих че задържам от зеленчуците ,ще проследя кои точно как ми действат и ще се вземат мерки   bouquet

Нормално е да задържаш от зеленчуците. Все пак режимът е стъпаловиден.  Peace

# 222
  • София
Аз също се разочаровах че днес съм само -700 гр за една седмица, но пък си пише че във втората фаза се забавя. А и все пак имам 7кг до true weight. Ама въпреки това май прекалих с триците и не ми беше безмасно месото, та трябва да се коригирам.

# 223
  • Плевен
Привет, момичета и момче!
Уж си взех отпуска да си почина и да се вестна и тук, а не успях! Но пък цялата седмица бях мноого стриктна дюкеса! Фръц! Трябва да започна от по-назад във времето, когато бях решила да похапна някой и друг плод след морската отпуска. И уж само нищо и никакъв плод -два на ден, но нещата отекоха в пряк и преносен смисъл! Започнах едно подуване, едно покачване, едно задържане на вода и отичане на глезени, особено единият... беше ужасно! Имах и други леки прегрешения, но основно беше това с включването на плодовете. Веднага щом ги спрях, нещата се успокоиха и в стомаха, и в глезените, и на кантара. Още имам 1- 1,5 кг отгоре, но бяха станали без време 2-3 кг в плюс! Моето виждане по въпроса е, че като лишим организма за дълго време от някоя храна, после с внезапно вкарване на същата - става голяма непоносимост към нея. Като предозираме пък с друга - може да предизвикаме алергия... Истината е, че на тялото са необходими всички групи храни и макронуклиенти, но с мярка! Отровата е в дозата! Вкарах си в "менюто" и домашна гимнастика. Първите 2-3 дни имах чувството, че никога през живота си не съм я правила и е невъзможно това да се случи... След третия ден си върнах гъвкавостта и стана удоволствие да си я правя. Е, има още много какво да се желае, но поне започнах да си връщам старите добри навици за упражненията. Сега съм 3 дни на протеини и после 4 на П+З. Снощи имах гости. Цял ден шетах и готвих за тях. Няма да изброявам, но аз си бях на салата, вода и месце. Днес не се мерих, но за седмицата махнах 2 кг и това ми е предостатъчно.
Териии, много се радвам да те видя!!! Аааа, специален повод?!? Да не би чернокосият стимул да ти е предложил брак, красавице моя? Много ще се радвам да е така!  Praynig Пий тогава отново твоите шейкове, супички дюкански, почвай пак да майсториш и да представяш великолепните си хрумки тук! И да знаеш, че слабеенето става с участие в темата! Чакаме те да се включваш пак активно! Целувки!
Дани, ами добре правиш, но все пак защо да е цял месец поправката ти? Карай си четвърта вече, както мислиш - с два протеинови дни! Но нали си поддържаш и нямаш покачване на килца - можеш и само с 1 протеинов, абсолютно изчистен. Права си в съветите към нашето момче!
Лени, ама ти направо скачаш в устата на лъва, сладурче! Ще го играеш "как се калява стоманата", а??? Божеее, знаеш ли каква воля трябва да имаш!?! Мммдаа - основен принцип да ти стане - изобщо да не опитваш от артикулите! И си приготви храна от сега. На първи да си въоръжен (с протеинчета) и много опасен! Успех! А това с млякото да не те притеснява! Вечер килцата са винаги с кило повече от сутрешното тегло. И на мен ми се е случвало да сваля даже 2 кг за една нощ от вечерното теглене. Най-редовно ми е да 1 кг. Маслеността няма да ти навреди толкова, колкото си мислиш. Време ти е да минеш в трета фаза. Стига си мъчил организма си. Но щом пък си решил да се вейкосаш и спаднеш да 70 кг... твоя воля! Колко си висок?
Мацето, чудесен седмичен резултат, при това здравословен! Нали си на ПЗ? Зеленчуците водят до малко забавяне, но не се притеснявай! Ще станат нещата, въпреки, че не трябва да отслабваш толкова! Какви месца ползва, та казваш, че не са обезмаслени?
Бебешки, важното е П-дните да не са ти повече от ПЗ-дните! Схемата може да излезе от релси... понякога. А може и тялото да ти се опъва и да не иска да си пусне безценните за него килца. Сладур, каква ти беше целта? 50 кг ли?
Цвете, ти като си стриктна, не се плаши от застоя! Той изглажда кожата и настройва организма за новото тегло! Не бързайте толкова, момичета! Не трябва да се сваля повече от 4-5 кг на месец!

Хайде, поне ще ни върви по вода новата седмица! До скоро! Обичам ви!

Всички муцунки да се явят на отчет! кой във втора, кой в трета фаза, може и в четвърта! Няма да се разсърдим!  Hug  

# 224
  • София
Ми с 6 месечно гладно не винаги стигам да си взема качествени меса,  и миналата седмица правих кюфтета от сами м кайма, нали се сещаш. Wink, и едни кебапчета, два дни ядох от тях. А и прекалих с триците, мъфини,палачинки и курабийки всеки ден, ама се стягам сега. Wink. Днес сьомгова пастърва.  Wink рибата ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт