Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
 Grinning Здравейте и от мен  Simple Smile Сигурно се досещате......вече имам напредък, тази сутрин кантара показа 58,200кг. ArhMih, П дните ми бяха повече от ПЗ, тъй като не си падам много по зеленчуци, но тази седмица бях стриктна и резултата не закъсня. От днес тръгвам и на канго джъмпс, та да видим.....Целта ми е поне 52-53 кг, е не, че на 50кг  ще се мръщя Simple Smile))) Хубава седмица на всички от мен

# 226
  • UK
Здравейте,

Още се чудя за минаване във 2-ра фаза или 3-та без гали+фитнес. 

ArhMih- Даааа. Hug  И аз се радвам да те видя.

Mежду другото с 2 плода на ден пак се води нисковъглехидратна диета. Подуването е доста неприятно, на мен ми се случва като ям няколко различни вида храни на едно ядене.

bebeshki-браво! Какво е това канго? 

После ще намина да напиша какво съм чела за метаболизма.

bouquet

# 227
  • Плевен
Мацкооо, с тази пъстърва ще избиеш и рибата и килцата! Браво! Ами скъпичък е този режим, но като пестим от захарни изделия, плодове, масла, хлебни и подобни се изравняват нещата...може би!?
Ооо, Бебешки, наистина- дай инфо за кангото! То е ясно, че ще кърти кила, ама как (бе младеж, как???) Браво за новите постижения!
Териии, много се радвам на тази щастлива новина! Напълни ми очите със сълзи и душата с приятни емоции. Ти заслужаваш да си щастлива! Мисля, че и избраника е късметлия с теб, чаровнице!!! Чакаме инфото за метаболизма!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 09:41 от ArhMih

# 228
Здравейте, вчера падна голямо подскачане на това канго.Мислех, че днес ще съм с мускулна треска,но явно малкия добре ме е тренирал Simple Smile ( бебе на 8 мес, а тежи около 11 кг ) Simple Smile .
Тук има малко инфо за кангото, аз бях навита отдавна да опитам, но цената не ме устройваше, но попаднах на валчери в грабо и .......

http://ladyzone.bg/article/sport/11-prichini-da-skachate-kato-kenguru.html

Това което ме притесни е, че се прибрах прегладняла. Изядох е 21.30 2 пил пържоли + хляб от трици, тази сутрин ме беше страх да се притегля, но рискувах и кантара показа 58,00 кг Simple Smile
Хубав ден от мен

# 229
  • UK
Завиждам ви за рибата, мен хич не ме засища, не знам защо така.

За метаболизма: доказано е, че протеиновата храна засилва метаболизма. Както Дюкан казва, тялото гори калории за да преработи протеините. Също протеините спомагат увеличаването на мускулите, т.е тялото гори калории през цялото време, даже в покой.  И най-важното: хормоните които тялото произвежда при приемане на протеини помагат калориите от поетата храна да се изгорят веднага, а не да се складират в мастните клетки и после при нужда да се използват за енергия, като когато ядем карбохидрати.  Заключение: ядеш до насита и отслабваш без пот и усилия. За подържане на идеалното тегло: включваш достатъчно количество протеин в менюто.
Пиенето на 2л вода на ден усилва метаболизма, изгарят се към 95ккал, това съм запомнила. Дюкан предпоръва студена вода и ледчета.
Съня е много важен за метаболозма. Ако спиш малко хормона на стреса се покачва и болкира топенето на мазнини. Даже и да ядеш само най-чистите протеини, пак няма да отслабваш. Така става и при емоционален стрес или страх.

Доста проучвания се правят в последно време за нисковъглехидратните диети и начин на хранене. Интересното е, че нисковъглехидратен начин на хранене (до 90г карбохидрати) се предпоръчва при диабет за регулиране на кръвната захар. За отслабване докторите казват, че 2 години без прекъсване може да се прави нисковъглехидратна диета. При диабет: до живот (като това означава прясна нисковъглехидратна храна, не протинови шейкове и подобни). Освен това за установили, че нисковъглехидратния начин на хранене предпазва мозъка от склероза и загуба на памет в напреднала възраст.  (!нисковъглехидратен начин на хранене не означава хранене по 1-ва и 2-ра фаза Дюкан.)

bebeshki- сигурно е много приятно това канго, бих опитала.  Party

ArhMihHeart Eyes аз съм в някакъв полусън в момента, хем ме е шубе, хем искам нов живот. Психически се настройвам и физически се подготвям с 1-ви ден П.

Lannister- на фитнес ще тръгваш ли, май спомена преди.

Гуш на всички и успех.

# 230
ArhMih, Teriyaki Hug Глътка въздух е с вас, момичета  Heart Eyes

# 231
  • Плевен
Привет, сладури!
Ооо, Ври, мерси! Ама активирай се и ти, че да е взаимно удоволствието! Как е малката принцеса? Слуша ли ви? Как върви режимът при теб? Давай бързо новите си мерки и резултати! С летните разходки си стопила сигурно поне 5 кг! Добре, че дъждовният циклон си замина, та пак да поизлезем навън. Довечера и аз с щерката и внучето ще подновя разходките. Голямо тичане ни спретва понякога нашия бебо! А веднъж пък ни накара да го носим на ръце и да бутаме празната количка! Уж предвиждаме да се прибере преди да е настъпил часът на кърменето, но... не става точно така и опъваме един баир на бегом... Аз му се смея и викам - "Знам си аз, че само ти ще ме вталиш! Сигурна съм!" ... на баба бонбончето то! Но баба като го гушне... мммм - любов незаменима!
Тери, честно казано и мен не ме засища много рибата, но виж морските дарове добре ми идват! Не, че ги ползвам често, но наскоро варих едни туби калмари за коктейл... и така добре ми дойдоха в компания с едни кралски скариди... май сега са намалени скаридите в Кауфланд - във витрината със салатите. Пренебрегнах това, че са с малко мазнина и марината... хапнах ги с голямо удоволствие!
Дааа, с протеинчетата ще се отслабва! Понякога не ми се поглеждат, но като знам, че просто това е истината и живота - няма друг начин - всеки ден мятам мръвките в тавите и тенджерите... Купих си и оребрен тиган, че нарочно не ползвам скара, откакто се преместихме в това жилище... Оф и няма спирка това готвене! Снощи първо сложих 3 пържолки с гъби в Цептера, после пък метнах 1 тава с кюфтета да се пекат във фурната и не знам дали няма да се наложи довечера пак да правя нещо пък за утре!?! Със сина си взимаме от храната и за обяд, затова свършва бързо. За стреса и страха - ами да така е, много влияят на несвалянето! Ако добавиш и безсъние... пък то нали е вторична последица от стреса... работата става идеално! Върви и яж само протеини! Това съм го изпитвала на собствен гръб! И обратното е вярно - дори да не си толкова стриктна, но пък много щастлива - можеш да отслабнеш! Затова се остави на тази вълна сега! Толкова е приятно да се чувстваш жива, да обичаш, пък дори да те плаши бъдещето... то няма с какво де! Постепенно ще навлизате заедно в него! Сега е важно това, че сте влюбени! Боже, какво щастие! Отдай се напълно на това състояние и забрави всичко друго! Летиш на крилете на любовта и щастието! Заразно е, знаеш ли? Разнежи ме! И кво сега - чисти протеинови дни, а? Лелеее, ще свалиш от самото вълнение няколко килца, не ти трябва втора фаза! Ама, хайде, включи там 1-2 дни в седмицата, пък другите карай на ПЗ с още нещо - плод, кашкавал, сирене... Ти си печена и знаеш какво да правиш! Споделяй менюто!
Казваш, че нисковъглехидратно хранене не означава хранене по първа и втора фаза Дюкан. В смисъл - изключваш чистите протеинови дни и се разчита на въглехидрати предимно от зеленчуци или...? Моята майка е с диабет 2 тип и изобщо не иска да се откаже от въглехидратите... пие си лекарствата и си хапва, каквото и душа иска. Първоначално беше изключила доста от любимите си въглехидратни бомби, но сега гледам пак си прави, каквото иска... Вече не споря и не давам акъл за нищо, само наблюдавам и си правя изводи за себе си!
Бебешки, да бе вярно - виждала съм го това канго още във стария ми фитнес център - тъкмо сформираха групичка начинаещи за него. През лятото правеха тренировките си в парка. Подскачаха като кенгурчета. Ама пък виж какъв ефект само! Въпреки късната вечеря (то в режима ни няма значение часа, де!) Движението си е голяма сила! Браво! Давай в същия дух! Но не се преуморявай!
Аз вчера бях качила от нищото... или от пълнолунието... Днес съм малко надолу с 300 грама от вчерашното тегло. Нещо кантара не ми харесва напоследък! Така съм му замислила една смяна... ще видим. Като ходих на консултации заедно с бебо и щерката се премерих на един механичен и нищо, че бях с обувките и дрехите, ме показа с цели 3 кг по-надолу от сутрешните ми мерки на моя електронен душевадец! Хм!
Успешен и слънчев ден ви желая!  

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 15:19 от ArhMih

# 232
Ааа, нали ме знаеш каква съм хаймана  Mr. Green Нямам надолу, но нямам и нещо сериозно нагоре, чакам ви вас да се активизирате повече  Wink Шегата настрана, ставам сериозна, ама ми е самотно без вас, пишете, че да сте ми стимул  Hug
А що се отнася до "принцесата", току що ме заля с чаша топло кафе  #Crazy Ноооо, важното е, че не е върху нея, та сещай се как ми стопява лагерите  Rolling Eyes

# 233
  • Oslo,Norway
Здравейте момичета,
Надявам се приемате нови попълнения Simple Smile
Имам нужда от подкрепа , че положението е  Rolling Eyes
Накратко,
За втори път на режима , първият път след спонтанен аборт в 6ти месец  и моооого хормони стигнах 98кг (2009година) с режима ударно свалих буквално за няколко месеца  до 72  след това бавно но славно си влезнах в нормалните за мен килограми 62-65кг
Сегашното положение е след раждане на най-прекрасните близначки на света(не са инвитро , т.е няма намесени медикаменти) -100кг вече почти 10 месеца след раждането.Не кърмя !
Много ще съм благодарна на всички които дадат съвет с колко дена според тях е да започна , а и изобщо всякакви съвети биха ми били от полза Simple Smile
Пожелавам ви успешен и усмихнат ден

# 234
deni4ka.no, честити рожби, да са ти живи и здрави   bouquet
Добре си дошла и тук, разбира се  Hug
Относно ударния етап, предвид кг-те, които си посочила, според мен е добре да са поне 5 дни, може и 7  Peace

# 235
  • Плевен
deni4ka.no, добре дошла и от мен!  bouquet Иии, близначкиии! Супеер! И то с нормално зачеване! Браво! Да са живи и здрави, много умни и добрички! Ври вече ти е казала за ударната - от 5 до 7 дни! Ти си запозната с режима и знаеш, че е важно да си последователна, не толкова колко дни ще ти е ударната. Всяка следваща чисто протеинова 5-дневка си е ударна в този смисъл! Казвам 5-дневка, защото най-ефикасна е схема 5/5 при повечко килца за сваляне. Успех!
Ври, ами а честито за поливката!  Laughing То детето се е разсърдило, че не си сервирала и за нея кафенце! Няма да забравя един фрапиращ случай с мойта щерка като беше на година и 3-4 месеца, но много рано проговорила и то с цели изречения... една сутрин й давам попарка, тя върти главата на страна, стиска устни, мръщи се и вика - неее; бързо пека една филийка на котлона, мажа я с масло - любимата й друга закуска, тя пак същото - ммм нее; Аз - вече безсилна не знам какво да й предложа и й викам: Какво искаш, бе дете??? А тя ми отговаря троснато с гордо вдигната глава: "Иска пуши цагара!" ooooh! Лелееее - като се има предвид, че в нашите семейства и на мъжа ми, и моето не се пуши изобщо до девето коляно! Но тя е явно преродена пушачка (?!? Laughing), защото не спираше да търси фасове в градинките и по улицата и страшно дебнене беше да не хване някой фас и да го лапне... Копираше точно всички движения на пушачите (явно се впечатляваше от това, защото не е виждала ние да го правим в семейството ли...) и със солетки имитираше пушенето, като си я "пали", "тръска" и "изпуска дима" ... Та такива ми ти бебешки работи!

# 236
  • Oslo,Norway
Благодаря ви момичета за топлото посрещането и съвета,
реших да опитам първите две седмици 7/7 а след това евентуално 5/5.
Ще пиша до няколко дена как вървят нещата.
Преди като правих режима засищах глада за сладко с крем карамел и бити белтъци , също така и кисело мляко, всичко с подсладител сега обаче не използвам такъв от доста време тъй като всички сме наясно колко е "полезен"
С какво подслаждате вие (освен Стевията)

# 237
deni4ka.no, няма такава схема 7/7, такова редуване изключително би претоварило организма ти  Naughty
Направи си колкото прецениш дни ударната фаза, след това редувай или 5/5, или 1/1. За повечко кг Дюкан съветва да се следва схемата 5/5.
Успех!

# 238
  • Oslo,Norway
Хм  newsm78 , добре де Ври веднага след 7те дни П още 5П или 5ПЗ и тогава започва редуването.
Аз нещо се бъркам изглежда  Thinking

# 239
Хм  newsm78 , добре де Ври веднага след 7те дни П още 5П или 5ПЗ и тогава започва редуването.
Аз нещо се бъркам изглежда  Thinking
Не, след ударната фаза правиш 5 ПЗ дни, после 5 П, и така. Иначе ще ти дойде прекалено много време само на протеини, което не е добре за организма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт