Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз не споря, само казвам фактите.
Вълшебно хапче, както всички знаем няма. За съжаление се оказа , че няма  и вълшебна диета/режим. Човек веднъж бил ли е с повече килограми след това и да ги свали, цял живот трябва да се пази. И това - един протеинов ден + 3 лъжици трици до края на живота си е мит, ако почне пак да се храни безразборно. Ние искаме да отслабнем и после да се отдадем на воля на ядене, ама изгърмяваме ако го нарави. И ако трябва са се напишат и сегашните килограми в списъка ...

# 271
Деничка да не би кантара ти да не е верен? newsm78 Все пак 17-18 кг за 4 дни нещо не ми се вижда нормално.А и ако аз имам толкова задържана вода,веднага бих си пуснала изследвания-това не е нормално.

# 272
Невъзможно е да се свалят толкова килограми за 4 дни, дори и да гладуваш, да се трепеш денонощно във фитнеса, да ходиш на сауна и да тичаш с 200км. в час. Само с липосукция, може би.
Кантарът трябва да се поставя върху равна повърхност. Не съветвам дори да е върху крачетата си, ако има такива. Никакви килими и т.н. Освен това провери батериите. Не ми се ще да ти съсипвам мечтите, вярвам, че бързо ще се справиш, но няма как да е възможно за този период. Освен това определено щеше да има поне минимална видима разлика.

Аз вече съм 75 килограма, като се движа към 76 през деня.
От работата е. Не работя в пекарната, промениха се нещата. Днес си направих ей така една снимчица, предпоследна, която не е съвсем в цял ръст.

http://prikachi.com/images/5/8388005m.jpg

Малко след събуждане е, затова изглеждам болнав. Бледостта е заради това, че съм срещу светлината.
Когато имам повече време, ще пиша отново.
Хубава вечер!

# 273
  • Испания

Аз вече съм 75 килограма, като се движа към 76 през деня.

smile3501 newsm20 newsm20 smile3501 newsm20 smile3501

Само мога да те поздравя, виртуано да те прегърна, да ти стисна ръката и да ти кажа, че си напълно нов човек. И голям сладур.  Hug

А че не си в пекарната, е по-добре, нали?

# 274
Чадо, какви са тези емотикони, сякаш ми целуваш краката? Хахаха!
И аз те прегръщам силно виртуално, а един ден ще те прегърна още по-силно на живо, но пък прегръдката няма да е много мечешка, защото почти не остана сланина.

Иначе май наистина съм нов човек, защото не спирам да си гледам старите снимки и да се чудя аз ли съм, не съм ли аз... такова мазно създание, направо ужас.
http://prikachi.com/images/913/7921913B.jpg
Ужас...

Не, че е по-добре, ама много гадно ме прецакаха там, защото напуснах предната си работа заради тях и изведнъж ми казаха, че според тях няма да се науча да правя всичко само за седмица, а те много бързат, тъй като работничката им напуска. Майната им. Не обичам да проклинам, ама много се озлобих, тъй като съм на много гаден етап от живота си и ако един ден бизнеса им пропадне, ще гръмна шампанско пред вратата им.  baby_neutral

# 275
  • Испания
Казвам ти аз, че си друг човек. Като си направиш един колаж "Преди и след", можеш да си го лепнеш на хладилника.

Всяко зло за добро. Така си се спасил от изкушения.  Wink Свиркай си!

# 276
  • София
Браво, Върнах се два пъти да гледам снимките!  Евала! Пълна промяна!   Wink

# 277
  • Oslo,Norway
 newsm62 newsm62 newsm62
Момичета и момче Simple Smile здравейте , ха ха не мога да спра да се смея
Станала е грешка при писането, не 83.300 а 98.300 , тя смайлис добре се зачуди ама аз неее това е вода  ха ах ха.
Ланистър - изглеждаш чудесно, много си надъхващ!
За колко време и от какво тегло постигна това изумително чудо (предполагам го има назад в темите , но покрай бебоците нямам много време за четене )
Усмихнат ден на всички и още веднъж се извинявам за написаната глупост

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 11:44 от deni4ka.no

# 278
  • Испания

Станала е грешка при писането, не 83.300 а 98.300 , тя смайлис добре се зачуди ама аз неее това е вода  ха ах ха.

Предположих, че е грешка, затова попитах.   smile3521

Е, значи, всичко е наред.

Целуни гъбките от мен.  baby_neutral  love001

# 279
  • Oslo,Norway
Благодаря Смайлис Hug
Искам и да попитам за книгата, не мога да я изтегля от посоченият линк на първа страница , актуален ли е сайта или просто аз не мога от таблета (IPad съм, т.е. Не подържа продуктите на Андроид)

# 280
Добро утро!
Докато спях си мислех само как Господ е казал, че в неделя не трябва да се прави нищо. И си мисля цял ден да ям, да лежа, да гледам сериали и да чакам да стане утре, че да ходя на работа...

Деничка, започнах на 16-ти февруари тази година и бях 127,4 килограма с дрехите и обувките.
Всъщност си купих кантар в събота, качих се, разревах се, на следващия ден се наядох за последно и от понеделник започнах десет дни ударна фаза. Първият месец ядох без сол, защото мислех, че е забранена. После я включих. Хапвах си мъничко, след което преминах на хималайска. Имаше моменти във втора фаза, когато си купих малко шишенце зехтин и го употребявах, докато не свърши, ама те и други хора ми помогнаха за него. През лятото пак около месец ползвах зехтин за салатките, но после спрях. Общо взето и аз съм имал прегрешения - веднъж си купих едно обезмаслено сирене и го излапах за два дни, тъй като много ми се ядеше. Скараха ми се тук във форума и си казах, че няма да ям повече. Телешка кайма, но от магазина, която не е съвсем качествена, затова се придържам само към тази, която е смляна от чисто месо, въпреки че ми излиза по-скъпо. Някаква пилешка шунка ядох през лятото също. Кока кола зеро, доколкото знам е позволена по една чаша на ден, а аз в седмицата пия поне един ден по два литра. И не само. Пепси макс също. Дори съм забелязал, че когато не пия кока кола зеро отслабвам по-бавничко, ахахаха. Сега често си купувам такова пушено пуешко филе, че го обичам, пък не знам до каква степен е позволено. Онази вечер ядох и от онези малките рибки в бурканче, които са с мазнина. Абе пълен съм с прегрешения, но свалям. Важно е да пиеш много вода, Деничка. В началото се наливах с 4 литра на ден.

# 281
  • Испания
Кока кола зеро, доколкото знам е позволена по една чаша на ден,

Сега често си купувам такова пушено пуешко филе, че го обичам, пък не знам до каква степен е позволено.

Няма ограничения за колата лайт/зеро.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22897908#msg22897908

Позволено е режимното филе, но без да се прекалява, защото обикновено е солено и от него може да задържиш вода.  Peace

# 282
  • Oslo,Norway
Ти си герой момче, аз съм била на режима и съм отслабвала доста с него но беше преди около 7 години и сега след бременността  Rolling Eyes newsm78....
Браво на теб ! Hug
Искам в контекста със свалянето на доста кг да питам някои от вас правил ли е абдоминопластика че с този огромен корем който имах с близначките най вероятно ще се наложи. Пишете на лични за да не пълним темата с различни от режима неща.

# 283
  • София
Ехаа, колата не знаех че е разрешена. Wink аз само на вода го карах. Wink

# 284
  • Пловдив
Искам и да попитам за книгата, не мога да я изтегля от посоченият линк на първа страница , актуален ли е сайта или просто аз не мога от таблета (IPad съм, т.е. Не подържа продуктите на Андроид)

Скоро я теглих и нямаше проблеми, но вчера ми трябваше заради триците и видях, че не е активна. Ще изчакам да видя дали е временно и ако не може и след време ще махна линка.

Общи условия

Активация на акаунт