Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 310
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета,
искам и аз да се присъединя към вас. Накратко за мен - 30год. , висока съм 165 см, тежа 64 кг. иска ми се да стигна около 56-57 кг., един път съм била в живота си тези килограми, но страдайки от булемия, повръщах всичко , което хапвах, още не съм се преборила напълно с това коварно състояние и изпадам в някакви кризи, но се надявам малко-по-малко да се преборя, да преборя тази емоционална дупка и депресия, заради която прекалявам и с храната, и то въглехидратите. Принципно съм инатлив човек, наскоро пробвах 90 дневната диета, но нещо трудно ми дойде това постоянно мислене днес на какво съм и да го съчетавам с работата си. Тъй като мисля, че човек наистина се пристрастява към въглехидратите се надявам с малко инат и упорство да успея да се справя с Дюкан.
И така старт от утре -  64кг, 165 см - Ударен етап , поне пет дни + фитнес . Пожелавам си сама успех и пожелавам на всички много минуси!!!  bouquet

# 286
  • Испания
Добре дошла,  Pepi_n88!  Hug

Надявам се, че напълно ще се пребориш с проблема си.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Предполагам, че си запозната добре с режима и си прочела дюканската библия.  Wink

Ударен за килограмите, които искаш да свалиш, не повече от 5 дни, защото няма смисъл да си тормозиш организма. После, ако продължиш стриктно с 5П/5ПЗ, ще свалиш бързо 7-8 кг.

Успех!  Hug

# 287
  • Oslo,Norway
Вещи тя ми я прати Смайлито, аз не можах да я дръпна но предполагам е ПДФ и както казах з съм с Apple продукт и от там идва проблема.

Добре доша Пепи и успех от мен

# 288
А само да помоля , ако някой може и на мен да ми прати книгата, ще бъра много благодарна   Hug

# 289
Ланистър, чак сега връзвам нещата, бавно мисля къде съм те виждала. Миии, тук и на Графа, и на Плиска... Брей, тесен свят, брей! А кажете ми как в едномилионна  София, аз ще наскоча на наш Ланистър и то два пъти?!
Пепита, това с котката на диета ме измори от смях, евала, сладурке!
Момичета, момичета, не съм спряла да ви следя!

# 290
овесенко, че аз по Графа често си вися като ходя към НАТФИЗ, столична библиотека, вечер в рок енд рола, ама едва ли е било вечер... а около Плиска ходих напоследък, защото смотаната пекарна, в която уж щях да работя е там... около спирката на 72 ще да е било рано сутрин или следобед. xD
Ако се случи отново да ми извикаш, хаха. Ами ако не съм бил аз?

# 291
Момичета, аз да попитам, като един фен на млечните продукти - може ли да споделите какви марки и какви проценти ползвате - кисели млека? пресни млека?сирена?

# 292
Основно ям кисело мляко Верея 0,1%, но точно в момента закусвам с някакво 3,6%, тъй като в магазина нямаше обезмаслено Верея, а това беше на промоция - две на цената на едно и си го взех, хаха. Прясното мляко, което пия е Верея 1,5%, но сивата опаковка (+ повече витамини). Сирене не може.

# 293
Ланистър, точно около спирката, рано сутринта. Аз пък живея наблизо, та така. Следващия път направо те хващам за ушите и отиваме да цапардосаме некоя и друга мръФка!
Пепита, и аз предпочитам Верея 0.1, много гладко и приятно ми е. Взимах от това на "Кауфланд", но нишестето много му се усеща.

# 294
Ако съм бил с розови слушалки, огромна черна чанта, в която си нося цялата къща и с цигара, значи наистина съм бил аз. И нямам проблем да ходим на по мръФка, но скоро едва ли ще се появя там. Всъщност е възможно, тъй като трябва да си взема медицинското и парите, които ми дължат. Хаха.
Усмихнат ден на всички! < 3

# 295
  • Плевен
Привет, сладурчета, мехучета, папурчета!
Много сте изписали, бе! Не мога да смогна да ви прочета!
Тери, онези "шушулки" ми приличат на нарязана телешка или говежда (може и конска) пастърмичка - трябва да е нещо протеиново (гладна кокошка просо сънува!!! Laughing) или са подправки някакви... ванилия на шушулки... Ами за другата тема - не бързай, ще се оправят нещата и ще си дойдат сами на ястото си! Каквото трябва да стане ще стане! Господ си знае работата! Много хубав старт имаш! Дерзай! За цептера - всяка стойност си заслужава! Те обикновено ти връчват изделието след последната вноска, затова е по-добре да платиш цялата сума и да си вземеш тенджерата... Има и тигани с капак - ако е по-ниска цената, можеш такъв даси купиш - пак ще ти върши работа. Но пък в тенджерата - система всичко можеш да приготвяш. Не знам - сега нали разни "кукъри" - правят подобни вълшебства - уреди за готвене без мазнина, на пара и т.н. Въпрос на избор и пари. Тенжерата е вечна! Човекът си отива, но тя - не! Остава в наследство за поколенията! Има да се карат после внуците кой да вземе на баба тенджерата... Ще я впиша в завещанието си! Дааа, а аз с теб с удоволствие бих пила кафе на всякъде по света и у нас!!!
Мацето, много добре се движиш! Браво! Имаш тогава завиден български, щом не си българка! Даа, здравословно сваляш!
Деничка предизвикала си фурор с "някакви си" десет кила отгоре без да искаш, а?! То щото искаш по-бързо да стигнеш до тези 83 и нещо, нали!!! Ще стигнеш, не бой се! Ти бъди стриктна и ще видиш!
Вещи, права си - изобщо на тази нашата порода такава четвърта няма да ни върши работа, пък дори да не е безразборно хранене! Съгласна съм с теб, че е мит!
Лени, ама как се смях на това:
Цитат
Невъзможно е да се свалят толкова килограми за 4 дни, дори и да гладуваш, да се трепеш денонощно във фитнеса, да ходиш на сауна и да тичаш с 200км. в час
 После пък ме изкефи максимално с новата си визия! Страшен си, сладурче! Пази си новите килца и не допускай никога да ги надхвърляш! Както си сега си супер! Не отслабвай още!   bouquet Ииии, отдъхнах си, че не си на работа във фурната! По-добре! По-далече от изкушенията! Дори да е с по-високо заплащане - НЕ! Моля те! За нищо на света не си прецаквай постиженията!
Пепита, добре дошла и успешен старт!   bouquet Нямаш много за сваляне, по-важно е наистина да преодолееш проблема с въглехидратите и зависимостта си от тях. Аз съм пристрастена към кисело мляко Боженци 2% и прясно - 1,5%, котидж сирене на Ескуиза и извара Олимпус насипна от Кауфланд;
Овесенко, Мери, сладурчета! Пишете, не само четете!  Hug
Аз съм в застой щото бях на сватба и взех, че изядох накрая и парчето торта... Поне не се покачи кантара... Днес съм на пилешко филе и краставица, яйца и кисело мляко... е, не съм си забравила сутрешните трици - и аз винаги съм карала с х 3 с.л. трици - всеки божи ден! Не ми се отразяват зле на стомахчето, а напротив! До скоро, обични! Целувки!

# 296
Да ви попитам извара на Маджаров става ли за режима ? Сега нямам време да пиша повече защото бързам.После ще ви се представя да се запознаем.Предварително благодаря за отговора

# 297
Да, ако е от суроватка от сирене, а не кашкавалена и е нискомаслена. Опитвам се да се сетя как изглеждаше, но нали не се храня с въглехидрати, та паметта ми изневерява Simple Smile

# 298
Това е преди Дюкан

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 19:28 от bigbaba5

# 299
  • Испания

Ихааааааааа! Това номер 5 ли е?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт