Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Ври, аз си го купих в трета и не ми хареса на вкус /по-точно няма такъв Grinning /. Мазнините са като на изварата, но не знам какво друго съдържа. Пробвай го.

# 421
Ври аз съм го вземала като бях 2,хапнах малко -да го пробвам,постоя,постоя и го хвърлих.Никак не ми хареса на вкус,макар че е режимно,поне според мен

# 422
Здравейте. Извинете ме за въпроса, най-вероятно сте го дискутирали,четох много различни мнения, в различни сайтове, но реших да попитам тук. Та......днес попаднах на невероятна ( поне за моя вкус) извара, но не пише да е обезмаслена?...Мога ли да я консумирам на корем Simple Smile Simple Smile Simple Smile  или да Simple Smile .Прилича на крема сирене Simple Smile  Силно се надявам да е позволена, срещнах мнения, че всички извари са ок за режима.....

# 423
  • Испания
Единствената нережимна извара е кашкавалената.

# 424
 Party утре ще пирувам с палачинки и изварааа  Laughing. Смайлсче, мноого благодаря за експресният отговор.Спокойна вечер.

# 425
Как сте, момичета  Wink
При мен режима си върви чудесно  Grinning Бях забравила чувството при консумирането на чистите протеини, някак си ме зарежда, преставам да изпитвам непрестанен глад за сладко, въглехидрати и прочие изкушения, ставам и някак си по-енергична  Sunglasses Ако Дюкан позволяваше, сигурно бих изкарала ударна фаза и един месец  Rolling Eyes Хехе, няма да го направя, разбира се, и в никакъв случай никой да не го прави! И без това моите 10 дни са максимума, но аз си знам килограмите и те са много, няма как иначе. Хубавото е и, че сваляш чисто и сравнително бързо, но като дойдат зеленчуците на ред, нещата влизат в едно друго русло, по-бавно, поетапно сваляне, редувано със задържане, че дори и леко покачване, което наистина изморява на моменти. Но..., това е режима, търпение му е майката  Crossing Arms
Вчера имахме гости, направихме си домашна волейболна вечер (още ме е яд за нашите момчета  Cry), сготвих им едни вкусотии, но аз стоически си хапнах пилешко филе на скара с много водичка и се чувствах перфектно  Mr. Green Впрочем, не ми е неудобно и си казвам пред другите, че съм на режим, така че не се чудя как да им обяснявам за какво не ям това или онова  Sunglasses
meri66, DaniMhv, вярно, това нискомаслено сиренце не блъска на нищо на вкус, но поне не ми е така гадно като изварата, която обичайно намирам. Вчера например си отрязах резени от него и го запекох отгоре на една пилешка пържола, е, ставаше, разчупи малко вкуса на месото  Wink На мен дори ми прилича на вид малко като моцарела и съм замислила, като ми дойде ред за ПЗ, да си направя салатка от шайби доматки с тънък резен от това сиренце отгоре, ммммм  chef
Спокойна неделна вечер на всички, прегръдки  Hug bouquet

# 426
Ври, звучиш нахъсано, продължавай в същия дух.
Да, сиренето може да го прекръстим на дюканска моцарела Simple Smile / но аз определено няма да я купя никога повече Grinning /

# 427
Добро утро Simple Smile
Както вече писах,от около месец имам проблеми с МЦ и за това време успях да кача 4 кг.Започнах трета в средата на май 74.4,след това паднаха до 72.4,върнах един кг и до преди месец се движеха 73-74.Днес 77.4.Пробвах няколко варианта да ги смъкна,но не ми се получи.От днес започвам 7 П дни, та дано се раздвижат малко.Или поне да спрат да се покачват Sad
Хубав ден bouquet

# 428
meri66, спокойно, нещата ще се нормализират  Wink При всеки организъм е различно, но при мен например, когато съм плътно на режима, МЦ ми се нормализира идеално. При теб явно по друг начин действа  Thinking

Аз предлагам една своеобразна анкета да направим в темата -
Кои са любимите ви режимни храни/ястия? С две опции за отговор - за П дни и ПЗ дни  Peace

# 429
Ври то и при мен обикновено е така,но сега явно започвам критическата и нещата се пообъркаха.Все пак се надявам,че протеините ще ми се отразят добре Praynig.Аз ще ги правя 7 дни,така че ще се движим заедно Simple Smile

# 430
Момичета,  newsm51!
Това сирене "Хелиос" не съм го пробвала, но в дюкансия сайт бяха коментирали, че е съвсем режимно и са предложили рецепта, която много се доближава до тази консистенция. С голямата екстра вие да добавяте подправките, които ви харесват. Толкова хубаво става (поне за мен), че около 4–5 месеца редовно си го правех coolcool. Пък и лесно се прави. Давам рецептата, но имайте пред вид, че ако се консумира и друго млечно нещо, да си сметнете точно...
350 гр. извара
200 мл. прясно мляко 0.1%
1 желатин
подправки (при мен са малка лъжичка сол, лют червен пипер, чубрица, много ми е ароматна, що пък не и черен пипер или чесново брашно?!)
На желатина се добавя малко вода, да набъбне, а после на водна ваня до разтапяне. Останалите продукти се разбиват с пасатор, добавя се желатина и се оставя в хладилника за една нощ да се желира. Ако ще го вадите от съда, той трябва да е мокър.
Опитайте, сладурки, никак не е лошо. Аз си го добавях към яйца на очи за гарнитура в протеинов ден. Много добре пасваше, много млечен, даже сметанов вкус докарваше.

# 431
Обичам по-простите комбинации, та...
П дни:
супа пиле с магданоз; сърчица с дробчета и къри; гювечета с телешко и едно яйце отгоре; пилешки шишчета - става по-сочно пилето; скумрия в хартия за печене; сьомга на тиган. Без разни сосове.

ПЗ дни:
телешко всякакъв вариант комбинирано с +гъби и тиквички; +син домат с кромид; +зелен фасул, гювеч, плакия...както дойде и в зависимост с колко време разполагам. Салата в зависимост от сезона.

ПП: да се фръцна - пак съм 62,800 без терзания  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 21:48 от DaniMhv

# 432
  • Плевен
Ауу, Дани!!! Наистина е така! И колко много прилича на теб сина ти!!!! Супееер!
Ох, момичета нямам нужното временце и днес да се запиша като хората! Прочетох ви много набързо по диагонал така да се каже и дано пък утре да се явя на отчет при вас! Много ангажименти, много нещо! Иначе и аз като Ври и Мери (поздравления, сладки мои! newsm51 ) съм минала на много стриктен режим и свалям засега!
Хм, Овесенкото!  Hug съмнителна съм аз, била!?! А ти като се загуби тооолкова дълго време какви ги вършеше, а? Laughing Казвай бързо! Сега вече те харесвам - често пишеш!
Сега пък Деничка зачезна... тя се стопи с тая сьомга и си мълчи! Сега като ни хвърли в очите едни шеметни експресни резултати и ще немеем!
Бебешки как минаха изварените дни?
Мамаслони, как са нещата!
Поздрави на тези, които не успях да спомена! Hug
До скоро! Обичам ви всички!

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 15:50 от ArhMih

# 433
Архмихче, пак ме накара да се усмихвам  Heart Eyes Grinning Какви са тия ангажименти толкова, че да нямаш време за аверчетата в групата, ааа? Ама ме зарадва и че въпреки експресния си график държиш здраво
юздите на режима, така си трябва, желязна си ти  Sunglasses

Дани, и аз съм по по-простите варианти на дюкански манджи, а твоите си ми звучат доста апетитно и засукано  Hug Аз си набелязвам и моите, и скоро ще ги драсна тук. Хайде и другите в темата да се включат в своеобразната анкета за любими режимни ястия/храни  chef

Тези дни съм го отдала на големи размишления относно режима и все едни въпросчета ми хрумват, та...
Как мислите, дали е неправилно ако малка част от овесените трици консумирам привечер? Аз се старая да ги хапвам за сутрешна закуска с кисело мляко, но пък именно сутрин нямам особено голям апетит и като цяло се тъпча с тях, защото съм запомнила, че е препоръчително да се приемат до 12 часа на обяд. Та си мисля, дали не е удачно в моя случай да си правя сутрин закуската с 1,5-2 с.л. овесени трици, а останалата част привечер пак с малко млекце, когато глада ми е доста по-сериозен и се чудя какво режимно да ям. Кажете мнение  Thinking

Имам молба към тези, които разполагат с книги на д-р Дюкан, ако е възможно, да ми ги пратят и на мен, искам да си ги прочета  Peace Пишете на лично съобщение  Wink

Единият линк на първа страница за книгите води към сайт, където вече не се съдържа този файл, а другият линк си е направо неактивен  Wink

# 434
На всички момичета, завърнали се във втора - успех  Hug

Ври, вярно, че триците е най-добре да се приемат до обяд, но по спомен, някои момичета си ги хапваха през целия ден. Не ти пречи да пробваш. Наблюдавай се и ако има задържане, промени нещата.  Иначе, за междинни хапвания, като пригладнея, винаги имах под ръка ролца от раци и тофу....е, вярно, че за някои може да е малко гадно на вкус, но поне има такъв  Laughing. Пробвала ли си една нискомаслена извара на Лидл? Убиец е, няма нищо общо с другата която се продава по магазините. Маже се като крема сирене. Затварям си едното око и хич не питам какво има вътре  Grinning. А какви бързи кремчета стават от нея, като сложиш малко кисело мляко и подсладител...
За хрупки беше питала. Аз си правех често канелените бисквитки на Тумба лумба. Над рецептата за тях, има и друга в солен вариант, за крекери
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.60

meri66, и аз по твоя път вървя.  Hug

DaniMhv, прекрасни сте...като момиченце си  Grinning

А пък на овесенко и Тери, така ме е яд  Crossing Arms   Помня снимката на овесенкото, Тери и тя ми се хвали.... ми нямате никакъв стомах бе момичетааааа. Казвайте веднага тайната, че там ми е слабото място.

ArhMih  Hug

Хубава вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт