Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 369
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Пиратка, като 40 годишно момиченце Simple Smile
ArhM.., благодаря Simple Smile /на трета чаша вино съм и да не ти объркам ника, заместих с точици Grinning /
Май скоро ще ви напускам...ще се прехвърля в някоя анонимна тема Grinning

# 436
хееей колко има изписано. Аз идвам да се оплача от себе си, бях на едно обучение тези дни, до събота всичко беше наред, тъпчех се с пил.месо, риба и необкусени салати, но миналия ден прецаках всичко с едно суши  #2gunfire Sad ooooh! Sad  Още не мога да си го простя, как можах. Вчера го изкарах на риба и зеленчуци, плюс тиква с канела и подсладител. Общо взето прецаках нещата. И резултата на кантара беше ясен - 64, което ме демотивира веднага
Днес храната ми е зеленчуци и белтъчини -  тази вечер ометох сигурно половин килограм пилешко филе. През деня - пр.мляко с трици, кисело мляко с извара и подсладител, пилешко с тиквички и лук на фурна(без мазнина) и един десерт , който пробвах одеве като ме подгони глад за сладко -
2 настъргани на дребно ренде моркови, 100 грама извара, 1 яйце, течен подсладител. - Много вкусно, уникално. И сега вече едвам дишам, то бива лакомия, ама прекалих много сериозно
Не знам какво ми стана и къде ми отиде волята, много ме е яд и съм разочарована.
Мисля от утре да пробвам 3-4 дни само на белтъчини. Дано ми се получи, че се отчаях от себе си.  Sad

# 437
pepitas0202, може да съм изпуснала нещо писано от теб и да не съм разбрала, извини ме ако е така, но оставам с впечатлението, че си караш само на ПЗ. Какво ще рече да пробваш 3, 4 дни само на протеини? То е задължително да редуваш дни само на протеини и после точно толкова дни да включваш и зеленчуците. Като е важно зеленчуците да са по-малко от протеините.  Ако мислиш да караш само на ПЗ, като се има предвид, че и по принцип имаш да сваляш малко, много трудно ще падат килограмите и това наистина ще те демотивира.
Забрави за сушито, случило се е  Simple Smile.  Избери си схема на редуване и продължавай смело, ще се получи  Hug

Дани, видях я чашата аз, нищо, че не я споменах  Laughing. При мен разликата е в цвета, но пък ни е простено, кво сега, в четвърта сме.

Хайде,  и да ви е хубав деня  Hug

# 438
  • Плевен
Ври, абе кой от кой по-голям ангажимент, бе! Ооо, за триците съм чела, че пък било добре да се разпределени през целия ден! Peace Сега ще ровна да намеря доказателство. Ще потърся и книгата. А не искаш да я купуваш от книжарница, нали? За любими режимни храни ... ох, де да можех да имам повече временце или парички за най-любимите ми... трябва си готвене и не мога да се похваля с такава дисциплина, но например - телешки кюфтенца на фурна, пилешки флейки, заляти със сос от кисело мляко, горчица и подправки; сьомга; скара; разни запеканки с месо, яйца, кисело мляко, подправки и тиквички (ти само за чисти протеинови дни ли искаше?); салати обожавам и нарязвам и мръвките в тях, овкусявам редовно с балсамов оцет; десертите - различни мъфини или подобни на тортички сладкишчета - блата напоен с малко мляко с кафе/какао и отгоре с подсладено цедено кисело мляко; крем ванилия (с пудинга на д-р Йоткер);
Дани(Alt+F4) , ти кво сега - от страх да не объркаш моя ник, обърка твоя!!! Сега си инкогнито, а? Laughing Стой си тука, ние сме толерантни, а ти си в четвърта фаза! За тази красота, която показа, си заслужава наздравицата! За малко си помислих, че Алинка се е маскирала и появила с нов ник!
Пиратченце, любимо,  Hug ти пък къв стомах имаш??? Виждали сме те ние!!! Нищо излишно няма по теб - само чар и красота (а знам и колко си ми умна!) - така, че не дразни нас с многото килца, чеее... хм! Вижте сега, драги мои - в един момент остава от значение само здравето - него пазете като зениците на очите си! Това  - 1-2-3 килца в повече, малко повече паласки (любовни дръжки) -  ама изобщо нямат никакво значение! Важен е зарядът, настроението ви и самочувствието! Не изпадайте в крайности! Пазете постигнатите килца, но не залитайте! Достатъчно стрес ни се събира от друго естество.
Пепитас, нали разбра за редуването - колкото чисти протеинови дни - П имаш в месеца, толкова и протеини + зеленчуци - ПЗ (П= или < ПЗ, но не съвсем да ги няма! Това е втора фаза - редуването е важно - схема 5ПЗ/5П; 3/3; 1/1 - или там каквато си избереш...2/2; 4/4... има и 2П/ 5 - на свободна програма) Не се тормози - сега малко оризец...в сушито минало и заминало! С тиквата също се набюдавай - може да задържаш или малко да покачиш от нея,  както и от моркови - нищо, че са разрешени. Иначе - от много мръвка не се плаши.
Хайде, мили мои, чао и до скоро! Днес съм качила малко - то да не се похвали човек, че сваля! Аман! Но всъщност от вчера съм на ПЗ и затова. Направих си една голяма салата от зеле, моркови, целина, магданоз и копър и я сложих в две кутии в хладилника. Едната я взех в службата и ми стигна за вчера и днес, а другата - в къщи - остана и за довечера. Цяла зелка нарязах и 3 моркова настъргах. Зелениите и те бяха по 1 връзка! Салата Витамина, но не ми се слагаха ръкавици, за да оперирам с червеното цвекло, че да й добавя! Нищо, после ще паднат. Утре съм на риба тон по обяд. 

# 439
Здравейте момичета..

Мина много време откакто съм писала последно, дано да ме помните.

Идвам да споделя малко информация за мен.

На режима съм от 13 април, влязох в трета фаза в събота 17 октомври. Споделям резултатите тук.

Свалих 26 кг. Далече съм от целта, но честно казано нямам сила. Имам нужда от почивка и разнообразие. Допълнително, по препоръка на моя лекар, последния месец съм само на ПЗ дни и това още повече спира свалянето на кг.

Та така..

Ще правя 270 дни захранване (по-лесно се дели на 3 от 260:) ). Първите 30 дни ще спазвам този принцип:

– 1 хранене с тестени продукти, ориз, картофи, бобови, а не 2 на седмица
– 1 гала хранене, а не 2 на седмица
– 2 филийки пълнозърнест хляб на ден /40 до 50 гр./
– 1 плод сутрин и 1 плод вечер или компот без добавена захар

Споделям менюто си днес и очаквам градивна критика:

Закуска: кисело мляко с трици и канела, кафе с мляко и подсладител
Обяд: супа топчета (телешка кайма) със зеленчуци, 1 филийка хляб, 1 смокиня
Следобяд: 4 парчета варена тиква с последител
Вечеря: супа топчета (телешка кайма) със зеленчуци, 1 филийка хляб, 1 каша кола

Много се страхувам дали ще се справя. Трудно е да контролирам прасето в мен, но ще се старая много.

Чудя се за вечерята утре. Вкъщи има пълнен пипер с ориз и кайма. Каймата е свинска. Мога ли според вас да хапна и да се брои към храненето с тестени продукти?

# 440
Обикновена, помним те, разбира се.  Поздравления за резултата! Прекрасна си, мила  Hug Разликата е много, много видима.  Мисля, че щом се чувстваш изморена от режима, взела си правилното решение. Разбирам и как се чувстваш. Трябва да слугуваш на себе си, а това малко слънце до теб също иска грижи. Така е по-добре, задръж постигнатото до тук и когато си готова, пак може да се върнеш.
Схемата ти е добра, според мен, менюто също. Ако забележиш покачване, опитай да хапваш новите храни до обяд или най-късно след обяда. имам предвид, хляба, нишестените и така...
В трета фаза са позволени нетлъсто свинско и агнешко, само внимавай с готовите свински кайми.
Нямам много време, така, че успех и пиши  Hug

# 441
Здравейте, аз бях решила да спазвам схемата 2/2 , но след излгането ми уикенда се чудя дали да не рестартирам с 4  дни П. Вие как мислите. Разумно ли е?
Иначе днес -пр.мляко с трици, пиле; сега си направих хлебчето на smileys с риба тон и си го намазах с извара, само не знам жълтъците какво да ги правя  newsm78 .А в хладилника съм си направила кис.мляко 1 коф. с подлсадител, ванилия и желатин.

# 442
Обикновена, как да не те помним, бе момиче  Hug Прекрасна промяна виждам от снимките, а и цифровият резултат е страхотен! Иначе трета фаза, трета, важното е да се чувстваш добре в кожата си. Аз няма да си позволя да ти давам съвети за тази фаза, има по-големи специалисти в темата по нея. Хубавото за мен е, че си се консултирала с лекар  Peace Стискам палци за пълен успех!  Wink
АрхМих, страхотни любими храни си споделила  Grinning Записвам, записвам... Виж, изобщо съм подминала някак си това за балсамовия оцет, не знаех, че може  Rolling Eyes Но, щом е позволен, ще се възползвам, да разчупя малко вкуса на зеленчуците, когато им дойде ред  Peace
Относно дюканските книги, вече изказах лични благодарности на smileys, която бе така добра да ми ги прати  Wink Честно казано, замислих се да ги взема и на хартия, не знам защо, но ми се струва, че повече ще си ги чета в този вариант. А пък иначе така да съм луднала по електронните книги напоследък ...  Laughing
pepitas0202, изобщо не се отдавай на отчаянието, то неминуемо идва от време на време, но давай ведро напред, забравяш прегрешението и гледаш да не допускаш ново!  Peace
А, ти си писала едновременно с мен! Според мен не започвай наново режима, следвай си схемата, която си забеляза, че най-добре действа при теб  Peace
Пиратче, чудесна идея за хрупки даваш, благодаря ти  Hug А иначе примамливо звучи тази извара от Лидл, ще я проверя  Peace
Бебешки, мамаслон, давайте отчет!
Тери, Ланистър, къде сте бе хора ?

# 443
Обикновена, ти си станала Уникално необикновена!! Страхотна промяна!!
На въпроса - Гала се брои. Поне в началото на трета бъди стриктна, сигурна съм, че ще падат още килца, защото сега като заредиш с въглехидрати и мазнини ще размърдаш метаболизма. Ориза го остави на първо време. Първите нишестени по-добре да са макарони. Заложи на лещата, дано я обичаш. За да не се изкушаваш не готви много засукани и вкусни ястия. Пълнозърнестият хляб го яж отделно, примерно със сиренето и то за закуска. И така... ще устискаш (hug)

Pepitas, никакви 4 дни П, карай по схема, нямаш много килограми за сваляне, по скоро имаш друг проблем да решаваш. Има ги тези моменти на задържане, покачване, леко 'изневеряване' на режима. Осъзнай, че не килограмите в случая са важни, а как изглеждаш...погледни се в огледалото, усмихни се и си свиркай Wink

# 444
  • Испания
Обикновена, страхотна и мотивираща разлика. Браво!  smile3501

Pepitas, следвай избраната схема, храни се режимно и всичко ще е наред.  newsm10

# 445
  • София :(
     Привет от една дюканка - калпазанка  Hug
Нахлувам само да споделя, че от както преди няколко страници коментирахте тази вкусотия от рецептите на  smileys , го правих няколко пъти и безотказно се получава, а тази вечер го пробвах и с рулца от раци, пак стана стра`отен. Всъщност... чак сега го прабвам, много съм загубила, но никога не е късно.
 smileys , благодаря   bouquet
   Лека, мека, палава, розова и режимна нощ от мен!

# 446
  • Испания
Мимсче, радост за очите, душата и сърцето ми.  Hug Hug Hug

С рулца не съм пробвала. Колко слагаш?

# 447
Здравейте!
Съжалявам, че не пиша толкова често, но нямам време. Искам да благодаря на смайлс и архмихчето за честитките за рождения ми ден - видях още тогава, но нета ми спря, докато отговарях, а сетне забравих.
Благодаря ви хора, нека всички пожелания ви се връщат тройно! < 3

Аз искам да кажа, че съм много наплашен, защото днес ходих на био скенер. Оказа се, че кантара ми вкъщи е неверен и реално тежа 77 килограма, а не 75. Освен това от самото начало съм се заблуждавал, че съм висок 1.77. Всъщност съм 1.73. Просто косата ми е много обемна и това заблуждава. Sad
Но най-страшното са мазнините около мускулите. Тая мацка нещо се друса, доколкото разбрах и може да ме е наплашила излишно, но все пак... аз в такъв шок изпаднах, че не си помня изследвания. Оказа се, че докато отслабвам, тази вътрешната мазнина около органи и мускули нараства, как се казваше, не помня, ъгх. Нещо се опитва да ме откаже от Дюкан, но няма да стане. Ще отслабвам до 16-ти ноември или най-късно 16-ти декември и после влизам в трета фаза и започвам да тренирам за изграждане на мускулна маса да стопя тези мазнини, че не ща цял живот да съм пухест.

В петък и събота няма да съм на работа, може да се разпиша повече.

# 448
     Привет от една дюканка - калпазанка  Hug
Знаем си се ние  Hug Привет и я бързо се завръщай тук  Heart Eyes

# 449
Ооо, Мименсита, липсва твоето присъствие, петъчните протеини...дом. любимци за лека нощ, абе липсваш!

Общи условия

Активация на акаунт