Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Ярешко, а според мен е нечовешко в тази жега да правиш 10 дни ударен.  Simple Smile. Не се отчайвай, така както описваш нещата, никъде не грешиш. Освен всичко което ти е написала fractal, причините може да са и в хапчетата които си пила заради проблемите в щитовидната жлеза. Минала съм през това и знам какво е. Получава се едно натрупване в организма и ще му трябва време да се изчисти и да реагира на режима. Освен това и спорта може да е причината. Не ме разбирай погрешно, спортът е чудесно нещо, но при активно спортуващите сланинката се превръща в мускул, а той тежи повече от нея. Затова освен килограмите, наблюдавай си и мерките. Може и да не сваляш, но мерките ти да намаляват. Спазвай режима и нещата лека полека ще тръгнат. Успех  Hug

# 46
Хей, приятелчета, как я карате? Всеки ден ви чета, но не пиша, защото нямам нещо стойностно и важно да кажа по темата... Ама не ви изпускам, ти да видиш Grinning... В дълбока депресия съм, но точно затова слабея  и съм стриктна в режима Joy– аз като съм щастлива, съм дебела и щастлива, а като страдам, съм красива hahaha hahaha hahaha!
На новите момичета - няма начин да не станат нещата, при някои по-бързо, при някои по-бавно, но просто стават! Не може да ядете белтъчини и да не сваляте, няма такъв филм. Просто трябва търпение! Но нещата работят.

Аз още не съм ходила на почивка, ама дано ме размине тази лоша среща с кантара.

# 47
Ох, аз пък си провалих протеиновия четвъртък, защото ме хвана нервата...ако слабеех като ми е гадно и депресивно нямаше да се нуждая от хранителни режими.
Утре ще съм стриктна и няма да се провалям заради емоционалното ми състояние.
Иначе от три дни карам само на ПЗ, че имах поредни Гала-дни. Все още нямам представа колко са килограмите, но по дрехите не усещам промяна да съм в плюс.
Всеки ден правя по един сериозен преход. Обичам планината!

# 48
Де да можех и аз да ида сега в планината.   newsm17Тази година най-вероятно само ще си мечтая за нея. Също много я обичам.
С кантара тези дни сме на Вие.  #2gunfire При мен задържането на кг. най-много се усеща при овулация. Тогава  съм най-подута и чувствителна. И съответно съм и с малко плюсче, но съм сигурна, че нещата ще си дойдат на мястото. Когато изгубя кураж, се връщам в темичката да ви чета и нещата потръгват.  Hug Хубав и слабеещ ден от мен!

# 49
Днес се справям чудесно с протеинчетата. Simple Smile Току що се качих на кантара и показа 63,200 /а представяте ли си колко ще отчете утре сутринта  Whistling/, което много ме зарадва...значи няма поражения от излизането от релсите.
Усмивки за всички  Hug

# 50
Здравейте, прекрасни хора! И аз нямам с какво кой знае какво да се похваля, освен че започнах да потренирвам повече, но нещо съм зациклила... Едва се справям с изкушението плодове.... Долу горе си стоя на същото равнище -  един ден се тегля:-1.100, на другия ден:+1.000кг. Общо взето шашава работа. И в тия жеги въобще не ми се яде,а пък то за отслабването трябва да се храниш. Аз не ви бях питала, но в режима на Дюкан разрешени ли са суплементите. В смисал, поръчах си фетбърнар и Л-карнитин, за да мога да издържам на кардиото. Предполагам, че не биха попречили на режима. И да попитам правите ли си зеленчукови крем супи, защото на мен това ми се яде...
Грешно ли е ,че си купих диетичен шоколад?
Дайте съвет как се справяте когато много ви се дояде сладичко, по скоро шоколадец!
Благодаря ви!
Приятен неделен ден и успех в отслабването!

# 51
  • Испания
Аз не ви бях питала, но в режима на Дюкан разрешени ли са суплементите.

В книгата на Дюкан няма нищо за тях. Трябва да прочетеш добре съставките им. Ако съдържат неразрешен за режима продукт, не стават.

И да попитам правите ли си зеленчукови крем супи, защото на мен това ми се яде...

Ако са с разрешени продукти, може /без мазнина, без картофи и т. н./

Грешно ли е ,че си купих диетичен шоколад?
Дайте съвет как се справяте когато много ви се дояде сладичко, по скоро шоколадец!

Предполагам, за диабетици. Не е подходящ за режима.

Има много рецепти за сладки режимни храни. Разгледай темата ми /на първата страница всяко заглавие на рецепта е линк/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.0  По-надолу в съдържанието са сладките рецепти.

Режимен шоколад: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19122066#msg19122066

Успех!

# 52
Добро утро! До сега не съм отчитала резултати, но мисля, че вече трябва да се похваля. Не са много, но според мен на базата на хилядите диети и режими, които съм правила -4 кг. са мноооооого добър резултат.  newsm47 Днес ми е 22-ри ден от началото на режима.
За тези, които получават запек, течният парафин върши голяма работа.
Smileys, благодаря за рецептите, непременно ще пробвам шоколада още тази вечер.
Haemorrhagia M.D, да ти кажа аз какво правя. Когато много ми се прияде много сладко, най-лесното което правя е крем с прясно мляко, яйце и подсладител или с много малка лъжичка нишесте и желатин.  Почти всяка вечер ям сладко. Да не забравя и кола или пепси лайт. Често ме спасяват.
На всички ви успешна седмица!

# 53
Искам да попитам за тофу-то. Виждам, че го използвате в рецептите. Може ли малко повече инфо за него. От къде се купува или как се прави, и в какво количество може да се консумира. В книгата няма информация за това.

# 54
  • Испания
В книгата няма, но в темата ми - да.  Wink

Тофуто може да се консумира в неограничени количества. Ето инфо за соевите продукти:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

Вероятно ще се включи някоя живееща в България дюканка, за да ти каже откъде се купува.

# 55
Благодаря, smileys! Отново внесе разнообразие, което е много важно за успешното дюканстване.  Peace

# 56
Да споделя опита с шоколада. Не ми се получи. Стана един тежък и съм прекалила с подсладителя. Влезна ми под кожата.  Мисля, че е от сухото мляко. Има много тежък аромат. Пробвах със сухо мляко Шидеров. Днес ще опитам с на Биосет. Като че ли то е по-добро.

# 57
  • Испания
Пробвай и с другото мляко. Нали е обезмаслено?

На мен много ми харесва, но винаги го правя с какао или с какао и кафе. Напоследък друго съм измислила, като притреперя за шоколад /е, понякога ям и "истински", но избягвам - да уточня, че отдавна съм в четвърта фаза/: в купичка слагам сухо мляко, малко какао, подсладител и едно обезмаслено натурално кисело мляко /тук са по 125 г тегло/. Разбърквам хубаво и хапвам с чаена лъжичка. Като течен шоколад е.  Laughing

# 58
На Биосет сухо мляко със състав: сухо мляко с масленост 1.5%. Съдържа лактоза. Смятам, че е нискомаслено. Е не е като 0,1%, но не съм купувала друго.

# 59
На Биосет сухо мляко със състав: сухо мляко с масленост 1.5%. Съдържа лактоза. Смятам, че е нискомаслено. Е не е като 0,1%, но не съм купувала друго.
Аз и не съм срещала друго, поне в България. Купих си блендер и сега ще видим какво ще става.

Общи условия

Активация на акаунт