Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
ВРИ и на мен така ми действа Дюкан. Но какъв е проблема.....просто си чистиш тумбачето.
Бе проблем е като не можеш да излезеш от тоалетната  hahaha Както и да е, да не разводнявам повече темата с моите проблеми, благодаря на всеки за дадения съвет  Hug
Да ви се похваля - днес направих сефтето във фитнеса! Беше много натоварващо за такова индианче като мен, но после се чувствах супер заредена и изпълнена с енергия. Нищо, че сега даже ръцете ми треперят, като пиша  Mr. Green Подхващам си здраво спорта, та да видим ... Само дето фитнес инструкторката, като чу, че съм на Дюкан и направи една такава физиономия  Close И не знам дали заради тренировката или нещо друго, но днес кантара ми показа - 1,4 кг  bowuu

# 586
Привет! От днес съм във вашите редици. Преди години съм правила Дюкан, тогава имаше резултат...но след време лакомията ми ме надви. Сега с много по- малко воля започвам наново. Минимумът, който трябява да изчезне то мен е 20 кила....което ще направи битката дълга. Умирам от глад за нережимни неща и ми иде да се застрелям направо. Що за безволево същество съм станала в последните години Sad
Желая успех на всички режимни :*

# 587
  • Испания
Добре дошла!  Hug

Не пишеш на колко години си и колко си висока.

Мотивацията? Щом преди години си свалила килограми с Дюкан, можеш да си закачиш на хладилника, ако си правила преди това, колаж "Преди и след Дюкан". От това по-добра мотивация, здраве му кажи!  Wink

Успех!  Simple Smile

П. П. И още нещо: запаси се с режимни продукти, включително и нещо режимно сладко.

# 588
  • Плевен
Юпии, браво Ври!!! Ще усетиш и ти ползите от спорта! Ами ти го изстърга това стомахче, после се изцеди на фитнеса... как няма да си на огромен минус! Поздравления! Аз ползвам всички екстри на оздравителния център - билково джакузи, арома масаж, хидроджет, а довечера-сауна и фитнес.За утре- някакво инфрачервено легло и пак ще ползвам хедроджета. Ям предимно пъстърви и зеленчуци на скара... дано съм на минус като се върна! Следобяд ще се кача до Снежанка. Времето е перфектно! Отивам да почерпя за РД на сина! Черпя и вас виртуално, режимно- кой каквото си избере! Обичам ви! Целувки!
А, поздравявам с минуса и Мери!
Мали, добре дошла! Като видиш първия минус на кантара след стриктен режимен ден, ще спреш да мислиш за прегрешения!

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 11:32 от ArhMih

# 589
Еха, браво на теб, Архмих, вярно ползваш всички екстри  Grinning При нас в залата има сауна, но аз никога не съм се сработвала с нея, не се чувствам добре да се потя в собствен сос на ненормална горещина Crazy Виж, джакузито, което върви като екстра също, ми е по-примамливо  Wink Важното е обаче същината - да работим върху извайването на телата си със спорт, нещо, което е изключително добро за организма ни наред със спазването на правилен режим на хранене  Peace
Сърдечни поздрави за празника на чедото, да ти е жив и здрав!  Hug  bouquet
mali mali, добре дошла и успех  Peace

# 590
БЛагодаря за топлото посрещане!
Висока съм 165 е съм малко след 30-те Stuck Out Tongue
Днес най- големият ми проблем ще е липсата на режимна храна.... имам замразена риба за довечера и за закуска 2 яйца, но за обяд успях да открия само едно парче пуешко месо- замразено. Сега го варя, че ще изям и масата, ако не хапна скоро. Тъкмо ще се връщам на някоя от старите теми, за да си припомня какво всъщност беше позволено.

# 591
Днес най- големият ми проблем ще е липсата на режимна храна.... имам замразена риба за довечера и за закуска 2 яйца, но за обяд успях да открия само едно парче пуешко месо- замразено. Сега го варя, че ще изям и масата, ако не хапна скоро. Тъкмо ще се връщам на някоя от старите теми, за да си припомня какво всъщност беше позволено.
Основната информация би трябвало да я има на първа страница на темата, като скрит текст ...
А иначе за режимните храни - задължително се презапаси с основните неща, които са позволени, за да няма моменти на изкушаване  Peace И гледай да имаш нещо, което ако си закъсала, а пък бързаш и нямаш време, да ти е подръка. Аз например винаги имам у нас риба тон в собствен сос, като или я хапвам направо от консервата, или си приготвям фиш-бъргери  Peace

# 592
  • Испания

Щом искаш да стигнеш до 55 кг, което виждам от линийката ти, тогава ще бъдеш в долната граница на нормалния ИТМ. Попитах те за ръста и годините, защото понякога дюканките си поставят нереалистични цели.  Peace

Не споменаваш трици. Предполагам, че си закусила с тях.

Още веднъж, успех!

# 593
Закусих с тях, да...едвам ги преглътнах Grinning Корем и задник се правят от лакомия и лиготия,нали знаете? Стягам се и се гледам лошо, само при мисълта, че ще прегреша. Моят проблем е, че не съм в БГ и не съм запозната с храните, които мога да ям тук. ПРедния път отделих много време да чета съдържанията на храните по магазините и знаех кое как, сега ще трябва да направя същото. Но разучаването го отлагах от вече не помня кога и тази сутрин реших просто да започна, защото кой знае колко лета ще минат докато се наканя. Иначе за килограмите-цял живот съм около 48-50. След като родих също  отслабнах до някакви прилични размери, но след това качих едни 20 килограма, които мърдат с по 7-8 надолу и после пак нагоре. Имам проблем с щитовидната жлеза и предполагам, че това стои в основата, защото аз винаги съм била лакома и съм ядяла в промишлени количества, но просто преди не ми личеше. Принципно килограмите са реалистични, въпросът е че... в последните 4-5 години кожата се е разтегнала за сегашните ми килограми и просто си се чудя какво ли ще я правя после... Но съм решила да решавам проблемите поетапно, та сега основният ми проблем е, че много ми се яде нещо сладичко и ме боли главата ....предполагам от липсата на захар Grinning
Изчезвам да чета какво да си купя, за да си причиня вкусово сетивен екстаз :*

# 594
  • Испания
В коя държава си? Ако си в Испания, мога да те ориентирам за всичко.

Да, четене на етикети му е майката и яденето на разрообразни режимни храни - бащата.  Peace

Кожата ще се прибере полека-лека. Това е една от положителните страни на режима.

# 595
Закусих с тях, да...едвам ги преглътнах Grinning
"Цаката" на триците е просто да си наложиш на волята и вкусовите рецептори да ги приемат. Веднъж вече като свикнеш с тях, не е проблем  Peace

# 596
  • Плевен
По-едро смлените трици варени в прясно мляко са направо...божествени! Аз отивам на вечеря с някоя пържолка. Днес съм доволна от себе си и разходката до Снежанка, че и върху нея и под нея... Утре пак ще имам време за пеши преходи и сауна, че и танци вечерта!

# 597
 smile3511 трябвало да стане студено, за да колят кончИнца.......ама аз пък не искам и да става студено, щото ми е кеф да е топло........ама ми тежат бееееееее........сега и фибромиалгия ми откриха-то и тя не понася затлъстяване  Crossing Arms

# 598
  • Плевен
Алинка, я не чакай коня, ами яхни Дюкан още утре! Някой твой колега ли ти постави тази диагноза? Нали трудно се диагостицира...кръвни тестове, по пътя на изключването... Сигурно ли е това? Но и тук помага гимнастика и масажи.
Лека от мен!

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 23:46 от ArhMih

# 599
Smilеys, в Германия съм. Ако някой има готов списък с вкусни немски дюкански продукти ще съм много щастлива.
Аз не знам ...да си призная ли, да не си ли призная... Обаче вечерта имаше парти в училището на детето и чак на средата на хлебчето с вурстче се усетих, че съм на Дюкан. Съвсем бях забравила...че и пунш бях изпила една чаша...въобще голяма излагация. Но когато се върнах вечерях само риба и се правех, че нищо не е станало Grinning
Но пък си закупих и разни диетични неща, които май не са много по дюкан - плодовите млека са или обезмаслени или без захар, двете в комбинация не виждам Sad Но пък се заимах с подсладител...тук май няма степчета, а с такова удоволствие бих си забъркала степче с кисело мляко и трици.
Поощрителните 500-600 грам съм надолу въпреки прегрешението. Утре повече Simple Smile
Весел ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт