Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ври -Честит Рожден Ден! Много задрава,обичана и усмихната  newsm51 newsm59

# 571
Ооо,  изпуснала съм момента,  но и аз да поздравя Simple Smile
Ври,  бъди много усмихната и щастлива! Честит рожден ден!!

# 572
Благодаря ви, аз малко си изпросих хубавите пожелания, но пък ми беше готино на душицата и исках да споделя с вас положителната емоция  Hug
Вчера правихме и прощъпулника на малката, хвана четката от раз, творческа личност я пишем да бъде  Mr. Green
Иначе покрай поводите и гостите у нас кривнах от пътя, разбирайте режима. Но по-скоро се стимулирах заради сериозния си проблем с тоалетната, за който ви споделих онзи ден. След 8 дена на постоянно ходене до WC, болки в корема и неразположение, се реших и отидох на лекар. Изписа ми лекарство и ми препоръча да ям само много препечени филии и моркови поне ден, та волю неволю го направих. Вече съм по-добре, и от утре си подновявам режима, дано да няма проблем пак  Tired
Целувки и прегръдки от мен  Hug

# 573
Здравейте  Simple Smile
След почти два месеца здравословни проблеми ту с едно,ту с друго,вече мога да кажа,че съм добре или поне така си мисля.През този период успях да кача ''само''4.700 #Cussing outЗапочнах трета на 74,сега съм 78.700.От днес се връщам във втора,като първата цел е да смъкна тези 4.700,а втората да стигна 70.00.
70.00 ми беше целта и първия път,но нещо не издържах пролетта и спрях на 74.Надявам се този път да успея,още повече,че съм заредена с домашно пилешко за няколко месеца Grinning Трябва да продължа да пия витамини и ,но се надявам това да не се отрази на отслабването.
Искам да споделя и още нещо. В началото на трета си направих кръвни изследвания и всички холестероли и триглицеридите бяха доста над нормата.Личната настояваше да вземам лекарства,но аз отказах.5 мес.след това липидния ми профил е нормален. т.е по време на втора фаза холестерола се увеличава вследствие отслабването предполагам,но след това си се нормализира.Същото беше и преди години когато правих диетата.Споделям това,за да не се шашкате,ако на някого му открият висок холестерол-имайте впредвит.че може да е и от диетата и го проследете.
Аз отивам да ми снимат пак дробчето и се надявам всичко да е ок.,че ми писна от антибиотици.
Хубав ден на всички bouquet

# 574
  • Плевен
Мили другарчета, ще отсъствам известно време и ако успея ще ви поглеждам през телефочето... За писане - не знам! Дръжте печено режима!
Мери, успех! Пий си витамините и си яж домашните пиленца! Всичко да е наред вече със здравето!
Ври, поднови ли днес стриктно режима? Хайде, че нас чака! По-важно е здравето от него, така, че няма начин да не се съобразиш с лечението! Ще се оправим! Бързо нормализиране на стомахчето и успешно режимно хранене!
Бебешки, яж, не пропускай закуските! Още повече, щом и тренираш! Прави схема 3П/4ПЗ!!!
Мамаслонче, поздравления за свалените килца! Повече не прегрешавай, че ще вземе да те хване някое задържане...
Тери, поздравления! Така е, пусто - разглезваме се и трудно спазваме при повторение режима... Но ти си упорита и сериозна! Дерзай!
Спорна седмица, сладурчета! Целувки! Аз заминавам на Пампорово, ще има и СПА център... ура!  Laughing Вие се дръжте прилично!

Алинка, почна ли да ръфаш конското?

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 16:22 от ArhMih

# 575
Архмих, аз си го продължавам режима, но не са много добре нещата. След сутрешните трици с кисело мляко отново ме сви стомаха, едни болки, едно чудо, ходих до тоалетна, но неразположението продължава и към момента  Confused Не мога да си обясня защо така се получава, преди не съм имала такива проблеми. Утре ще пробвам да си направя някой дюкански хляб с овесени и пшеничени трици, да видя как ще ми се отразяват триците след термична обработка, да не би като ги консумирам в суров вид, да ми правят някакъв проблем  Thinking

# 576
Ври от къде този проблем с WC-то?-да не си лепнала някои вирус? Пробва ли с пробиотици или една ампула гентамицин през устата ? Относно триците не искам да те обърквам,но нещо ми се върти в главата,че Дюкан препоръчва при запек да се замени 1с л от овесените трици с пшенични,нямам в момента книгата за да проверя ,ако имаш възможност провери,че да не влошиш още повече нещата.Аз лично ти препоръчвам гентамицина-от опит ,2 пъти по една ампула през 3-4 часа -изтрепва всички вредители.

# 577
  • Испания
Относно триците не искам да те обърквам,но нещо ми се върти в главата,че Дюкан препоръчва при запек да се замени 1с л от овесените трици с пшенични,нямам в момента книгата за да проверя

Така е.

След четвъртия ден се появява запекът. Той е по-подчертан у тези, които са предразположени към него или не приемат достатъчно течности. При останалите ходенето по голяма нужда става по-рядко, но няма причина да се говори за запек. Става дума само за значително намаляване на отпадъците, защото протеиновите храни съдържат твърде малко влакна - храните, които съдържат най-много, като плодовете и зеленчуците, още не са ви позволени. Ако по-рядкото ходене по нужда ви притеснява, купете житни трици и ги смесете с киселото мляко, за да им придадете вкус, или си направете палачинки от житни и овесени трици, яйце и обезмаслена извара.

# 578
Е, чудесно тогава, хората при спазването на Дюкан страдат от запек, а аз съм на другата крайност, в чудо се видях вече  Crazy

# 579
  • Испания
Направи си чай от джоджен и няколко капки лимон. Ranitidin също помага много.

# 580
  • Плевен
Ври, ти изпи ли си предписаните лекарства? Махни сега тези трици, щом ти причиняват болки! И аз съм за пробиотиците. А лопедиум; имодиум пробва ли? Нишестето също затяга. Направи си хлебче със протеини на прах или сухо мляко, нишесте и останалите съставки. Но за предпочитане в такива случаи стомаха да си почине малко от храна и да останеш 1 ден на течности, чайчета... Компот от дренки незнам дали няма да помогне. И най- накрая- преглед при гастроентероспециалист.

# 581
Здравейте!  Hug
Първо, да поискам извинение - не си спомням кой попита за софта, който ползвам, но това беше доста отдавна; за съжаление, не успях да отговоря навреме, а не мога да намеря питането. Софтът е Diet Power, има пробна версия, ако имате въпроси - пишете на лични. Аз съм доволна от него, макар че е малко пипкава работата, но ми помага да предотвратя залитания и отклонения.*
Vri - след изключване на вирусни и др. инфекции, ако симптоматиката продължава, премини на 1/1, после, при стабилизиране, 2/2 и т.н., ако държиш на 5/5 режима. В ктайна сметка, свалянето в дългосрочен план е едно и също; при 1/1 е по-плавно и някакси по-незабележимо, което е демотивиращо донякъде, но ако си засичаш динамиката на месец, ще видиш, че резултатът е практически един и същ. За организма ти, обаче, липсата на фибрите от зеленчуците при 5/5 е съществена. Ти си знаеш най-добре. Не съм вземала пробиотици в лекарствена форма, но ако мислиш, че може да си си раздрънкала микрофлората, по-добре един прием на пробиотици да е във възможно най-натурална, а не таблетъчна, форма - домашно кисело мляко, кефир и пр. Само по себе си, без подсладители, степчета и др., дето се намесват.
Аз се зарибих по Канго и се чудя дали да не си подаря чифт обувки за скачане. Няма такъв кеф просто! Simple Smile
Бягам да наваксвам с четенето! Ей, страхотни сте всички!  Hug
*П.С. Залитанията и отклоненията са си мои - имам предвид проблеми с метаболизма на някои микроелементи, които не са норма, откриха ми ги тук лекарите, не са свързани с Дюкан и пр., и най-вероятно са генетични. При здрава конституция не е проблем.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 23:51 от fractal

# 582
Днес - 1.300.Голям зор беше вчера,а предполагам че още 2-3 дни ще е така.Непрекъснато посягам или ми се преяжда нещо забранено  Wink

# 583
ех мименситка как ме насмете, че никва не ми е втората Simple Smile правилно, имам нужда някой да ми подръпва ушите от време на време... обещавам, че вече никви торти и тем подобни, стриктно и в редица до бленуваната коледа.. така де, мисля тогава да захвана 3тата, но да видим. иначе почвам схема 3П/4ПЗ, че хич не ми се получава иначе - така поне ще си знам седмицата как е разграфена и тва си е - да не се доверя още в началото на изпитаните методи, ами се мъча на некви 5/5 и то накрая става само ПЗ... сега мисля по-добре ще се получи, имам надежда :Р
п.с. чрд  на ври - много здраве и любов (те са си най-важни Wink)

# 584
ВРИ и на мен така ми действа Дюкан. Но какъв е проблема.....просто си чистиш тумбачето.

Общи условия

Активация на акаунт